Jam Pintar

on Monday, 21 May 2012




suka - suka aku je post video ini,rasa tak layak kalau kerja yang sentiasa bergelumang dengan minyak,griss habuk dan gegaran yang melampau.Dan orang yang agak ganas macam aku.
Ranking: 5

35 comments :

  1. Standard ler bro...saya pun mcm bro juga...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde niat pun nak beli jam ini

      Delete
  2. buat kerja kena buka jam ni, kalau pendeklah riwayatnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa la bro kekadang dah buat kerja baru ingat nak buka

      Delete
  3. kalau dapat kat aku pon,memang kejap je la jawabnya.hahaha

    ReplyDelete
  4. aku guna jam kat hp je
    juga jam pada komputer

    ReplyDelete
  5. Dah sebiji macam ipad je... api muka keck susah juga nak diaplikasikan... ini kalau anak kakak dapat boleh tak belajar asyik menggodek jam je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. latihan untuk menghargai waktu

      Delete
  6. Ala video tak dapat ditonton di opis..

    Jadi tak dapat nak beri pendapat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. opis tempat kerja!hahaha

      Delete
    2. Yup, opis tu tempat keje la..
      Shortform Office :)

      Delete
  7. Woh... Hebaattt~ Tapi susah jugak kalau x ada wifi sekeliling :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time pergi mcd je baru pakai he

      Delete
  8. dpt satu..best gak kan.ehehe.

    ala...bukan nya slalu pun bergelumang ngn minyak.time nak deting2..kan lawa je nnt :p

    ReplyDelete
  9. mmg cun la..tp lebih minat protrek la..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. protrek minat juga eh,harga dia ja aku tak minat

      Delete
  10. camner nk tgok tal dpt pun tgok..

    ReplyDelete
  11. Assalam..
    Canggih jam tu. android ke tu?
    Selalunya tengok jam handphone je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanya Udinz.com dia yang dah pergi tengok

      Delete
  12. wah..jam ni..dah tgk smalam..
    harga paling murah pun RM999
    mahal giler..kalau hilang mesti jadi giler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rm99.90 tak dapat ker?

      Delete
    2. memang gila la kalau hilang..
      jam dan juga duit terbang melayang...


      p/s: cuba buang verify word, susah la nak komen..

      Delete
    3. selama ni blog ini ada verify word ya,aku akan buang sekarang

      Delete
    4. uik? blog sendiri pun tak tau ka?
      sah,ni mesti tak pernah godek2 blog ni...

      Delete
  13. wow..
    memang stylo n canggih..
    ehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. cangih buat orang yang memakainya terseenig-sengih

      Delete
  14. Lebih kurang macam smart phone lah jugak. Cuma boleh pakai kat tangan. Smart phone letak dalam poket =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dua2 mengeluarkan duit dari poket

      Delete
  15. Dah dapat tgk video tu..

    Mmg canggih la, smua ada :)

    ReplyDelete
  16. semua kena pintar sekarang...
    tapi jangan pula kita terlampau bergantung dengan kepintaran gajet tersebut..
    kalau gajet rosak, diri sendiri terpaksa juga kena pintar..

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer