Eyriqazz vs Denaihati

on Monday, 2 July 2012

Cabaran SEO  Eyriqazz vs Denaihati   sudah berjalan hampir setengah bulan, dan disini blogger amatur Onlajer ingin cuba kacau -kacau daun untuk mengorat cabaran SEO  Eyriqazz vs Denaihati . untung -untung cik google chrome yang ayu akan dapat melihat kehebatan kontraktor ini. onlajer juga merasakan jika tidak mengikut cabaran ini seperti  perut yang penuh dengan angin setelah aku makan dan minum dengan tamak halobanya.  Dengan mengikut cabaran Eyriqazz vs Denaihati seperti seolah - olah seorang parmugari yang cantik menghidangkan segelas ENO yang dapat melepas kan angin puting beliung wabak yang telah dicetuskan oleh penganjur contest.


Jujurnya aku tidak kenal langsung bloger  Eyriqazz ini. jika aku jumpa tuan punya blog ini ingin sahaja aku menyoal dengan ayat fames abahku asal mana asal. Kali pertama aku menjejak ke blog EYRIQAZZ adalah disebabkan aku ter baca mengenai  Cabaram SEO   Eyriqazz vs Denaihati  di blog Cik Tom. Kerna sifat aku yang suka menyibuk aku pegi juga kepautan yang telah disedikan. Disebabkan masa yang begitu mencemburi dengan line broadband tahap cipan kurang lah jayanya aku hendak bertapa di blog EYRIQAZZ. oleh itu tidak dapat lah aku membuat sebarang ulasan mengenai blog EYRIQAZZ mana mingkin aku aku nak mengunakan khidmat unifi ofis aku untu bertapa jalan -jalan cari bahan bolela.Untuk analisis kekuatan bloger EYRIQAZZi ni para sidang pembaca boleh lah minta bantuan Lebai Google untuk menilainya.

Eyriqazz vs Denaihati


Brader Denaihati atau pun Tuan Haji Amir Hassan ramai rakan blogger yang mengenalinya mentang2 korang duk KL. Dan para rakan blogger menyifatkan stop place, place stop tempat berhenti tempat makan besar atau apa-apa sahajalah yang layak untuk gelaranya, yang penting bagi aku DENAIHATI salah satu tempat untuk aku mencari cerita rakan -rakan (seperti tempat ping gitu), dan ramai rakan - rakan blogger yang aku kenali adalah melalui  DENAIHATI. (penganjur contest euro 2012). Onlajer sikit nama langsung tak tersenarai.   Dan ayat wajib dari ku jika ketemu tuan Denaihati adalah sama seperti pertanyaan aku dengan Eyriqazz asal mana asal he.. cuma aku nak tambah rakan sekolah apa tadika ,rendah,menegah,universiti atau sekolah pondok dengan ahmad Maslan , err setiausaha sulit ahmad maslan asal dari tempat saya. agak-agak kenal ke.

Dari pemantauan cpu pc aku yang dah ganyot dengan mengunakan google chrome melalui sesawang google disambung terus melalui alexa dapatlah kita memperolehi keputusan yang terpalit di skrin computer kita tentang keputusan siapa yang lebih hebat diantara

Aku tingalkan link  untuk anda adili sendiri kehebatan kedua - dua old timer ini 
(err, sila-sila lah percaya ke alexa ni)

vs



" Contest ini dianjurkan oleh

ditaja bersama 
Ranking: 5

68 comments :

  1. Rasa terbelit lidah aku untuk tekan ayat

    ReplyDelete
  2. aku tak berani nak join.. sebab yang masuk hebat2 permainan seo dorang.. hehe.. apa2 pun, aku ucapkan gud luck kat bro k :)

    kalau menang 50-50. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi tidak keruan pasal kau cakap hebat2 kau ada target 50-50 aku sekadar buat huru hara kat blog ni je

      Delete
  3. tak join pun, rasa macam hebat sgt la contest ni.. huhu.. all d best la.. ramai jugak yg masuk ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la..lgpun mcm kekurangan idea utk menggunakan keyword tu..ehehe

      Delete
  4. Selamat berjaya bro.

    Moga dapat ilmu seo yg hebat2 nanti...ameen

    ReplyDelete
  5. Best ni Bro Onlajer.... Meramaikan serta menggamatkan lagi contest ni .... Sesama la kita ye

    ReplyDelete
  6. Semoga berjaya aku ucapkan bro...

