Jam Pintar




suka - suka aku je post video ini,rasa tak layak kalau kerja yang sentiasa bergelumang dengan minyak,griss habuk dan gegaran yang melampau.Dan orang yang agak ganas macam aku.
Jam Pintar

{ 35 comments.. read them below or add one }

Norizwan Norizwan 21 May 2012 at 19:27
Standard ler bro...saya pun mcm bro juga...:)
Denaihati Denaihati 21 May 2012 at 20:07
buat kerja kena buka jam ni, kalau pendeklah riwayatnya.
aReLaN aReLaN 21 May 2012 at 22:30
kalau dapat kat aku pon,memang kejap je la jawabnya.hahaha
tehr tehr 21 May 2012 at 23:12
aku guna jam kat hp je
juga jam pada komputer
Kakzakie Kakzakie 22 May 2012 at 06:44
Dah sebiji macam ipad je... api muka keck susah juga nak diaplikasikan... ini kalau anak kakak dapat boleh tak belajar asyik menggodek jam je...
Myra Jay Myra Jay 22 May 2012 at 09:09
Ala video tak dapat ditonton di opis..

Jadi tak dapat nak beri pendapat ;)
Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi 22 May 2012 at 09:10
Woh... Hebaattt~ Tapi susah jugak kalau x ada wifi sekeliling :)
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:16
Takde niat pun nak beli jam ini
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:17
Biasa la bro kekadang dah buat kerja baru ingat nak buka
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:17
Itu yang paling pratikal
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:23
Time pergi mcd je baru pakai he
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:24
latihan untuk menghargai waktu
onlajer onlajer 22 May 2012 at 10:26
opis tempat kerja!hahaha
chii chii 22 May 2012 at 12:42
dpt satu..best gak kan.ehehe.

ala...bukan nya slalu pun bergelumang ngn minyak.time nak deting2..kan lawa je nnt :p
JebengOtai™ JebengOtai™ 22 May 2012 at 13:58
mmg cun la..tp lebih minat protrek la..hehe
suri suri 22 May 2012 at 14:45
camner nk tgok tal dpt pun tgok..
onlajer onlajer 22 May 2012 at 15:06
protrek minat juga eh,harga dia ja aku tak minat
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 22 May 2012 at 16:13
Assalam..
Canggih jam tu. android ke tu?
Selalunya tengok jam handphone je..
Udinz.com Udinz.com 22 May 2012 at 16:53
wah..jam ni..dah tgk smalam..
harga paling murah pun RM999
mahal giler..kalau hilang mesti jadi giler...
mie mie 22 May 2012 at 21:19
wow..
memang stylo n canggih..
ehehehee
SukaShare SukaShare 23 May 2012 at 01:02
Lebih kurang macam smart phone lah jugak. Cuma boleh pakai kat tangan. Smart phone letak dalam poket =)
Myra Jay Myra Jay 23 May 2012 at 06:34
Yup, opis tu tempat keje la..
Shortform Office :)
Myra Jay Myra Jay 23 May 2012 at 06:35
Dah dapat tgk video tu..

Mmg canggih la, smua ada :)
onlajer onlajer 23 May 2012 at 07:32
tanya Udinz.com dia yang dah pergi tengok
onlajer onlajer 23 May 2012 at 07:33
cangih buat orang yang memakainya terseenig-sengih
onlajer onlajer 23 May 2012 at 07:33
tapi dua2 mengeluarkan duit dari poket
onlajer onlajer 23 May 2012 at 07:34
agak2 yang takde apa ya
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 23 May 2012 at 17:47
memang gila la kalau hilang..
jam dan juga duit terbang melayang...


p/s: cuba buang verify word, susah la nak komen..
onlajer onlajer 23 May 2012 at 18:12
selama ni blog ini ada verify word ya,aku akan buang sekarang
Mus Mus 24 May 2012 at 06:44
semua kena pintar sekarang...
tapi jangan pula kita terlampau bergantung dengan kepintaran gajet tersebut..
kalau gajet rosak, diri sendiri terpaksa juga kena pintar..
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 24 May 2012 at 17:13
uik? blog sendiri pun tak tau ka?
sah,ni mesti tak pernah godek2 blog ni...