Anak Bapak


Anga Plastic & Cosmetic Surgery Sdn Bhd

44-01, Jln Tun Abdul Razak (Susur 1)
80100 Johor Bahru, Johor

Phone: 07-222 8858 


Satu-satunya klinik yang buat tapak untuk dialisis dekat Johor Bahru itu yang diberitahu oleh pihak hospital.Tapi kalau tanya orang ada dua tiga tempat,aku malas nak survey banyak - banyak lagi lambat aku buat keputusan lagi lambatlah bapak aku dapat rawatan dialisi ini.
Alhamdulilah temujanji pada 14 mei 2012 untuk pembedahan tapak untuk rawatan dialisis telah selesai dengan jayanya.cuma aku kesian juga tengok bapak aku menuggu giliran apoitment memanglah pukul 1tengahari tapi boleh delay sampai pukul 4ptg,"sabar jer lah pak".proses pembedahan aku tidak dibenar untuk melihat tunggu sahajalah di ruang menuggu tik,tok,tikj,tok setengah jam dah siap memang betul pakar.Selesai sisi penerangan terus aku bergegas untuk keluar dari kawasan bandaraya J.B lambat sikit jer jawabnya merangkak macam siputlah,Time jalan sesak ilmu zaman penungang yang banyak buat salah, harus dipraktikan,Lorong-lorong tikus harus diguna supaya perjalanan menjadi lancar.Almaklumlah aku belum memiliki GPS.Tapi ok juga lah jalan raya dekat JB dah semangkin mudah dan selesa dulu kalau dari pasir gudang nak ke JB boleh ambil masa 30 atau 40 minit,sekarang 15 minit dah boleh sampai.
Dan kepada bapak aku semoga tiada komplikasi pada tapak dialisis itu.

Anak Bapak

{ 20 comments.. read them below or add one }

pipoq pipoq 15 May 2012 at 13:15
ape tu tapak dialisis ?

didoakan semoga bapak encik onlajer cepat sembuh..
bab menunggu appoinment ni memang leceh..terkadang tu diberinya masa untuk hadir sekian2 waktu, tapi terpaksa juga menunggu sampaikan perkara lain terpaksa ditunda bimbangkan terlepas waktu appoinment tu..
Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi 15 May 2012 at 13:44
Get well soon ye pak... hehehe :D
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 15 May 2012 at 13:52
moga diberi kesembuah buat bapakny
Wira Nordin Wira Nordin 15 May 2012 at 14:45
kamu sendiri jg kesihatan sebab bila sihat kamu boleh jaga bapa kamu juga..inat itu
suri suri 15 May 2012 at 14:56
sakit apa papanya itu? semoga segera sembuh ya. amin
tehr tehr 15 May 2012 at 19:57
semoga ayah bro lekas sembuh
insya-allah
Denaihati Denaihati 15 May 2012 at 21:09
sama2 kita doakan supaya ayah bro cepat sembuh.
jebengotai jebengotai 15 May 2012 at 22:05
skang area jb kebykkan dh x teruk sgt jem..cuma area skudai mkin kritikal je..huhu

p/s : semoga cepat sembuh kpda bapaknya.. :)
onlajer onlajer 16 May 2012 at 08:00
Terima kasih,ya bro sekarng dari PG nak ke JB 15minit boleh sampai tapi kat jb nak masuk permas kalu waktu puncak sengal juga nak pijak class dgn break
akubiomed akubiomed 17 May 2012 at 00:54
Harap pembedahan yang dilakukan berjaya. Apa yang penting ikuti nasihat doktor untuk membawa orang tua mendapatkan rawatan dialisis.
onlajer onlajer 17 May 2012 at 17:12
Alhamdulilah pembedahan tu berjalan lancar,45minit dah siap cuma nak tunggu gilaran je rasa berakar