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap begitulah hendaknya, errbrader yas ada ilmu tentang seo ni hulur2 sikit la

      Delete
    2. backlink...backlink...backlink...tu je jawapannya

      Delete
  7. Ok brother.. Gd luck.. Aku pun nih tengah edit save edit save
    pasla contest nih.. har3...

    ReplyDelete
  8. dah join contest ni..
    tapi mcm sedih je tgk SEO..

    ReplyDelete
    Replies
    1. untuk hari ni aku tengok mcm sedih juga, err kasilah trik2 yang boleh kasi boost ini seo mana tau kau ada armoured cable dengan google

      Delete
  9. Selamat berjaya dengan mentertai contest SEO ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih ya (baca dengan nahu indonesia)

      Delete
  10. gud luck bro..nak try tapi macam akan tenggelam jew..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba lah bak kata old timer untung sabut timbul untung batu ya terus lemas hehe

      Delete
  11. Good Luck bro...saingan makin meriah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa aku punya mcm dah kelaut je

      Delete
  12. Aku datang lagi .... lupa ucap good luck

    ReplyDelete
  13. Good Luck, takpe tak kenal maka tak cinta, dah kenal mesti akan suka dengan Eyriqazz tu..

    MJ join jugak contest nie ;)

    ReplyDelete
  14. gd luck.. saya x brp reti nk komen2 orng ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku tak komen cuma berpandangan

      Delete
  15. makin meriah ni..hehe

    goodluck..moga ada rezeki..

    ReplyDelete
  16. hohohoh...dua2 memang otai tapi tak pernah ketemu lagi.

    ReplyDelete
  17. terimakasih joini contest..InsyaAllah, hadiah lucky draw mungkin turut akan diberikan....

    ReplyDelete
  18. good luck!!mana tau nanti rezeki menang kan...2 bulan mcm2 boleh jd...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, cuma 2 bulan belum lagi terjadi di sini

      Delete
  19. Aku tak sempat join lagi.. tak sempat pun susun ayat..
    good luck untuk bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena buat kajian kes dulu bro, baru join jangan macam aku sembrono

      Delete
  20. good luck bro..dah baca aku punye ker..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thks, err nanti aku check balik

      Delete
    2. Dah la bro, aku ada cedok sikit info dari tempat kau

      Delete
  21. Bro. tema bulan July dan Ogos. Putih itu suci. Terbaik bro. Selamat berjuang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya akan ku berjuang sehingga tamat tempohnya he

      Delete
  22. good luck! tak mendalami lagi ilmu2 cnggitu...kerana kekurangan masa :)

    ReplyDelete
  23. all the best n gud luck..wat masa ni xde idea lg..tp tatau la kalau2 nnt ade idea nak wat entry ni..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe biar lambat asal dapat tempat

      Delete
  24. hem,contest SEO?klu contest CEO aku boleh join.hehe

    ReplyDelete
  25. Selamat Maju Jaya Bro ! Kena menang belanja aku makan na.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau menang tapi aku check dari first sampai last takde yang melekat

      Delete
  26. Contest SEO Eyriqazz Vs Denaihati : Blogger Malaysia sudah hampir ke penghujungnya. Hanya berbaki 10 hari sahaja untuk 10 September 2012. Selamat Maju Jaya PH ucapkan :)

    ReplyDelete
  27. What i do not understood is in truth how you are not really much more smartly-preferred than you may be now.
    You're so intelligent. You know therefore significantly when it comes to this matter, produced me in my opinion believe it from numerous numerous angles. Its like women and men aren't fascinated until it is one thing to
    accomplish with Lady gaga! Your own stuffs outstanding. All the time take care of it up!


    Stop by my web site; france holidays 2013 bank

    ReplyDelete
  28. What's up, this weekend is good in support of me, because this point in time i am reading this great educational paragraph here at my house.

    Also visit my page huis huren frankrijk

    ReplyDelete
  29. It's really a nice and useful piece of information. I am happy that you shared this useful info with us. Please keep us up to date like this. Thank you for sharing.

    Here is my web page :: luxe vakantieparken frankrijk

    ReplyDelete
  30. Hi there! Do you know if they make any plugins to protect against hackers?
    I'm kinda paranoid about losing everything I've worked hard on.
    Any suggestions?

    My page ... luxe vakantiehuisjes frankrijk -
    -

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer