GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Watak Kegemaran

Buasir Otak aka Prince of Noob buat segmen gampang jika anda berminat sila lah ke 

Cerita banyak pun tarak guna, suka POPEYE pasal apabila dia makan spinach tenaga batin dia dapat meningkat sembanyak yang dia mahukan hehehe




{ 48 comments.. read them below or add one }

Kulanzsalleh Kulanzsalleh 3 July 2012 at 21:11
Dah lama tak tengok cerita popeye ni..
jebengotai jebengotai 3 July 2012 at 21:24
gud luck bro..hehe

p/s:awat minat popeye?..hehe
AnonymousAnonymous 3 July 2012 at 23:07
good luck gak bro,, sembanyak pun boleh..hihi
Boni JLL3 Boni JLL3 4 July 2012 at 01:01
hahahahaha.. gud luck bro.. hehehehee. kalau menang, jangan lupa belanja aku mengeteh.. hehehehe
onlajer onlajer 4 July 2012 at 08:06
mekasih,pasal nak redakan hati dengan SEOeyriqazz-vs-denaihati
onlajer onlajer 4 July 2012 at 08:07
sebanyak trafik yang aku terima dalam SEOeyriqazz-vs-denaihati
onlajer onlajer 4 July 2012 at 08:08
boleh sahaja kalau kau duk sini
Suka Jam Suka Jam 4 July 2012 at 14:51
Eh.. ko layan jugak rupanyer bro..
Nur Misnan Nur Misnan 4 July 2012 at 14:58
I love spinach so much.. lagi2 baby spinach.. sodap buat salad
tapi orang gaot tak bagus mkn banyak2.. hik3..
onlajer onlajer 4 July 2012 at 16:13
orang yang ada gaot tak boleh makan ya
akubiomed akubiomed 4 July 2012 at 23:39
Semasa kecil dahulu tidak suka makan sayur bayam.
tehr tehr 5 July 2012 at 02:20
dah lama benar aku tak tengok popeye
hehe
ix ix 5 July 2012 at 09:49
my feveret gak sayu bayam masak air....
Hafizul Hafizul 5 July 2012 at 12:10
wahh bestnya kalau jadi mcm popeye ni..boleh jadi kuat..haha
fiezaradzi fiezaradzi 5 July 2012 at 12:15
popeye, best citer ni.. dulu slalu tgk.. suka woodywoodpecker juga.. bijak..
chii chii 6 July 2012 at 20:12
chii suka makan bayam gak..tp nape x jd kuat cm popeye pun :p

apa pun ...all the best n gud luck ye
onlajer onlajer 7 July 2012 at 10:25
ha ah dapat juga menegangkan apa yg kendur hehe
onlajer onlajer 7 July 2012 at 10:46
popye the sailor man hehe
onlajer onlajer 7 July 2012 at 10:47
mak aku biasa juga masak nih
onlajer onlajer 7 July 2012 at 10:48
nak tengok tak aku boleh tolong carikan, cuma tak janji ada ke tak
onlajer onlajer 7 July 2012 at 10:48
popye laki awak tu pompuan hehehe
cikgu Naman cikgu Naman 7 July 2012 at 11:11
haha..padahal xde bukti saintifik pun mengenai kesan spinach terhadap menjadi kuat tuu
onlajer onlajer 7 July 2012 at 11:25
jangan macam tula cikgu kasila can dongeng ini berpanjangan
~ Cik LuLu ~ ~ Cik LuLu ~ 7 July 2012 at 19:07
sy pun join jugak GA ney.. jln2 smbil follow ^^
Faizul Osman Faizul Osman 7 July 2012 at 22:51
popye ni nmpk kurus tp kuat bila makan sayur...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html
onlajer onlajer 8 July 2012 at 09:09
biasa le cerita kartun he
suri suri 9 July 2012 at 15:25
popeye the silomen pon..pon..~~~
suri suri 9 July 2012 at 15:26
dah lama benar tak tgok cerita ni..masa anak2 kecil suka sgt tgok watak kartun ini
suri suri 9 July 2012 at 15:27
tehr
ada lama youtube heeee ce carik
Prince of Noob Prince of Noob 11 July 2012 at 00:01
Tahniah! Anda dipilih sebagai pemenang GiveAway Contest Gila Buasir Otak #1: Watak Kegemaran. Sila emailkan Nama dan Alamat anda ke alamat email berikut - princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk menuntut hadiah 8GB Pen Drive. Hadiah akan dihantar menggunakan Pos Ekspress dan nombor rujukan pos akan diberikan kemudian. Tapi sekiranya kami tidak dapat menerima sebarang email dari pihak anda sehingga Ahad ini, maka kemenangan ini akan terbatal dan hadiah akan diberikan kepada orang lain. Sila layari entry pengumuman pemenang ini.
onlajer onlajer 11 July 2012 at 00:40
Alhamdulilah
yea - yea aku menang
onlajer onlajer 11 July 2012 at 00:41
bis tu itu je kartun yang ada
onlajer onlajer 11 July 2012 at 00:42
tolong carikan link dia hehe
Yas y Yas y 11 July 2012 at 17:08
Hehehe...tahniah dlu bro...tetiba dpt hadiah tu...semangat nampak...hehehe
onlajer onlajer 11 July 2012 at 17:19
aisey dah kantoi dengan brader yas belum sempat aku nak kecoh hehe, thanks der
★ 18 July 2012 at 01:04
congrats sbb dah menang!
kita dah ada pendrive baru
yeay!
\(^^,)/