One Year Onlajer

on Saturday, 30 June 2012


Assalamualaikum pada sidang pembaca yang yang kekadang aku paksa untuk melawat blog ini, Bulan july ini genaplah setahun onlajer merapu di alam maya ini . Jika di Amerika awal bulan inilah meraka sibuk dengan perayaan independent day yang telah meraka kesah kan dengan alient yang ingin menghancurkan bumi dengan memaparkan kehebatan will smith sebagai juruterbang apa tah dengan seorang pelakon yahudi aku dah lupa namanya yang dapat membaca kod-kod seo angkasa lepas.Walaupun sudah setahun aku berbloging namun jujurnya aku mula aktif pada awal tahun ini dengan post-post nota pendawaian. Ini bermakna aku ni baru setahun jagung ayam.

Artikel - artikel yang diterbitkan di onlajer adalah artikel yang aku hasilkan daripada keadaan sekeliling ku yang aku rapukan untuk menjadikan ia lebih menarik untuk dibaca walaupun selalunya aku gagal untuk menghasilkan kata-kata yang sedap dibaca. rasanya kena berguru dengan cikgu sastera yang berhampiran.
Mungkin pada permulaan aku berbloging adalah untuk melawan pada pihak-pihak yang tertentu. tetapi semangkin aku aktif semangkin aku rasa lebih baik aku menerbitkan benda yang aku suka, artikel atau bahan-bahan yang bermenefaat pada semua dan juga pencerahan awal bidang kejuruteraan elektrik yang banyak dikuasai oleh bangsa asing. (harap dapat lah aku melaksanakanya)

Dan suka sangat  aku nyatan tentang artikel yang berkaitan dengan Pencerahan minda dari Hizbut Tahrir Malaysia aku copy dan paste daripada http://www.mykhilafah.com.  untuk bahan bacaan rakan-rakan supaya kita sama - sama dapat berbincang dan mendapat kefahaman tentang dunia islam masa kini, dan segala komen para pembaca amatlah dihargai untuk pencerahan bersama. Aku tidak akan mengubah atau meminda apa-apa artikel yang dikeluarkan oleh Hizbut Tahrir .mungkin aku hanya memberi sedikit pandangan peribadiku.

Terima kasih untuk rakan - rakan yang sudi melawat,membca dan memberi sedikit ulasan pada blog ini segala teguran yang membina amat lah sangat dihargai maklumlah aku belajar berbloging dari blog-blog anda semua

P/s
sila-sila menghasut aku supaya bertukar domain dan hosting hehehe

Ranking: 5

26 comments :

  1. Tahniah.. Bukan senang mahu kekal aktif berblog. Semoga dikurniakan kekuatan untuk terus menulis.. Amin.

    ReplyDelete
  2. Menarik apa tulisan Bro onlajer ... apapun tahniah dah sampai setahun ye .. aku belum lagi setahun bro, belum setahun dengan domain dan hosting yg baru le ... dulu aku pun guna blogspot juga ... mai la tukaq baru

    ReplyDelete
  3. ok la tu..baru setahun jagung tapi alexa ranking dah canak 300+++..fofuler dalam diam tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. pipoq dapat rezeki dari denai hati

      Delete
  4. tahniah bro.. teruskan berblogging tanpa rasa jemu ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. buat masa ni belum jemu cuma faktor masa je

      Delete
  5. tahniah bro.. :)

    p/s: xnk join giveaway saya ker..hadiah utama hosting free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak, nak sangat tunggu ilham mari lah

      Delete
  6. Tahniah bro... Teruskan usaha... Setiap kita ada pandangan... :) Teruskan pandangan kita selagi tiada salahnya~

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tetap akan memandang selagi nampak hee

      Delete
  7. Tahniah bro!

    Moga akan terus bertukar domain dan hosting sendiri lepas ni...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau tukar sapa ya nak tolong suport teknikalnya, kalau suport ongkosnya pun best juga hehe

      Delete
  8. Terima kasih menghargai kami sebagai pengomen..hehe..apa-apa pun semoga terus maju jaya dalam dunia blogging..yeahhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tanpa komen2 anda seperti duduk di bilik termenung

      Delete
  9. Tahniah dah setahun ye !.. saya entahlah.. happy for u

    ReplyDelete
  10. tahniah...teruskan berblogging yupp..!!

    sy ni...makin lama...mood nak blogging makin ke laut...kekeringan idea pun ye juga...huhu... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedang ingin membuat yang terbaik

      Delete
  11. happy anniverseri yr..kalau ada anak..da pandai jalan da dia kan..ehe..

    ehem..meh la pakai domain ngn hosting sendiri..baru best..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti - nanti lah tunggu dulu hehe

      Delete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer