7 ELEVEN


Sebahgian rakan FB aku tulis WTF , 
Aku tulis "ada Aku Kesah"
 macam lah takde tempat lain nak cari barang.
cuma
7 eleven dekat manalah agak nya ni ya
hehehe

dan aku rasa nak beli


{ 39 comments.. read them below or add one }

Rai Rai 18 June 2012 at 15:55
huk aloh..gambar apa sebenarnya ni.. tak boleh view..hehe..
Encik Anif Encik Anif 18 June 2012 at 16:01
Tutup sebab diorang buat kira / audit stok agaknya. :D
cik lala cik lala 18 June 2012 at 16:49
ala...xkn itu pun nk marah..
wat the fish..??
pipoq pipoq 18 June 2012 at 22:18
aku kalo nak marah sikit kat 7E ni kalo mesin slurpee dia tu rosak kebetulan pulak time tu aku mengidam nak sedut slurpee..hehehe
onlajer onlajer 19 June 2012 at 07:58
dah tak geng dgn restoran mamak
onlajer onlajer 19 June 2012 at 07:59
Aku lagilah tak pandai guna mesin tu hehe
onlajer onlajer 19 June 2012 at 08:00
aku tak marah kawan aku yg dah kehabisan tembakau yg marah
onlajer onlajer 19 June 2012 at 08:01
taku tau pulak yang meraka nak audit pagi2 lagi
onlajer onlajer 19 June 2012 at 08:02
gambar 7eleven yang tampal notis tutup sebentar
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 19 June 2012 at 10:01
len kali jgn tulis 24 jam ....mcm ni pun ada ke?
Nur Misnan Nur Misnan 19 June 2012 at 13:34
7-11 kan 24 jam... so dia tutup sampai 7 pagi
buka jam 10 pagi.. 2 jam rehat.. aku pun fenin..
dzuandiey dzuandiey 19 June 2012 at 14:11
ada limit masa pula ya..hahaha....dah tak ada pekerja kot..berhenti sembahyang subuh tu.. :-)
dzuandiey dzuandiey 19 June 2012 at 14:12
penat keje agaknya..hahaha
hatiputera hatiputera 19 June 2012 at 14:40
kat tempat aku tak jumpa notice 7E tutup,,,
onlajer onlajer 19 June 2012 at 14:58
sebenarnya dia orang ada tulis tak ya ,aku pun tak perasan
onlajer onlajer 19 June 2012 at 14:59
penat tengok euro agaknya
Yas y Yas y 19 June 2012 at 18:12
Hehehe...mmg jarang 7E tutup kodai....mesti ada kes kot...hehehe
Myra Jay Myra Jay 19 June 2012 at 22:05
Rasanya 7E ni ramai pelanggan kot, tu yg dia inform camtu ha ;)
akubiomed akubiomed 19 June 2012 at 23:17
Tak apa ada kedai lain yang boleh dipergi.
Rohani Hashim Rohani Hashim 19 June 2012 at 23:30
ahahaha 1st time tgk 7e cenggini. sabau jer lah. xpo eh byk lg kedai lain kan
chii chii 20 June 2012 at 00:44
sama2...lgik2 time panas2 camni kan..tgh bersemangat waja nak minum slurpee..tetiba kata " maaf,mesin rosak'..grrr
chii chii 20 June 2012 at 00:46
aisey..7e mana je la ni ye..ni mesti kes x cukup staff ni..ehehe
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:43
memang pun jarang tapi tetap berlaku
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:44
Ha ah ramai lah sangat sampai pintu tak boleh nak bukak
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:45
Apa lagi singah kedai kat station minyak sebelahnya
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:45
kedai runcit orang aceh pun buka 24jam
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:47
Rasanya lebih kurang 15km dari tempat kerja aku
onlajer onlajer 20 June 2012 at 09:48
Rasa kena pandaikan lah guna mesin tu
CIK TOM CIK TOM 20 June 2012 at 18:59
xpernah tgk plk 7 eleven ttp stakat ni..
onlajer onlajer 21 June 2012 at 12:54
dari tempat kerja kau 20km menghala perling
onlajer onlajer 21 June 2012 at 12:54
Biasa pintu je tutup tapi masih boleh dibuka
onlajer onlajer 21 June 2012 at 12:55
kawasan tu takde watson , tapi bhp ada
Muaz Faris Muaz Faris 22 June 2012 at 12:32
7 eleven pertama yg bkn 24 hours. haha