Mengayat Cik Tom

on Wednesday, 25 July 2012


Cik Tom aka tomato gurl buat Giveaway kali kedua.  Blogger female tengah mencanak naik ini tidak berapa banyak sangat aku ketahui tentang dia. Namun begitu aku salute cik tom kerana tidak sombong dan sedikit sebanyak memberi galakan untuk aku menyertai contest yang tidak mengenakan syarat - syarat page rank . Walau pun ayat-ayat aku yang tungang langang.

Pertemuan kali pertama aku dengan Cik Tom belum lagi dijanji hehe, Jujurnya aku tidak ingat bila aku mengenali blog cik tom dan dimana ya aku mengenali dia mungkin Denaihati yang pasti bukan McD, Agak nya side efect aku suka perkena asam pedas kepala ikan dan minuman ku telah menjadi swiming pool untuk semut - semut bermandi - manda sehingga berlaku kejadian menyembur kecawan. Tapi nyatanya semakan email komen aku menunjukan tarikh first time tomato gurl memberi komentar di onlajer pada tanggal 27 april 2012 (baru lagi tuh) .

Catatan terbaik onlajer? kalau nak ikut semua - semua nya terbaik (kenyataan masuk bakul) hehe.  Tapi apa kah daya gadis tomato hanya membenarkan memilih satu sahaja. setelah aku mengaji berulang - ulang kali dan menyemak berhari - hari aku pilih lah catan:- 
Kenapa ya? memandang kan tidak ramai blogger melayu jawa menerbitkan artikel - artikel berkaitan dengan industri kejuruteraan elektrik , dengan hati yang terbuka aku kongsikan salah satu mengenainya pada semua sidang pembaca semoga dengan perkonsian ini dapat lah kiranya bakal - bakal kontraktor elektrik atau sesiapa sahaja yang berminat menefaatkanya. dan yang paling penting tak lah engkau orang ditipu oleh tauke kontarktor.

Dengan terbit artikel ini juga dengan secara tidak langsung aku ingin ikut serta Giveaway : Cik Tom

Yang ditaja oleh :JebengOtaiPapa MifzAmnaKak MahhDania Eryati,OnlajerNazriHatiputeraEielaRina AvailAkhiyy,HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”.
Ranking: 5

52 comments :

  1. Dijemput semua rakan blogger ikut serta hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tajuk..fuhhh.. sib baik onlajer dh kawin..hehee..
      penyertaan lulus n diterima+ dh update dlm senaarai peserta =)

      Delete
  2. heheh..harap2 berjaya mengayat cik tom ye :p

    all the best ye

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya mengayat Cik Tom! :D

    ReplyDelete
  4. mudah mudahan murah rezeki dibulan ramadhan ni..

    ReplyDelete
  5. ayat jgn x ayat bro hehehee
    gd luck

    ReplyDelete
  6. Tajuk mmg terbaik. Agak2 cik tom terus makan tomato byk2 nanti...hehehe

    Selamt berjaye yer bro!

    ReplyDelete
  7. gudluck! semoga berjaya mengayat ciktom :P

    ReplyDelete
  8. ingat nak mengayat siapa tadi. hehehehe!! gud luck ya!

    ReplyDelete
  9. ramai betul nak menggorat bdak tomato ni ye..

    ReplyDelete
  10. Nak mengayat Cik Tom rupanya.. :)
    semoga berjaya bro..

    ReplyDelete
  11. sini dah joint juga wah cayalah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sudah suri cuma dah diterima ka belum tak tau lagi

      Delete
  12. seronok tgok kwn2 berlumba joint suri yg tka lagi hee..btw semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  13. cik tom tu comel orangnya..hehehe...

    ReplyDelete
  14. aku suka tajuk ni
    memang molek sangat kita pakat2 mengayat ciktom
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul mari kita pakat2 mengayat cik tom hehe

      Delete
  15. timer setup ye bro.. lepas ni boleh la buat pasal tarik kabel dr sub station ke DB dlm riser plak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum sampai situ lagi la bro, lagipun belum ada ayat2 yang sesuai kalau tunjuk gambar je boleh lah

      Delete
  16. nak try mengayat cik tom gak la..
    mana tau dapat tomato percuma..
    ehehehe

    ReplyDelete
  17. Dia punya ayat.. memang AYAT CIK TOM betul.. har3..
    ok brother gd luck and all d best..

    ReplyDelete
  18. saya pun suka ciktom..
    memang baik ah.. dia ada kasi backlink...
    susah nk cari blogger cam dia..

    ReplyDelete
  19. salam perkenalan onlanjer...huhu wahh tajuk je da menarik...=p
    hehe btw gudluck ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kembali, tajuk jer yah gah hehe

      Delete
  20. Salam perkenalan, sy pun join segmen GA Cik Tom

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam terima kasih kerana join juga he

      Delete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer