Catatan saya dimana

Entry bengkek dengan Eyriqazz vs Denaihati aku hari ini hehe, Gurau je ya hari ini aku memang aku ada sikit bengkek mungkin disebabkan tekanan kerja tahap gaban atau pun cipan, padan muka aku dulu mak bapak suruh belajar tinggi - tinggi tapi aku sekolah je bangunan nya yang tinggi, sapa suruh kalau tak paling kurang pun mesti dapat kerja pegawai kompleks majlis perbandaran boleh juga duduk dekat kursi yang boleh memusing-musing. Ah cerita lama itu semua, Harus pandang kehadapan kalau tak nak terjun kelongkang, sekarang pun kerusi yang aku duduk boleh pusing-pusing macam gasing apa.

Sebetulnya hari ini aku godek salemens google untuk mencari bahan , pasti nya aku inginkan jawapan paling tip top oleh itu aku taip - taip jumpalah benda ini,



Dengan benda ini aku cuba-cuba type entry yang aku buat dalam blog aku, walawei aku sorang je yang buat kotak kawalan masa, tetapi yang tak berapa nak best nya buat masa ini dia boleh check page satu  hingga sepuluh je, aku punya Eyriqazz vs Denaihati satu sampai sepuloh takde ,tunggu tukar nama jadi azri johan lah gamaknya  . jadi pada rakan - rakan blogger boleh lah cuba periksa entry anda dekat takat mana.

Onlajer: Apa ada aplikasi lain yang aku tak tahu ? sila lah tunjuk ajar sifu ! hehe.








{ 50 comments.. read them below or add one }

Encik Anif Encik Anif 19 July 2012 at 15:35
Kalau ada masa memang best periksa entry-entry yang dah dibuat. Mau tau juga apa rankingnya :D
Yas y Yas y 19 July 2012 at 16:35
Kena lipatgandakan lagi usaha tu bro...:)
onlajer onlajer 19 July 2012 at 18:42
aku kekadang nak balas komen pun takde masa, cuba juga jawab lambat atau cepat huhu
onlajer onlajer 19 July 2012 at 18:44
lipat kain tu reti la bro hehe, tu la tengah menkaji jurus apa pulak lepas ni heeh
azydy azydy 19 July 2012 at 19:53
usaha tangga kejayaan..kata orang dulu2..
JebengOtai™ JebengOtai™ 19 July 2012 at 20:22
sama la bro..cabaran seo tu google dh campak jauh2 dah..huhu
smp3lembang smp3lembang 19 July 2012 at 20:26
inilah SEO yang luar biasa sayang hanya boleh peserta dari dalam Malaysia
Hafizul Hafizul 20 July 2012 at 01:44
kegunaan dia untuk cari entri kita ke??sama macam google jugak la ni kan??emm susahnya nk bermain dgn seo..kalau ada guru yang mengajar senang pulak..sama la kite bro..entri contest eyriqazz ntah kemana tersoroknya..hehe
akhiyy akhiyy 20 July 2012 at 03:28
wahh..senang la kalo ae bnde tuh..takyah nak buang mase sangat..
Boni Kacak Boni Kacak 20 July 2012 at 06:51
jangan ditanya aku,. aku satu apa pun tak faham..hahaha
onlajer onlajer 20 July 2012 at 07:35
ya betol usaha esculator kejayaan hehe
onlajer onlajer 20 July 2012 at 07:36
JO ada lagi kau punya tu
onlajer onlajer 20 July 2012 at 07:38
mas kalau yang mendukung 222juta rakyat bisa kecundang yang hanya 28juta rakyatnya hehe
onlajer onlajer 20 July 2012 at 07:40
yang ini aku buat check mana page mana letak artikel kita, tapi buat masa ini dia hanya boleh mengesan page 1 hingga 10 sahaja
onlajer onlajer 20 July 2012 at 07:41
ya ke boni ke buat2 tak tahu ,hehe
budak felda budak felda 20 July 2012 at 13:03
hehehe..:) benda alah baru ni bagi aku
Mak Lagenda Mak Lagenda 20 July 2012 at 13:32
Ha ha ha..mak pun sama x paham apa bendanya nih..ekeke
Denaihati Denaihati 20 July 2012 at 16:59
pelan2 kayuh. esok dah mula berpuasa, selamat menyambut ramadhan n berpuasa.
farahaznil farahaznil 20 July 2012 at 17:20
wah..info baru ni...tq ya..boleh la try check entry2 yg lain yg bertarget..hi hi
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 20 July 2012 at 18:27
hok main peksa hok lama ni yg malasnya

selamat berpuasa :0
suri suri 20 July 2012 at 21:36
sy tak pernh buat lagi heee sb tahap seo skrg mmg O heee
suri suri 20 July 2012 at 21:37
bermain dg byk manfaatnya asah trafik, kemahiran klu kena gaya mau blog kita terkanal cpt sb ragking smkin baik
akubiomed akubiomed 20 July 2012 at 23:47
Saya sehingga hari ini tidak dapat memahami bagaimana Google index dan meletakkan kedudukan entri.
ProfHariz ProfHariz 21 July 2012 at 02:20
Sebelum ni pernah guna. Memang sedap bro
pipoq pipoq 21 July 2012 at 10:06
memang buat fenin kepala jugak kalo nak main2 ngan google tu..
Kulanzsalleh Kulanzsalleh 21 July 2012 at 12:18
Bagus juga sekali-sekala check rank entri blog sendiri...
chii chii 23 July 2012 at 00:38
eh..bleh check? eheh..takat ni x pernah check pun..:p
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:03
boleh setakat page 1 hingga 10
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:03
ha ah aku pun baru jumpa
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:04
tekan je dekat link warna biru tu mak
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:05
penat lah kayuh der ingat nak pakai enjin pula he
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:08
time rehat bulan puasa ni bole peksa huhu
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:10
kata bro dh pelan2 kayuh he
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:10
sama dengan bro aku pun langsung tak faham
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:11
taip je lah mana tahu keluar jongkong emas hehe
onlajer onlajer 23 July 2012 at 15:13
aplikasi untuk menyemak catatan kita di google ada tak dari page 1 hingga 10
suri suri 7 August 2012 at 09:00
cmne nak buat tu hee leh komen?
suri suri 7 August 2012 at 09:01
klu bosan msti nk cri sesutu utk gembirakan hti walaupun ia buan kptusan 100% mmbahagiakan tpi blh bt senyu kira ok ae
suri suri 7 August 2012 at 09:09
nk link ke blog sy blh tukar2 link jeee
onn Lajer onn Lajer 7 August 2012 at 09:31
suri pergi kelink yang diberi tu pastu petak atas masukan tajuk petak bawah masukan url suri
onn Lajer onn Lajer 7 August 2012 at 09:32
lebih kurang macam tu lah he
onn Lajer onn Lajer 7 August 2012 at 09:34
belum berkesempatan nak buat tempat sistem barter heh