Anak Bapak

on Tuesday, 15 May 2012


Anga Plastic & Cosmetic Surgery Sdn Bhd

44-01, Jln Tun Abdul Razak (Susur 1)
80100 Johor Bahru, Johor

Phone: 07-222 8858 


Satu-satunya klinik yang buat tapak untuk dialisis dekat Johor Bahru itu yang diberitahu oleh pihak hospital.Tapi kalau tanya orang ada dua tiga tempat,aku malas nak survey banyak - banyak lagi lambat aku buat keputusan lagi lambatlah bapak aku dapat rawatan dialisi ini.
Alhamdulilah temujanji pada 14 mei 2012 untuk pembedahan tapak untuk rawatan dialisis telah selesai dengan jayanya.cuma aku kesian juga tengok bapak aku menuggu giliran apoitment memanglah pukul 1tengahari tapi boleh delay sampai pukul 4ptg,"sabar jer lah pak".proses pembedahan aku tidak dibenar untuk melihat tunggu sahajalah di ruang menuggu tik,tok,tikj,tok setengah jam dah siap memang betul pakar.Selesai sisi penerangan terus aku bergegas untuk keluar dari kawasan bandaraya J.B lambat sikit jer jawabnya merangkak macam siputlah,Time jalan sesak ilmu zaman penungang yang banyak buat salah, harus dipraktikan,Lorong-lorong tikus harus diguna supaya perjalanan menjadi lancar.Almaklumlah aku belum memiliki GPS.Tapi ok juga lah jalan raya dekat JB dah semangkin mudah dan selesa dulu kalau dari pasir gudang nak ke JB boleh ambil masa 30 atau 40 minit,sekarang 15 minit dah boleh sampai.
Dan kepada bapak aku semoga tiada komplikasi pada tapak dialisis itu.

Ranking: 5

20 comments :

  1. ape tu tapak dialisis ?

    didoakan semoga bapak encik onlajer cepat sembuh..
    bab menunggu appoinment ni memang leceh..terkadang tu diberinya masa untuk hadir sekian2 waktu, tapi terpaksa juga menunggu sampaikan perkara lain terpaksa ditunda bimbangkan terlepas waktu appoinment tu..

    ReplyDelete
  2. Get well soon ye pak... hehehe :D

    ReplyDelete
  3. moga diberi kesembuah buat bapakny

    ReplyDelete
  4. kamu sendiri jg kesihatan sebab bila sihat kamu boleh jaga bapa kamu juga..inat itu

    ReplyDelete
  5. sakit apa papanya itu? semoga segera sembuh ya. amin

    ReplyDelete
  6. semoga ayah bro lekas sembuh
    insya-allah

    ReplyDelete
  7. sama2 kita doakan supaya ayah bro cepat sembuh.

    ReplyDelete
  8. skang area jb kebykkan dh x teruk sgt jem..cuma area skudai mkin kritikal je..huhu

    p/s : semoga cepat sembuh kpda bapaknya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih,ya bro sekarng dari PG nak ke JB 15minit boleh sampai tapi kat jb nak masuk permas kalu waktu puncak sengal juga nak pijak class dgn break

      Delete
  9. Harap pembedahan yang dilakukan berjaya. Apa yang penting ikuti nasihat doktor untuk membawa orang tua mendapatkan rawatan dialisis.

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah pembedahan tu berjalan lancar,45minit dah siap cuma nak tunggu gilaran je rasa berakar

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer