Eyriqazz vs Denaihati

Cabaran SEO  Eyriqazz vs Denaihati   sudah berjalan hampir setengah bulan, dan disini blogger amatur Onlajer ingin cuba kacau -kacau daun untuk mengorat cabaran SEO  Eyriqazz vs Denaihati . untung -untung cik google chrome yang ayu akan dapat melihat kehebatan kontraktor ini. onlajer juga merasakan jika tidak mengikut cabaran ini seperti  perut yang penuh dengan angin setelah aku makan dan minum dengan tamak halobanya.  Dengan mengikut cabaran Eyriqazz vs Denaihati seperti seolah - olah seorang parmugari yang cantik menghidangkan segelas ENO yang dapat melepas kan angin puting beliung wabak yang telah dicetuskan oleh penganjur contest.


Jujurnya aku tidak kenal langsung bloger  Eyriqazz ini. jika aku jumpa tuan punya blog ini ingin sahaja aku menyoal dengan ayat fames abahku asal mana asal. Kali pertama aku menjejak ke blog EYRIQAZZ adalah disebabkan aku ter baca mengenai  Cabaram SEO   Eyriqazz vs Denaihati  di blog Cik Tom. Kerna sifat aku yang suka menyibuk aku pegi juga kepautan yang telah disedikan. Disebabkan masa yang begitu mencemburi dengan line broadband tahap cipan kurang lah jayanya aku hendak bertapa di blog EYRIQAZZ. oleh itu tidak dapat lah aku membuat sebarang ulasan mengenai blog EYRIQAZZ mana mingkin aku aku nak mengunakan khidmat unifi ofis aku untu bertapa jalan -jalan cari bahan bolela.Untuk analisis kekuatan bloger EYRIQAZZi ni para sidang pembaca boleh lah minta bantuan Lebai Google untuk menilainya.

Eyriqazz vs Denaihati


Brader Denaihati atau pun Tuan Haji Amir Hassan ramai rakan blogger yang mengenalinya mentang2 korang duk KL. Dan para rakan blogger menyifatkan stop place, place stop tempat berhenti tempat makan besar atau apa-apa sahajalah yang layak untuk gelaranya, yang penting bagi aku DENAIHATI salah satu tempat untuk aku mencari cerita rakan -rakan (seperti tempat ping gitu), dan ramai rakan - rakan blogger yang aku kenali adalah melalui  DENAIHATI. (penganjur contest euro 2012). Onlajer sikit nama langsung tak tersenarai.   Dan ayat wajib dari ku jika ketemu tuan Denaihati adalah sama seperti pertanyaan aku dengan Eyriqazz asal mana asal he.. cuma aku nak tambah rakan sekolah apa tadika ,rendah,menegah,universiti atau sekolah pondok dengan ahmad Maslan , err setiausaha sulit ahmad maslan asal dari tempat saya. agak-agak kenal ke.

Dari pemantauan cpu pc aku yang dah ganyot dengan mengunakan google chrome melalui sesawang google disambung terus melalui alexa dapatlah kita memperolehi keputusan yang terpalit di skrin computer kita tentang keputusan siapa yang lebih hebat diantara

Aku tingalkan link  untuk anda adili sendiri kehebatan kedua - dua old timer ini 
(err, sila-sila lah percaya ke alexa ni)

vs



" Contest ini dianjurkan oleh

ditaja bersama 

{ 68 comments.. read them below or add one }

onlajer onlajer 2 July 2012 at 13:56
Rasa terbelit lidah aku untuk tekan ayat
Boni JLL3 Boni JLL3 2 July 2012 at 15:37
aku tak berani nak join.. sebab yang masuk hebat2 permainan seo dorang.. hehe.. apa2 pun, aku ucapkan gud luck kat bro k :)

kalau menang 50-50. hahahaha
fiezaradzi fiezaradzi 2 July 2012 at 16:34
tak join pun, rasa macam hebat sgt la contest ni.. huhu.. all d best la.. ramai jugak yg masuk ye...
hafizmd hafizmd 2 July 2012 at 16:38
Selamat berjaya bro.

Moga dapat ilmu seo yg hebat2 nanti...ameen
razif razif 2 July 2012 at 16:50
Best ni Bro Onlajer.... Meramaikan serta menggamatkan lagi contest ni .... Sesama la kita ye
Yas y Yas y 2 July 2012 at 17:18
Semoga berjaya aku ucapkan bro...
Nur Misnan Nur Misnan 2 July 2012 at 19:44
Ok brother.. Gd luck.. Aku pun nih tengah edit save edit save
pasla contest nih.. har3...
Fakhruddin Fakhruddin 2 July 2012 at 20:36
dah join contest ni..
tapi mcm sedih je tgk SEO..
akubiomed akubiomed 2 July 2012 at 21:23
Selamat berjaya dengan mentertai contest SEO ini.
onlajer onlajer 2 July 2012 at 23:00
jadi tidak keruan pasal kau cakap hebat2 kau ada target 50-50 aku sekadar buat huru hara kat blog ni je
onlajer onlajer 2 July 2012 at 23:02
coba-coba jangan tak coba
onlajer onlajer 2 July 2012 at 23:09
untuk hari ni aku tengok mcm sedih juga, err kasilah trik2 yang boleh kasi boost ini seo mana tau kau ada armoured cable dengan google
onlajer onlajer 2 July 2012 at 23:10
terimakasih ya (baca dengan nahu indonesia)
onlajer onlajer 2 July 2012 at 23:11
harap begitulah hendaknya, errbrader yas ada ilmu tentang seo ni hulur2 sikit la
akhiyy akhiyy 3 July 2012 at 00:08
gud luck bro..nak try tapi macam akan tenggelam jew..hahaha
onlajer onlajer 3 July 2012 at 00:15
cuba lah bak kata old timer untung sabut timbul untung batu ya terus lemas hehe
MalaysianCareerJobs MalaysianCareerJobs 3 July 2012 at 02:43
Good Luck bro...saingan makin meriah :)
Razif Razif 3 July 2012 at 08:55
Aku datang lagi .... lupa ucap good luck
Myra Jay Myra Jay 3 July 2012 at 08:58
Good Luck, takpe tak kenal maka tak cinta, dah kenal mesti akan suka dengan Eyriqazz tu..

