JUARA EURO 2012

Cuti persekolahan telah berakhir semalam ,bermaksud telah bermula pengal kedua untuk tahun ini. Para pengusaha kantin dan peniaga sarapan pagi pasti senang hati bahawasanya jualan hari-hari akan meningkat lagi. Pasti untuk warga muda kota yang berkerjaya tidak bersekempatan unutuk menyediakan sarapan dan bekalan harian untuk dibawa oleh anak-anak kesekolah. di campur dengan demam euro kaum bapa,  gamaknya tak bertahjud lah sibapa.(Harap dapat lah bertahjud bersama - sama suri hidup kita).


Kedai - kedai makan  24 jam membuat pelbagai menu untuk dicuba semata - mata untuk memancing kipas susah mati melepak dekat kedai meraka.  Jalan - jalan kedenaihati, sekali dia buat projek Euro 2012 Juara Pilihan Lelaki Kacak.  Untuk ini dia nak bagi 10000 trafik dengan t-shirt free siapalah tak nak benda ini. Apa lagi Juara Euro 2012 pilahan Lelaki kacak Onlajer pastilah German yang akan muncul juara walaupun nama pemain yang aku cam pada waktu ini hanyalah Lukas Podolski.

Team German


Goalkeepers
1 Manuel Neuer
12 Tim Wiese
22 Ron-Robert Zieler

Defenders
3 Marcel Schmelzer
4 Benedikt Höwedes
5 Mats Hummels
14 Holger Badstuber
16 Philipp Lahm
17 Per Mertesacker
20 Jérôme Boateng

Midfielders
2 İlkay Gündoğan
6 Sami Khedira 1
7 Bastian Schweinsteiger
8 Mesut Özil
9 André Schürrle
13 Thomas Müller
15 Lars Bender
18 Toni Kroos
19 Mario Götze
21 Marco Reus

Forwards
10 Lukas Podolski
11 Miroslav Klose
23 Mario Gomez 1

Coach: Joachim Löw (GER)

p/s
Harap Ibu - ibu tidak memulakan mogok untuk tidak membuat persiapan sarapan pagi dek kerna kerenah kaum - kaum bapa yang menutup biji mata selepas bersolat bersama-sama. 

{ 24 comments.. read them below or add one }

Denaihati Denaihati 11 June 2012 at 15:58
terima kasih menyertai contest Juara EURO 2012 dan good luck
cik lala cik lala 11 June 2012 at 16:07
awal2 lg sang suami dh request sebulan je utk EURO..
so relakan jelh..

dr dia tgok bola kt luar,lg baik dia dok diam2 kt uma lyn EURO..

ala sebulan jekan..dh itu minat dia,kesian pulok ;p
pipoq pipoq 11 June 2012 at 16:36
semoga berjaya..tengah tengok dalam mangkuk ni team apa akan menang baru leh nak buat entri DH tu..hehehe..
onlajer onlajer 11 June 2012 at 17:50
jerman tolong jadi juara ya dh nak bagi benda free
onlajer onlajer 11 June 2012 at 17:51
bola itu bulat,tak nak join ke dh bagi benda free tu
onlajer onlajer 11 June 2012 at 17:52
sebulan = 30hari x dgn RM1.50 kopi secawan ah kira lah sendiri
onlajer onlajer 11 June 2012 at 17:53
bukan tengok kat peti ke hehe
jebengotai jebengotai 11 June 2012 at 19:36
mmg ade harapan bro..tp belanda hebat..hehe
shraqs shraqs 12 June 2012 at 00:09
Ada geng rupanya. :) Peminat Jerman!
akubiomed akubiomed 12 June 2012 at 00:11
Pasukan Jerman bermula baik dengan langkah kanan.
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 12 June 2012 at 09:13
gd luck ye... saya tang bola ni mmg zero ! hehe
onlajer onlajer 12 June 2012 at 09:22
memang hebat tapi natang itu kan bulat...hhehe
cik lala cik lala 12 June 2012 at 12:07
bijak..
tu baru secawan...hahhaha
suri suri 12 June 2012 at 14:07
hee,sya ibu tapi tetap waja utk sediakan air panas utk minum di kira okeh heee
suri suri 12 June 2012 at 14:08
sana sini bola makan minum asal tk makn jer bola nghee...
onlajer onlajer 12 June 2012 at 16:43
Pakai cerik karen jer senang