Cerita petang hari Minggu

11-12-2011 Hari Ahad bersamaan 15 Muharam 1433 Hijarah.Pada jam 4.05 ptg
Lokasi Pasir Gudang Highway.Menghala kearah Taman Perling sebelum susur jambatan kempas.

 Kereta break down.Rilerks ler bro posing2 depann keta dulu

Nota:
Apasal aku tak posing sekali bolehler aku kerek sikit.
Boring lah tungu tow truck rasa nak tingalkan kau sorang2 kat sini




Lepak2 tungu tow truck ini pula yang terjadi ,Kesian kerata Tuan Haji





Inilah kerata maloon yang melangar pagar2 kedai kerata .Buat potong stim orang jtengah berangan jer.Apa2 pun Alhamdulilah diselamatkan oleh Allah dari malapetaka yang menghampiri. 



I say JHH 9233 kita belum sempat cerita lu dah cabut,Nak kena betul lah mamat Indon nie.kita bukan sengaja mau kutuk orang Indon,pasal kita pun tahu keturunan kita pun dari sana,Tapi kalau macam ni tak bestlah tak gentelmen lah ker korang ni tak ada telor ka,Buat malu kaum jer.

Nota:

Rasa nya mamat indon ini tak ada lesen
Tapi kalau tak ada lesen macam  mana boleh bawa kereta?
Keta waja pulak tuh,orang kita banyak pakai kancil aje.
Nampak sangat diaorang lebih kaya dari kita.
Kah,kah,kah

Nota:

Keta nih kalau beli mesti pinjam bank
kalau pinjam bank mesti ada akaun
takat dalam akaun rm10
Ader ke bank nak bagi pinjam


.

0 comment... add one now

© onlajer.net, All Rights Reserved

Rock with Thesis Blogger Template from Malayatimes.com

Back To Top "