WORDLESS WEDNESDAY : BEBEK


Nasi Tambah Free macam dekat restoran daun pisang

{ 46 comments.. read them below or add one }

Rai Rai 6 June 2012 at 11:03
kalau datang ramai2 order satu pinggan lepas tu tambah tambah aci dak? hahaha..
onlajer onlajer 6 June 2012 at 11:49
ramai-ramai tak boleh la,kalau ganti2 ok agaknya
mie mie 6 June 2012 at 12:27
kena berjimat la nak makan lauknya..
eheheheee
onlajer onlajer 6 June 2012 at 14:06
kalau orang belanja tak payah
cik lala cik lala 6 June 2012 at 16:19
itik??
untunglh kalau bwk laki cik g sini..
3pinggan sekali mkn..
tp kalau nk tmbah lauk free pn ok gak ;p
wani sc wani sc 6 June 2012 at 16:24
bebek ganas ni. kalau free refill untuk air sekali memang best :p
onlajer onlajer 6 June 2012 at 16:39
refill air masak mungkin
chii chii 6 June 2012 at 17:15
woo..kiranya kena make sure amik lauk byk2..so nnt leh tambah nasi lagi..eheh
suri suri 6 June 2012 at 17:23
bukan bebek cam agensi nak cri pekerja asing ker hiii..ingtkan syrkt org tempatan nak cari pembatu rumah asing tadi heee
suri suri 6 June 2012 at 17:23
klu gebokl blh terjah,,mula2 anak pastu bapak plk yg tambah,,mukin depa nak trik pelanggan
pipoq pipoq 6 June 2012 at 17:32
harga lauk camne ? standard atau up sikit ? mane tau kot nak cover kos nasik free..hehehe..tapi idea camni memang superb..area budak bujang ramai sure laku berabis..
onlajer onlajer 6 June 2012 at 17:44
amik kuah banyak2 mcm kat restoran mamak
onlajer onlajer 6 June 2012 at 17:47
gebox aku pun suka ,mana ada triknya betul tu
onlajer onlajer 6 June 2012 at 17:47
harga lauk jangan tanya,tapi restoran india memang kasi nasi free lah
onlajer onlajer 6 June 2012 at 18:36
aku snap je gambar nih masa ronda2 dekat bandung tak masuk pun hehe
CIK TOM CIK TOM 6 June 2012 at 19:46
kat mana ni?? unik restoran nama bebek...
baguznet baguznet 6 June 2012 at 19:53
peh! kat mana ni? idea menarik - free refill nasi. fast food outlet pun x buat :D
jebengotai jebengotai 6 June 2012 at 20:54
boleh tambah nasik ker?..mmg leh mengketedarah ni..hehe
Fakhruddin Fakhruddin 6 June 2012 at 21:26
haha...lawak...ada ke patut panggil bebek..
macam bunyi kambing pun ada gak..haha
Aelfi Aelfi 6 June 2012 at 23:18
jauh sangat.bandung. :)
SP (spudinpunya) SP (spudinpunya) 7 June 2012 at 09:29
boleh tambah ye ..hahah ..nak memontelkan diri je ni ..hahahaha ..bukan apa..kurus + tough sgt SP ni .. (perasan aku)
onlajer onlajer 7 June 2012 at 10:37
kena tanya jebeng otai apasal dipangil bebek hehe
onlajer onlajer 7 June 2012 at 10:38
sangat sesuai untuk memajukan diri
Masz Sidek Masz Sidek 7 June 2012 at 10:40
huhuhu... tak pernah makan bebek....
sedap ke???
S..U..D..@..I..S S..U..D..@..I..S 7 June 2012 at 10:53
refill nasi pun ada..refill lauk tak kot....
onlajer onlajer 7 June 2012 at 11:51
rasa dia macam itik haha
onlajer onlajer 7 June 2012 at 11:51
kalau ada bisa gulung seh
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 7 June 2012 at 17:10
biasa x amik nasi byk tpi lauk.... ala tmbh lauk free x leh ke
Nur Misnan Nur Misnan 7 June 2012 at 22:10
dimana ini?? Balik boleh try..
Myra Jay Myra Jay 10 June 2012 at 00:38
Kalau nasik bertambah jarang orang nak lebih, tp kalau lauk ha konpom orang serbu :)
Hafizul Hafizul 11 June 2012 at 17:11
Wahh untung arr nasi tambah free..makan lauk sikit2, mintak nasi tambah byk2..hehehe
onlajer onlajer 12 June 2012 at 09:39
untung tapi jarang lah orang nak tambah,kecuali kalau kerja gali parit pakai cangkul