Jawatan Kosong

on Saturday, 17 December 2011

Electrical Technician aka Skill worker

Syarat Asas

-WargaNegara Malaysia
-Electrical certificate
-Lesen Memandu kelas D (Mempunyai GDL satu kelebihan)
-Fasih Bahasa Melayu
-Faham Bahasa Tamil Dan Mandrin Satu kelebihan

Syarat wajib

-Boleh berkerja diluar waktu normal hour
-Boleh berkerja diluar kawasan
-Boleh tahan maki dan hamun
-Tahan Politik Tempat kerja Tahap Ultra Hitam
-Dan yang terpenting mesti fasih dan lancar ayat (YES BOSS)

Jika anda berkelayakan jangan segan dan silu sila emailkan Resume
untuk kawan faham2 sendirilah kerja tu kat mana
Tarikh tutup takde atau kalau sudah ada yang mengisi jawatan tersebut


Faedah

-Pandai2 lah korang nak goreng kalau nak gaji tinggi
-Bonos serperti Didalam Gambar ini

Calon Bonos untuk Tahun INI
Kah,Kah,Kah








email: (onlajer@gmail.com)
Akan menyemak email jika ada masa yg terluang
kah,kah,kah

P/s:
untuk warga asing sila baca gambar ini


Ranking: 5

{ 0 comments ... read them below or add one }

Post a Comment

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer