Masa untuk jadi budak-budak

on Thursday, 17 May 2012

Kepada rakan - rakan blogger sekelian terima kasih pasal terjah blog aku, kat sini aku bagi bahan untuk
redakan stress anda pada minggu ini dengan kartun Looney tunes bugs bunny ,Boleh dimuat turun atau stream online durasi kartun 1 jam 30 minit.Tawaran ini sah sehingga fail ini disekat daripada di muat turun oleh pihak warners bros.



Muat turun di pautan ini
Ranking: 5

50 comments :

  1. Hheeee, memang seronok kalau masih di zaman kanak2 kan... :)

    Layan jugak kartun ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. cakap dengan isteri layan budak2 walhal bapak budak yang melebih he

      Delete
  2. Kita membesar dengan kartun nie kan... lagi satu aku suka road runner...

    ReplyDelete
    Replies
    1. popye the sailorman pun aku suka

      Delete
  3. wah best je..nak download tp mslh bandwith sbb guna broadband je..kl awal2 mdownload efek last2 bulan nati.huhu..pe pun thanks :)

    ReplyDelete
  4. bug mmg comel klr nosney mmg smua terbaik

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan punya blog dah nak montel

      Delete
  5. dunia kanak2 mmg mengasyikkan..rasa indah bila berada dialam katun yg serba fantasi heee

    ReplyDelete
  6. budak2 sekarang pun minat lagi katun lama2 mcm ni, evergreen

    ReplyDelete
  7. budak2 sekarang pun minat lagi katun lama2 mcm ni, evergreen

    ReplyDelete
    Replies
    1. biasaler kita pun dah mangkin dark green

      Delete
  8. nnt buleh d/load kartun ni utk release stress mak

    ReplyDelete
    Replies
    1. silakan mak,kalau nak cerita lain pun ada he

      Delete
  9. selalu aku bukakkan kartun tak kira la di youtube atau mane pun untuk anak aku..tapi kekadang tu yang melebih2 nak menengoknya adalah aku..hahahaha..

    ReplyDelete
  10. Aduyai, tak dapek nak download ngn akses internet yg ciput ni...hihi

    tp kartun ni mmg best!

    ReplyDelete
  11. dulu kecik2 mmg suka kartun ni.. skg dah besar, suka citer lain pulak..

    ReplyDelete
  12. heee...apa2 pun kalau katun memang best

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. sila2 sementara stock masih ada

      Delete
  14. jom layan kartun. Favourite citer ni masa kecik-kecik dulu :)

    ReplyDelete
  15. Saya sekarang jarang menonton kartun mungkin kerana umur sudah meningkat berbeza banding ketika remaja. Pantang celik mata akan menonton kartun.

    ReplyDelete
    Replies
    1. time hari minggu remote tv tu anak saya yg punya,sekali layan

      Delete
  16. terigat masa kecik-kecik dulu. hoho..

    ReplyDelete
  17. dulu tv 3 ada byk certa ni skrg makin kurng kan perasan tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takut selalu sangat ulang tayang kot

      Delete
  18. gue xminat bunny..
    gue minak tazmania..
    pusing2...
    ehehehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak kalau ada boleh share sekali

      Delete
  19. kena daftar dulu baru boleh

    ReplyDelete
  20. Sapa tak suka kartoon??aku suka sebab boleh menghilangkan stress..tapi kartoon yang melibatkan animasi la..bukan yang mcm power rangger tu..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terpaksa layan juga jika anak2 dah menonton

      Delete
  21. sebelum layan ni
    kena minta isteri buat jemput2 dulu la
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah malam jangan banyak sangat he

      Delete
  22. heheh..mmg best layan kartun ni..tp chii prefer tom & jerry..

    ReplyDelete
  23. Aku kemas kini fail terus boleh tengok he

    ReplyDelete
  24. Tengok katun boleh lupa masalah ;D

    ReplyDelete
  25. Assalam..
    Tv saya start jam 12.05 tengahari hingga 7 malam asyik kartun je selama 5 hari. Hari cuti start jam 8 pagi hingga 7 malam.
    Kalau la tv tu boleh berkata-kata, dah lama dia mogok lapar...

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer