Eyriqazz vs Denaihati Kaki Buli

on Saturday, 7 July 2012

Apa kena dengan aku ni biasanya aku tak sibuk - sibuk sangat untu promote benda yang aku post dalam blog aku ini, Tapi penangan Eyriqazz vs Denaihati buat aku jadi gelojoh melampau, jadi kaki buli siber, spaming semata -  mata aku nak  google kenal aku. Walhal aku dengan gopoh dan sembrononya menerbitkan artikel yang tidak dikaji isi-isi nya aku terus menerbitkan tanpa usul periksa. 
.
Sifat malu-malu kucing aku buang  semua kenalan facebook ,email peribadi tidak lupa pada peserta giveaway buasirotak aku jadikan lapangan sasaran tembakan yang aku tak pasti kena atau tidak. Adakah ini akan menghasilkan backlink untuk artikel eyriqazz vs denaihati jawapanya aku tidak tahu sama sekali, dunia maya begitu hijau untuk diri ku berbanding dunia kontraktor elektrik ini. Mungkin jika rakan - rakan meminta aku membuat costing-costing atau planing sesuatu projek dengan mudah pasti aku akan dapat mengeluarkan berpage-page mukasurat.Tapi dengan bermuka-muka surat adakah dipandang google? 


Rasa malu juga bila artikel kena tendang selapas 1 hari dari paparan google,dari page 1 sampai page 40 takde pergh kecewa habis, pasti jika aku tanya budak-budak sekapal aku kenapa jadi bergini ya, pasti meraka akan bilang ayat kau kurang power bhai. Dah-dah cukup lepasni aku rasa aku buat entry cerita kontraktor elektrik dan aku selit-selit lah apa 2 yang berkaitan. lepas post tak payah nak susah-susah promote kalau orang suka atau orang nak info pasti meraka akan baca . Alon-alon anger kelakon




Tapi yang pasti cara-cara samseng ini dapat meningkatkan sedikit sebanyak ranking alexa aku, Dengan menjadikan eyriqazz vs denaihati telah menjadi salah satu posting yang paling popular untuk blog aku ini. harap kau orang percaya , Terima kasih ya tuan penganjur hehe,  Dan  dengan catatan ini juga secara rasminya aku nak join giveaway Jebangotai.

Giveaway JebengOtai ditaja oleh Earncent.comNurmisnanBudak FeldaCik TomHati PuteraShaharilBumilangkawi.com danLangkawihomestay.net

Ranking: 5

34 comments :

  1. JO aku rasa perkataan Jebeng ni begitu popular pada tahun 90an dekat kg aku ke tempat kau sama he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama bro..xpsl jebeng lekat kat bdn sy..hehe..

      Gud luck bro..:-)

      Delete
  2. good luck.follow sini.
    #54

    ReplyDelete
  3. kita tak joiint huh..good luck kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. joint ler,ayat awak mungkin lagi power

      Delete
  4. klu ada joint ada tempias ranking up hee...

    ReplyDelete
  5. aku semakin membuak2 nak join contest SEO ni.. walaupun ranking alexa aku berjuta2..hahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. join jgn tak join ,kalau nak ikut pesan cik tom dah nak habis baru join

      Delete
  6. Selamat berjaya kepada bro. :-)

    ReplyDelete
  7. good luck..harap dpat duk kat 1st page..
    spamming pun bgus sbenarnya..hehe
    alexa pun mningkat tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ke kau yang ajar aku benda nih hehe

      Delete
  8. good luck bro untuk cabaran SEO Eyriqazz vs Denaihati

    ReplyDelete
  9. Alexa makin menurun. Bagus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pelik lah aku yang turun global bukanya my rasa mcm duk dekat uganda

      Delete
  10. ye. aku percaya derr.. :)

    ReplyDelete
  11. Semoga berjaya yea bro.... panjang masa contest.... dah abis raya baru settle kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga sempat kuih2 raya menunggu keputusanya hehe

      Delete
  12. wow arini alexa global onlajer dh 281,963..my 1,937...tahniah makin lama mkin comel!

    ReplyDelete
  13. cara samseng yer. buli owg. hik3. suka baca artikel. gud luck giveaway bro.

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer