7 ELEVEN

on Monday, 18 June 2012


Sebahgian rakan FB aku tulis WTF , 
Aku tulis "ada Aku Kesah"
 macam lah takde tempat lain nak cari barang.
cuma
7 eleven dekat manalah agak nya ni ya
hehehe

dan aku rasa nak beli


Ranking: 5

39 comments :

  1. huk aloh..gambar apa sebenarnya ni.. tak boleh view..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gambar 7eleven yang tampal notis tutup sebentar

      Delete
  2. Tutup sebab diorang buat kira / audit stok agaknya. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. taku tau pulak yang meraka nak audit pagi2 lagi

      Delete
  3. ala...xkn itu pun nk marah..
    wat the fish..??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak marah kawan aku yg dah kehabisan tembakau yg marah

      Delete
  4. aku kalo nak marah sikit kat 7E ni kalo mesin slurpee dia tu rosak kebetulan pulak time tu aku mengidam nak sedut slurpee..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku lagilah tak pandai guna mesin tu hehe

      Delete
    2. sama2...lgik2 time panas2 camni kan..tgh bersemangat waja nak minum slurpee..tetiba kata " maaf,mesin rosak'..grrr

      Delete
    3. Rasa kena pandaikan lah guna mesin tu

      Delete
  5. Replies
    1. dah tak geng dgn restoran mamak

      Delete
  6. len kali jgn tulis 24 jam ....mcm ni pun ada ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya dia orang ada tulis tak ya ,aku pun tak perasan

      Delete
  7. 7-11 kan 24 jam... so dia tutup sampai 7 pagi
    buka jam 10 pagi.. 2 jam rehat.. aku pun fenin..

    ReplyDelete
  8. ada limit masa pula ya..hahaha....dah tak ada pekerja kot..berhenti sembahyang subuh tu.. :-)

    ReplyDelete
  9. kat tempat aku tak jumpa notice 7E tutup,,,

    ReplyDelete
  10. Hehehe...mmg jarang 7E tutup kodai....mesti ada kes kot...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pun jarang tapi tetap berlaku

      Delete
  11. Rasanya 7E ni ramai pelanggan kot, tu yg dia inform camtu ha ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah ramai lah sangat sampai pintu tak boleh nak bukak

      Delete
  12. Tak apa ada kedai lain yang boleh dipergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa lagi singah kedai kat station minyak sebelahnya

      Delete
  13. ahahaha 1st time tgk 7e cenggini. sabau jer lah. xpo eh byk lg kedai lain kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai runcit orang aceh pun buka 24jam

      Delete
  14. aisey..7e mana je la ni ye..ni mesti kes x cukup staff ni..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya lebih kurang 15km dari tempat kerja aku

      Delete
  15. xpernah tgk plk 7 eleven ttp stakat ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasa pintu je tutup tapi masih boleh dibuka

      Delete
  16. Replies
    1. dari tempat kerja kau 20km menghala perling

      Delete
  17. Replies
    1. kawasan tu takde watson , tapi bhp ada

      Delete
  18. 7 eleven pertama yg bkn 24 hours. haha

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer