Pemasangan Frame Pintu

Kebiasaanya aku tak ambil port tentang cara nak pasang frame pintu,pangil je kontraktor habis cerita.

 kalau frame itu nak oder cuma bagi ukuran dan cakap dengan salesman tu nak buka kanan atau kiri settel, tak payah nak kaji2 lagi.

Tapi pasal dapat site manager yang banyak cengkadak semua benda pun nak tahu aku bagi no tel salesmen engkau call sendiri.Last-last salesman tu cakap dengan aku banyak susah la ini orang satu frame pun mahu sampai 2 minggu baru conform order,bukan lu mau pasang ma.

Tapi last-last aku juga yang dapat rahmat infonya jadi dengan senang hatinya aku share untuk korang Door frame Catalog

Odering Procedures & Material Colour



Installation Pocedures



Nota:
Langkah pemasangan frame ini berguna untuk anda jika frame pintu jenis kayu anda diserang dengan anai-anai anda boleh menjimatkan kos pemasangan di rumah anda. opss ada sapa nak survey pintu dan aksesories boleh klik Pintu Rumah Kita. Dan dibawah ini ada video cara pemasangan frame pintu.

2 comments.. read them below or add one

Azeri Azeri 14 August 2012 at 22:39
Terima kasih kerana info ni. Tengah search ni pasal frame pintu rumah dah kena "ngap" dengan anai-anai.
Muhsainbachok Bachoksalim Muhsainbachok Bachoksalim 5 October 2016 at 11:23
Nak pasang frame pintu,cari panduan,jumpa kat sini,terima kasih