WORDLESS WEDNESDAY : BEBEK

on Wednesday, 6 June 2012


Nasi Tambah Free macam dekat restoran daun pisang

Ranking: 5

46 comments :

  1. kalau datang ramai2 order satu pinggan lepas tu tambah tambah aci dak? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai-ramai tak boleh la,kalau ganti2 ok agaknya

      Delete
  2. kena berjimat la nak makan lauknya..
    eheheheee

    ReplyDelete
  3. itik??
    untunglh kalau bwk laki cik g sini..
    3pinggan sekali mkn..
    tp kalau nk tmbah lauk free pn ok gak ;p

    ReplyDelete
  4. bebek ganas ni. kalau free refill untuk air sekali memang best :p

    ReplyDelete
  5. woo..kiranya kena make sure amik lauk byk2..so nnt leh tambah nasi lagi..eheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. amik kuah banyak2 mcm kat restoran mamak

      Delete
  6. bukan bebek cam agensi nak cri pekerja asing ker hiii..ingtkan syrkt org tempatan nak cari pembatu rumah asing tadi heee

    ReplyDelete
  7. klu gebokl blh terjah,,mula2 anak pastu bapak plk yg tambah,,mukin depa nak trik pelanggan

    ReplyDelete
    Replies
    1. gebox aku pun suka ,mana ada triknya betul tu

      Delete
  8. harga lauk camne ? standard atau up sikit ? mane tau kot nak cover kos nasik free..hehehe..tapi idea camni memang superb..area budak bujang ramai sure laku berabis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harga lauk jangan tanya,tapi restoran india memang kasi nasi free lah

      Delete
    2. aku snap je gambar nih masa ronda2 dekat bandung tak masuk pun hehe

      Delete
  9. kat mana ni?? unik restoran nama bebek...

    ReplyDelete
  10. peh! kat mana ni? idea menarik - free refill nasi. fast food outlet pun x buat :D

    ReplyDelete
  11. boleh tambah nasik ker?..mmg leh mengketedarah ni..hehe

    ReplyDelete
  12. haha...lawak...ada ke patut panggil bebek..
    macam bunyi kambing pun ada gak..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena tanya jebeng otai apasal dipangil bebek hehe

      Delete
  13. boleh tambah ye ..hahah ..nak memontelkan diri je ni ..hahahaha ..bukan apa..kurus + tough sgt SP ni .. (perasan aku)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat sesuai untuk memajukan diri

      Delete
  14. huhuhu... tak pernah makan bebek....
    sedap ke???

    ReplyDelete
  15. refill nasi pun ada..refill lauk tak kot....

    ReplyDelete
  16. biasa x amik nasi byk tpi lauk.... ala tmbh lauk free x leh ke

    ReplyDelete
  17. dimana ini?? Balik boleh try..

    ReplyDelete
  18. Kalau nasik bertambah jarang orang nak lebih, tp kalau lauk ha konpom orang serbu :)

    ReplyDelete
  19. Wahh untung arr nasi tambah free..makan lauk sikit2, mintak nasi tambah byk2..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. untung tapi jarang lah orang nak tambah,kecuali kalau kerja gali parit pakai cangkul

      Delete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer