Catatan saya dimana

on Thursday, 19 July 2012

Entry bengkek dengan Eyriqazz vs Denaihati aku hari ini hehe, Gurau je ya hari ini aku memang aku ada sikit bengkek mungkin disebabkan tekanan kerja tahap gaban atau pun cipan, padan muka aku dulu mak bapak suruh belajar tinggi - tinggi tapi aku sekolah je bangunan nya yang tinggi, sapa suruh kalau tak paling kurang pun mesti dapat kerja pegawai kompleks majlis perbandaran boleh juga duduk dekat kursi yang boleh memusing-musing. Ah cerita lama itu semua, Harus pandang kehadapan kalau tak nak terjun kelongkang, sekarang pun kerusi yang aku duduk boleh pusing-pusing macam gasing apa.

Sebetulnya hari ini aku godek salemens google untuk mencari bahan , pasti nya aku inginkan jawapan paling tip top oleh itu aku taip - taip jumpalah benda ini,



Dengan benda ini aku cuba-cuba type entry yang aku buat dalam blog aku, walawei aku sorang je yang buat kotak kawalan masa, tetapi yang tak berapa nak best nya buat masa ini dia boleh check page satu  hingga sepuluh je, aku punya Eyriqazz vs Denaihati satu sampai sepuloh takde ,tunggu tukar nama jadi azri johan lah gamaknya  . jadi pada rakan - rakan blogger boleh lah cuba periksa entry anda dekat takat mana.

Onlajer: Apa ada aplikasi lain yang aku tak tahu ? sila lah tunjuk ajar sifu ! hehe.








Ranking: 5

50 comments :

  1. Kalau ada masa memang best periksa entry-entry yang dah dibuat. Mau tau juga apa rankingnya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kekadang nak balas komen pun takde masa, cuba juga jawab lambat atau cepat huhu

      Delete
  2. Kena lipatgandakan lagi usaha tu bro...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lipat kain tu reti la bro hehe, tu la tengah menkaji jurus apa pulak lepas ni heeh

      Delete
  3. usaha tangga kejayaan..kata orang dulu2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betol usaha esculator kejayaan hehe

      Delete
  4. sama la bro..cabaran seo tu google dh campak jauh2 dah..huhu

    ReplyDelete
  5. inilah SEO yang luar biasa sayang hanya boleh peserta dari dalam Malaysia

    ReplyDelete
    Replies
    1. mas kalau yang mendukung 222juta rakyat bisa kecundang yang hanya 28juta rakyatnya hehe

      Delete
  6. kegunaan dia untuk cari entri kita ke??sama macam google jugak la ni kan??emm susahnya nk bermain dgn seo..kalau ada guru yang mengajar senang pulak..sama la kite bro..entri contest eyriqazz ntah kemana tersoroknya..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang ini aku buat check mana page mana letak artikel kita, tapi buat masa ini dia hanya boleh mengesan page 1 hingga 10 sahaja

      Delete
  7. wahh..senang la kalo ae bnde tuh..takyah nak buang mase sangat..

    ReplyDelete
  8. jangan ditanya aku,. aku satu apa pun tak faham..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ke boni ke buat2 tak tahu ,hehe

      Delete
  9. hehehe..:) benda alah baru ni bagi aku

    ReplyDelete
  10. Ha ha ha..mak pun sama x paham apa bendanya nih..ekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. tekan je dekat link warna biru tu mak

      Delete
  11. pelan2 kayuh. esok dah mula berpuasa, selamat menyambut ramadhan n berpuasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. penat lah kayuh der ingat nak pakai enjin pula he

      Delete
  12. wah..info baru ni...tq ya..boleh la try check entry2 yg lain yg bertarget..hi hi

    ReplyDelete
  13. hok main peksa hok lama ni yg malasnya

    selamat berpuasa :0

    ReplyDelete
    Replies
    1. time rehat bulan puasa ni bole peksa huhu

      Delete
  14. sy tak pernh buat lagi heee sb tahap seo skrg mmg O heee

    ReplyDelete
  15. bermain dg byk manfaatnya asah trafik, kemahiran klu kena gaya mau blog kita terkanal cpt sb ragking smkin baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. kata bro dh pelan2 kayuh he

      Delete
    2. nk link ke blog sy blh tukar2 link jeee

      Delete
    3. belum berkesempatan nak buat tempat sistem barter heh

      Delete
  16. Saya sehingga hari ini tidak dapat memahami bagaimana Google index dan meletakkan kedudukan entri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama dengan bro aku pun langsung tak faham

      Delete
  17. Sebelum ni pernah guna. Memang sedap bro

    ReplyDelete
  18. memang buat fenin kepala jugak kalo nak main2 ngan google tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. taip je lah mana tahu keluar jongkong emas hehe

      Delete
  19. Replies
    1. aplikasi untuk menyemak catatan kita di google ada tak dari page 1 hingga 10

      Delete
  20. Bagus juga sekali-sekala check rank entri blog sendiri...

    ReplyDelete
  21. eh..bleh check? eheh..takat ni x pernah check pun..:p

    ReplyDelete
  22. cmne nak buat tu hee leh komen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. suri pergi kelink yang diberi tu pastu petak atas masukan tajuk petak bawah masukan url suri

      Delete
  23. klu bosan msti nk cri sesutu utk gembirakan hti walaupun ia buan kptusan 100% mmbahagiakan tpi blh bt senyu kira ok ae

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer