Menoreh

on Thursday, 24 May 2012

Lagu Najwa Latif Kosong hehe

Mata jarum mula bergerak

Ada yang tak kena

Ulang sekali lagi

Selesai sudah tugas mata jarum

Sapu sikit habuk dia

Tag untuk cikgu mengaji

Selesai proses menyedut habuk

Kopek plastik

kumpul - kumpul

Selesai untuk pasaran hehehe

Ranking: 5

39 comments :

  1. loh ingatkan toreh pokok getah tadi lawak awok ni =)

    ReplyDelete
  2. bukan malarik ker mmbuat tag nama heee

    ReplyDelete
  3. yg tu besi ke apa?macam best je kalau dapat buat ni.

    ReplyDelete
  4. Best kalau dapat dicuba...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau dah banyak kerja,jadi tak best

      Delete
  5. nampak menarik je .... sebab tak pernah buat teknik torehan nie sehingga kini

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda dah lama,tapi mahir baru sekarang

      Delete
  6. oh camtu ke buat tu.. smart gak.. sbb jrg tengok kan.

    ReplyDelete
  7. buat apa ni? tak tahu apa pun

    ReplyDelete
  8. menoreh mcam ni pun sama macam menoreh getah, masukkkkk.

    ReplyDelete
  9. Assalam...
    Baca tajuk, ingatkan toreh getah...
    berfikir di dalam kotak..hehe..

    ReplyDelete
  10. wah...macm ni rupnya buat tag...
    mudah bebeno rupanya...guna mesin je..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. zaman dulu pakai mesin yang guna template

      Delete
  11. tag???pakai material apa??tak pernah lak tengok proses ni.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pakai plastik,tapi nak bagus guna material arclic

      Delete
  12. mcm best..pki data cnc ker??hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. proses dia lebih kurang cnc milling

      Delete
  13. Replies
    1. ada ler sikit2,tapi more on switchboard tagname

      Delete
  14. owh..fes time aku tgk proses pembuatan benda ni..

    ReplyDelete
  15. buat tag nama eh hee..mana tahu tapi skrg teknologi mmg moden semua blh buat dlm sekelip mata..dulu manual makan masa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg ini pula makan kuasa... elektrik

      Delete
  16. buat business kecil2 lama2 akan majulah ;)

    selamat hari jumaat =)

    ReplyDelete
  17. First time tgk menoreh guna mesin he3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time aku tengok 18 bulan yg lepas

      Delete
  18. Tajuk gempak sehhh...hehehe rope2nya toreh koteh..:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru pandai buat tajuk je hehe

      Delete
  19. ni menoreh buat tag nama ke??ingat toreh pokok getah..hee

    ReplyDelete
  20. Bro memang buat mende nie ek... Boleh tempah x>???

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer