GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran

on Tuesday, 3 July 2012

Buasir Otak aka Prince of Noob buat segmen gampang jika anda berminat sila lah ke 

Cerita banyak pun tarak guna, suka POPEYE pasal apabila dia makan spinach tenaga batin dia dapat meningkat sembanyak yang dia mahukan hehehe




Ranking: 5

48 comments :

  1. Dah lama tak tengok cerita popeye ni..

    ReplyDelete
  2. gud luck bro..hehe

    p/s:awat minat popeye?..hehe

    ReplyDelete
  3. good luck gak bro,, sembanyak pun boleh..hihi

    ReplyDelete
  4. hahahahaha.. gud luck bro.. hehehehee. kalau menang, jangan lupa belanja aku mengeteh.. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sahaja kalau kau duk sini

      Delete
  5. Eh.. ko layan jugak rupanyer bro..

    ReplyDelete
  6. I love spinach so much.. lagi2 baby spinach.. sodap buat salad
    tapi orang gaot tak bagus mkn banyak2.. hik3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. orang yang ada gaot tak boleh makan ya

      Delete
  7. Semasa kecil dahulu tidak suka makan sayur bayam.

    ReplyDelete
  8. dah lama benar aku tak tengok popeye
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tengok tak aku boleh tolong carikan, cuma tak janji ada ke tak

      Delete
  9. my feveret gak sayu bayam masak air....

    ReplyDelete
  10. wahh bestnya kalau jadi mcm popeye ni..boleh jadi kuat..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah dapat juga menegangkan apa yg kendur hehe

      Delete
  11. popeye, best citer ni.. dulu slalu tgk.. suka woodywoodpecker juga.. bijak..

    ReplyDelete
  12. chii suka makan bayam gak..tp nape x jd kuat cm popeye pun :p

    apa pun ...all the best n gud luck ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. popye laki awak tu pompuan hehehe

      Delete
  13. haha..padahal xde bukti saintifik pun mengenai kesan spinach terhadap menjadi kuat tuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan macam tula cikgu kasila can dongeng ini berpanjangan

      Delete
  14. sy pun join jugak GA ney.. jln2 smbil follow ^^

    ReplyDelete
  15. popye ni nmpk kurus tp kuat bila makan sayur...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete
  16. popeye the silomen pon..pon..~~~

    ReplyDelete
  17. dah lama benar tak tgok cerita ni..masa anak2 kecil suka sgt tgok watak kartun ini

    ReplyDelete
  18. tehr
    ada lama youtube heeee ce carik

    ReplyDelete
  19. Tahniah! Anda dipilih sebagai pemenang GiveAway Contest Gila Buasir Otak #1: Watak Kegemaran. Sila emailkan Nama dan Alamat anda ke alamat email berikut - princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah 8GB Pen Drive. Hadiah akan dihantar menggunakan Pos Ekspress dan nombor rujukan pos akan diberikan kemudian. Tapi sekiranya kami tidak dapat menerima sebarang email dari pihak anda sehingga Ahad ini, maka kemenangan ini akan terbatal dan hadiah akan diberikan kepada orang lain. Sila layari entry pengumuman pemenang ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulilah
      yea - yea aku menang

      Delete
    2. congrats sbb dah menang!
      kita dah ada pendrive baru
      yeay!
      \(^^,)/

      Delete
  20. Hehehe...tahniah dlu bro...tetiba dpt hadiah tu...semangat nampak...hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisey dah kantoi dengan brader yas belum sempat aku nak kecoh hehe, thanks der

      Delete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer