Menoreh

Lagu Najwa Latif Kosong hehe

Mata jarum mula bergerak

Ada yang tak kena

Ulang sekali lagi

Selesai sudah tugas mata jarum

Sapu sikit habuk dia

Tag untuk cikgu mengaji

Selesai proses menyedut habuk

Kopek plastik

kumpul - kumpul

Selesai untuk pasaran hehehe

{ 39 comments.. read them below or add one }

suri suri 24 May 2012 at 12:26
loh ingatkan toreh pokok getah tadi lawak awok ni =)
suri suri 24 May 2012 at 12:26
bukan malarik ker mmbuat tag nama heee
onlajer onlajer 24 May 2012 at 12:54
kira menoreh juga la ni
Aelfi Aelfi 24 May 2012 at 13:09
yg tu besi ke apa?macam best je kalau dapat buat ni.
Myra Jay Myra Jay 24 May 2012 at 14:02
Best kalau dapat dicuba...
hazman aka species1980 hazman aka species1980 24 May 2012 at 14:41
nampak menarik je .... sebab tak pernah buat teknik torehan nie sehingga kini
onlajer onlajer 24 May 2012 at 15:12
buat masa ni toreh plastik je
onlajer onlajer 24 May 2012 at 15:12
kalau dah banyak kerja,jadi tak best
onlajer onlajer 24 May 2012 at 15:13
benda dah lama,tapi mahir baru sekarang
Muaz Faris Muaz Faris 24 May 2012 at 16:01
oh camtu ke buat tu.. smart gak.. sbb jrg tengok kan.
wandisini wandisini 24 May 2012 at 16:15
buat apa ni? tak tahu apa pun
Denaihati Denaihati 24 May 2012 at 16:38
menoreh mcam ni pun sama macam menoreh getah, masukkkkk.
Iza Teratak Usang Iza Teratak Usang 24 May 2012 at 17:11
Assalam...
Baca tajuk, ingatkan toreh getah...
berfikir di dalam kotak..hehe..
Udinz.com Udinz.com 24 May 2012 at 19:34
wah...macm ni rupnya buat tag...
mudah bebeno rupanya...guna mesin je..haha
aReLaN aReLaN 24 May 2012 at 23:49
tag???pakai material apa??tak pernah lak tengok proses ni.hahaha
JebengOtai JebengOtai 25 May 2012 at 00:26
mcm best..pki data cnc ker??hehe
onlajer onlajer 25 May 2012 at 07:57
zaman dulu pakai mesin yang guna template
onlajer onlajer 25 May 2012 at 07:58
pakai plastik,tapi nak bagus guna material arclic
onlajer onlajer 25 May 2012 at 07:59
proses dia lebih kurang cnc milling
onlajer onlajer 25 May 2012 at 08:00
ada ler sikit2,tapi more on switchboard tagname
Boni JLL3 Boni JLL3 25 May 2012 at 09:14
owh..fes time aku tgk proses pembuatan benda ni..
suri suri 25 May 2012 at 11:40
buat tag nama eh hee..mana tahu tapi skrg teknologi mmg moden semua blh buat dlm sekelip mata..dulu manual makan masa..
suri suri 25 May 2012 at 11:41
buat business kecil2 lama2 akan majulah ;)

selamat hari jumaat =)
azman azman 25 May 2012 at 11:42
First time tgk menoreh guna mesin he3..
onlajer onlajer 25 May 2012 at 12:10
sila tengok puas-puas he
onlajer onlajer 25 May 2012 at 12:11
yg ini pula makan kuasa... elektrik
onlajer onlajer 25 May 2012 at 12:13
first time aku tengok 18 bulan yg lepas
Yas y Yas y 25 May 2012 at 18:43
Tajuk gempak sehhh...hehehe rope2nya toreh koteh..:D
CIK TOM CIK TOM 26 May 2012 at 02:57
ni menoreh buat tag nama ke??ingat toreh pokok getah..hee
onlajer onlajer 26 May 2012 at 08:23
baru pandai buat tajuk je hehe
onlajer onlajer 26 May 2012 at 08:23
toreh nama kat papan kosong
Izzuddin Fauzi Izzuddin Fauzi 26 May 2012 at 08:31
Bro memang buat mende nie ek... Boleh tempah x>???