Masa untuk jadi budak-budak

Kepada rakan - rakan blogger sekelian terima kasih pasal terjah blog aku, kat sini aku bagi bahan untuk
redakan stress anda pada minggu ini dengan kartun Looney tunes bugs bunny ,Boleh dimuat turun atau stream online durasi kartun 1 jam 30 minit.Tawaran ini sah sehingga fail ini disekat daripada di muat turun oleh pihak warners bros.



Muat turun di pautan ini

{ 50 comments.. read them below or add one }

Myra Jay Myra Jay 17 May 2012 at 10:28
Hheeee, memang seronok kalau masih di zaman kanak2 kan... :)

Layan jugak kartun ni :)
hazman aka species1980 hazman aka species1980 17 May 2012 at 10:38
Kita membesar dengan kartun nie kan... lagi satu aku suka road runner...
onlajer onlajer 17 May 2012 at 11:33
cakap dengan isteri layan budak2 walhal bapak budak yang melebih he
onlajer onlajer 17 May 2012 at 11:34
popye the sailorman pun aku suka
CIK TOM CIK TOM 17 May 2012 at 13:16
wah best je..nak download tp mslh bandwith sbb guna broadband je..kl awal2 mdownload efek last2 bulan nati.huhu..pe pun thanks :)
CIK TOM CIK TOM 17 May 2012 at 13:29
suka kartun bug booney!
suri suri 17 May 2012 at 14:42
bug mmg comel klr nosney mmg smua terbaik
suri suri 17 May 2012 at 14:43
dunia kanak2 mmg mengasyikkan..rasa indah bila berada dialam katun yg serba fantasi heee
Denaihati Denaihati 17 May 2012 at 15:11
budak2 sekarang pun minat lagi katun lama2 mcm ni, evergreen
Denaihati Denaihati 17 May 2012 at 15:12
budak2 sekarang pun minat lagi katun lama2 mcm ni, evergreen
Mak Lagenda Mak Lagenda 17 May 2012 at 15:43
nnt buleh d/load kartun ni utk release stress mak
onlajer onlajer 17 May 2012 at 16:05
benda free memang best he
onlajer onlajer 17 May 2012 at 16:06
tuan punya blog dah nak montel
onlajer onlajer 17 May 2012 at 16:07
biasaler kita pun dah mangkin dark green
onlajer onlajer 17 May 2012 at 16:07
silakan mak,kalau nak cerita lain pun ada he
pipoq pipoq 17 May 2012 at 16:33
selalu aku bukakkan kartun tak kira la di youtube atau mane pun untuk anak aku..tapi kekadang tu yang melebih2 nak menengoknya adalah aku..hahahaha..
hafizmd hafizmd 17 May 2012 at 17:25
Aduyai, tak dapek nak download ngn akses internet yg ciput ni...hihi

tp kartun ni mmg best!
fiezaradzi fiezaradzi 17 May 2012 at 17:33
dulu kecik2 mmg suka kartun ni.. skg dah besar, suka citer lain pulak..
onlajer onlajer 17 May 2012 at 17:37
Takpe tunggu time jadi ribut
siti siti 17 May 2012 at 19:21
heee...apa2 pun kalau katun memang best
jebengotai jebengotai 17 May 2012 at 20:47
lama x tgk kartun nih.. :)
kodin kodin 17 May 2012 at 21:49
jom layan kartun. Favourite citer ni masa kecik-kecik dulu :)
akubiomed akubiomed 17 May 2012 at 21:57
Saya sekarang jarang menonton kartun mungkin kerana umur sudah meningkat berbeza banding ketika remaja. Pantang celik mata akan menonton kartun.
titan titan 18 May 2012 at 10:09
terigat masa kecik-kecik dulu. hoho..
suri suri 18 May 2012 at 12:05
dulu tv 3 ada byk certa ni skrg makin kurng kan perasan tak?
mie mie 18 May 2012 at 14:00
gue xminat bunny..
gue minak tazmania..
pusing2...
ehehehee
onlajer onlajer 18 May 2012 at 14:13
takut selalu sangat ulang tayang kot
onlajer onlajer 18 May 2012 at 14:14
time hari minggu remote tv tu anak saya yg punya,sekali layan
onlajer onlajer 18 May 2012 at 14:15
sila2 sementara stock masih ada
onlajer onlajer 18 May 2012 at 14:15
nak kalau ada boleh share sekali
Juan Juan 18 May 2012 at 15:34
kena daftar dulu baru boleh
Hafizul Hafizul 18 May 2012 at 18:01
Sapa tak suka kartoon??aku suka sebab boleh menghilangkan stress..tapi kartoon yang melibatkan animasi la..bukan yang mcm power rangger tu..haha..
tehr tehr 18 May 2012 at 21:27
sebelum layan ni
kena minta isteri buat jemput2 dulu la
hehe
chii chii 19 May 2012 at 00:18
heheh..mmg best layan kartun ni..tp chii prefer tom & jerry..
onlajer onlajer 19 May 2012 at 08:40
Terpaksa layan juga jika anak2 dah menonton
onlajer onlajer 19 May 2012 at 08:41
dah malam jangan banyak sangat he
onlajer onlajer 19 May 2012 at 13:58
Aku kemas kini fail terus boleh tengok he
Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi 20 May 2012 at 15:49
Tengok katun boleh lupa masalah ;D
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 21 May 2012 at 16:53
Assalam..
Tv saya start jam 12.05 tengahari hingga 7 malam asyik kartun je selama 5 hari. Hari cuti start jam 8 pagi hingga 7 malam.
Kalau la tv tu boleh berkata-kata, dah lama dia mogok lapar...