MJ join jugak contest nie ;)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 3 July 2012 at 09:55
gd luck.. saya x brp reti nk komen2 orng ni hehe
cikgu Naman cikgu Naman 3 July 2012 at 13:21
makin meriah ni..hehe

goodluck..moga ada rezeki..
onlajer onlajer 3 July 2012 at 15:05
rasa aku punya mcm dah kelaut je
onlajer onlajer 3 July 2012 at 15:07
aku tak komen cuma berpandangan
yastro yastro 3 July 2012 at 15:24
backlink...backlink...backlink...tu je jawapannya
aReLaN aReLaN 3 July 2012 at 18:18
hohohoh...dua2 memang otai tapi tak pernah ketemu lagi.
Eyriqazz Eyriqazz 3 July 2012 at 19:39
terimakasih joini contest..InsyaAllah, hadiah lucky draw mungkin turut akan diberikan....
CIK TOM CIK TOM 3 July 2012 at 19:41
good luck!!mana tau nanti rezeki menang kan...2 bulan mcm2 boleh jd...hehe
Kulanzsalleh Kulanzsalleh 3 July 2012 at 21:21
Aku tak sempat join lagi.. tak sempat pun susun ayat..
good luck untuk bro..
Azydy Azydy 3 July 2012 at 22:02
good luck bro..dah baca aku punye ker..
irsah irsah 3 July 2012 at 22:49
Bro. tema bulan July dan Ogos. Putih itu suci. Terbaik bro. Selamat berjuang.
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:00
aku baru jumpa gambar je
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:04
terima kasih, cuma 2 bulan belum lagi terjadi di sini
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:05
kena buat kajian kes dulu bro, baru join jangan macam aku sembrono
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:06
Ya akan ku berjuang sehingga tamat tempohnya he
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:07
thks, err nanti aku check balik
onlajer onlajer 4 July 2012 at 09:10
Dah la bro, aku ada cedok sikit info dari tempat kau
Bitt (double IS) Bitt (double IS) 4 July 2012 at 13:35
good luck! tak mendalami lagi ilmu2 cnggitu...kerana kekurangan masa :)
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 4 July 2012 at 16:19
tak paham lah..cane nak join.. :)
chii chii 6 July 2012 at 20:09
sama la..lgpun mcm kekurangan idea utk menggunakan keyword tu..ehehe
chii chii 6 July 2012 at 20:10
all the best n gud luck..wat masa ni xde idea lg..tp tatau la kalau2 nnt ade idea nak wat entry ni..ehehe
Master Zuheir Master Zuheir 6 July 2012 at 20:13
hem,contest SEO?klu contest CEO aku boleh join.hehe
onlajer onlajer 10 July 2012 at 08:20
aku pun suka kalau jadi ceo
onlajer onlajer 10 July 2012 at 08:44
takpe biar lambat asal dapat tempat
ProfHariz ProfHariz 11 July 2012 at 01:28
Selamat Maju Jaya Bro ! Kena menang belanja aku makan na.
onlajer onlajer 11 July 2012 at 08:31
kalau menang tapi aku check dari first sampai last takde yang melekat
ProfHariz ProfHariz 31 August 2012 at 15:52
Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)
AnonymousAnonymous 5 June 2013 at 12:52
What i do not understood is in truth how you are not really much more smartly-preferred than you may be now.
You're so intelligent. You know therefore significantly when it comes to this matter, produced me in my opinion believe it from numerous numerous angles. Its like women and men aren't fascinated until it is one thing to
accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. All the time take care of it up!


Stop by my web site; france holidays 2013 bank
AnonymousAnonymous 8 June 2013 at 12:30
What's up, this weekend is good in support of me, because this point in time i am reading this great educational paragraph here at my house.

Also visit my page huis huren frankrijk
AnonymousAnonymous 8 June 2013 at 13:10
It's really a nice and useful piece of information. I am happy that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

Here is my web page :: luxe vakantieparken frankrijk
AnonymousAnonymous 9 June 2013 at 22:58
Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
Any suggestions?

My page ... luxe vakantiehuisjes frankrijk -
-