JUARA EURO 2012

on Monday, 11 June 2012

Cuti persekolahan telah berakhir semalam ,bermaksud telah bermula pengal kedua untuk tahun ini. Para pengusaha kantin dan peniaga sarapan pagi pasti senang hati bahawasanya jualan hari-hari akan meningkat lagi. Pasti untuk warga muda kota yang berkerjaya tidak bersekempatan unutuk menyediakan sarapan dan bekalan harian untuk dibawa oleh anak-anak kesekolah. di campur dengan demam euro kaum bapa,  gamaknya tak bertahjud lah sibapa.(Harap dapat lah bertahjud bersama - sama suri hidup kita).


Kedai - kedai makan  24 jam membuat pelbagai menu untuk dicuba semata - mata untuk memancing kipas susah mati melepak dekat kedai meraka.  Jalan - jalan kedenaihati, sekali dia buat projek Euro 2012 Juara Pilihan Lelaki Kacak.  Untuk ini dia nak bagi 10000 trafik dengan t-shirt free siapalah tak nak benda ini. Apa lagi Juara Euro 2012 pilahan Lelaki kacak Onlajer pastilah German yang akan muncul juara walaupun nama pemain yang aku cam pada waktu ini hanyalah Lukas Podolski.

Team German


Goalkeepers
1 Manuel Neuer
12 Tim Wiese
22 Ron-Robert Zieler

Defenders
3 Marcel Schmelzer
4 Benedikt Höwedes
5 Mats Hummels
14 Holger Badstuber
16 Philipp Lahm
17 Per Mertesacker
20 Jérôme Boateng

Midfielders
2 İlkay Gündoğan
6 Sami Khedira 1
7 Bastian Schweinsteiger
8 Mesut Özil
9 André Schürrle
13 Thomas Müller
15 Lars Bender
18 Toni Kroos
19 Mario Götze
21 Marco Reus

Forwards
10 Lukas Podolski
11 Miroslav Klose
23 Mario Gomez 1

Coach: Joachim Löw (GER)

p/s
Harap Ibu - ibu tidak memulakan mogok untuk tidak membuat persiapan sarapan pagi dek kerna kerenah kaum - kaum bapa yang menutup biji mata selepas bersolat bersama-sama. 
Ranking: 5

24 comments :

  1. terima kasih menyertai contest Juara EURO 2012 dan good luck

    ReplyDelete
    Replies
    1. jerman tolong jadi juara ya dh nak bagi benda free

      Delete
    2. mmg ade harapan bro..tp belanda hebat..hehe

      Delete
    3. memang hebat tapi natang itu kan bulat...hhehe

      Delete
  2. awal2 lg sang suami dh request sebulan je utk EURO..
    so relakan jelh..

    dr dia tgok bola kt luar,lg baik dia dok diam2 kt uma lyn EURO..

    ala sebulan jekan..dh itu minat dia,kesian pulok ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebulan = 30hari x dgn RM1.50 kopi secawan ah kira lah sendiri

      Delete
    2. bijak..
      tu baru secawan...hahhaha

      Delete
  3. semoga berjaya..tengah tengok dalam mangkuk ni team apa akan menang baru leh nak buat entri DH tu..hehehe..

    ReplyDelete
  4. Ada geng rupanya. :) Peminat Jerman!

    ReplyDelete
  5. Pasukan Jerman bermula baik dengan langkah kanan.

    ReplyDelete
  6. gd luck ye... saya tang bola ni mmg zero ! hehe

    ReplyDelete
  7. hee,sya ibu tapi tetap waja utk sediakan air panas utk minum di kira okeh heee

    ReplyDelete
  8. sana sini bola makan minum asal tk makn jer bola nghee...

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer