Mengayat Cik Tom


Cik Tom aka tomato gurl buat Giveaway kali kedua.  Blogger female tengah mencanak naik ini tidak berapa banyak sangat aku ketahui tentang dia. Namun begitu aku salute cik tom kerana tidak sombong dan sedikit sebanyak memberi galakan untuk aku menyertai contest yang tidak mengenakan syarat - syarat page rank . Walau pun ayat-ayat aku yang tungang langang.

Pertemuan kali pertama aku dengan Cik Tom belum lagi dijanji hehe, Jujurnya aku tidak ingat bila aku mengenali blog cik tom dan dimana ya aku mengenali dia mungkin Denaihati yang pasti bukan McD, Agak nya side efect aku suka perkena asam pedas kepala ikan dan minuman ku telah menjadi swiming pool untuk semut - semut bermandi - manda sehingga berlaku kejadian menyembur kecawan. Tapi nyatanya semakan email komen aku menunjukan tarikh first time tomato gurl memberi komentar di onlajer pada tanggal 27 april 2012 (baru lagi tuh) .

Catatan terbaik onlajer? kalau nak ikut semua - semua nya terbaik (kenyataan masuk bakul) hehe.  Tapi apa kah daya gadis tomato hanya membenarkan memilih satu sahaja. setelah aku mengaji berulang - ulang kali dan menyemak berhari - hari aku pilih lah catan:- 
Kenapa ya? memandang kan tidak ramai blogger melayu jawa menerbitkan artikel - artikel berkaitan dengan industri kejuruteraan elektrik , dengan hati yang terbuka aku kongsikan salah satu mengenainya pada semua sidang pembaca semoga dengan perkonsian ini dapat lah kiranya bakal - bakal kontraktor elektrik atau sesiapa sahaja yang berminat menefaatkanya. dan yang paling penting tak lah engkau orang ditipu oleh tauke kontarktor.

Dengan terbit artikel ini juga dengan secara tidak langsung aku ingin ikut serta Giveaway : Cik Tom

Yang ditaja oleh :JebengOtaiPapa MifzAmnaKak MahhDania Eryati,OnlajerNazriHatiputeraEielaRina AvailAkhiyy,HafizulPuanbee dan KeretaHitam.”.
Mengayat Cik Tom

{ 52 comments.. read them below or add one }

onlajer onlajer 25 July 2012 at 12:36
Dijemput semua rakan blogger ikut serta hehe
chii chii 25 July 2012 at 13:18
heheh..harap2 berjaya mengayat cik tom ye :p

all the best ye
Encik Anif Encik Anif 25 July 2012 at 13:21
Semoga berjaya mengayat Cik Tom! :D
pipoq pipoq 25 July 2012 at 14:02
mudah mudahan murah rezeki dibulan ramadhan ni..
Ujie Ujie 25 July 2012 at 15:13
gd luck!

saya pun join..
budak felda budak felda 25 July 2012 at 16:03
ayat jgn x ayat bro hehehee
gd luck
hafizmd hafizmd 25 July 2012 at 16:45
Tajuk mmg terbaik. Agak2 cik tom terus makan tomato byk2 nanti...hehehe

Selamt berjaye yer bro!
Blog Asyraf Blog Asyraf 25 July 2012 at 17:09
gudluck! semoga berjaya mengayat ciktom :P
Lizz Lizz 25 July 2012 at 17:15
ingat nak mengayat siapa tadi. hehehehe!! gud luck ya!
titan titan 25 July 2012 at 19:40
ramai betul nak menggorat bdak tomato ni ye..
Kulanzsalleh Kulanzsalleh 25 July 2012 at 23:14
Nak mengayat Cik Tom rupanya.. :)
semoga berjaya bro..
JebengOtai™ JebengOtai™ 26 July 2012 at 04:40
terbaik la lelaki jawa..hehe
onlajer onlajer 26 July 2012 at 10:52
tajuk je yang gempak heh
onlajer onlajer 26 July 2012 at 10:57
terbaik untuk kau juga bro he
suri suri 26 July 2012 at 16:34
sini dah joint juga wah cayalah....
suri suri 26 July 2012 at 16:35
seronok tgok kwn2 berlumba joint suri yg tka lagi hee..btw semoga berjaya ya
Boni Kacak Boni Kacak 26 July 2012 at 16:48
cik tom tu comel orangnya..hehehe...
tehr tehr 26 July 2012 at 20:01
aku suka tajuk ni
memang molek sangat kita pakat2 mengayat ciktom
haha
fuzore fuzore 26 July 2012 at 20:11
timer setup ye bro.. lepas ni boleh la buat pasal tarik kabel dr sub station ke DB dlm riser plak..
mie mie 27 July 2012 at 00:32
nak try mengayat cik tom gak la..
mana tau dapat tomato percuma..
ehehehe
onlajer onlajer 27 July 2012 at 16:05
sudah suri cuma dah diterima ka belum tak tau lagi
onlajer onlajer 27 July 2012 at 16:07
ya betul mari kita pakat2 mengayat cik tom hehe
onlajer onlajer 27 July 2012 at 16:08
belum sampai situ lagi la bro, lagipun belum ada ayat2 yang sesuai kalau tunjuk gambar je boleh lah
Nur Misnan Nur Misnan 27 July 2012 at 17:35
Dia punya ayat.. memang AYAT CIK TOM betul.. har3..
ok brother gd luck and all d best..
Fakhruddin Fakhruddin 27 July 2012 at 18:19
saya pun suka ciktom..
memang baik ah.. dia ada kasi backlink...
susah nk cari blogger cam dia..
onlajer onlajer 28 July 2012 at 12:11
betultu, cik tom terbaek hehe
CIK TOM CIK TOM 30 July 2012 at 03:05
tajuk..fuhhh.. sib baik onlajer dh kawin..hehee..
penyertaan lulus n diterima+ dh update dlm senaarai peserta =)
CIK TOM CIK TOM 30 July 2012 at 03:07
mengayat bersebab.. hehehe ;p
Norashiqin  Kamaruzaman Norashiqin Kamaruzaman 30 July 2012 at 07:00
salam perkenalan onlanjer...huhu wahh tajuk je da menarik...=p
hehe btw gudluck ;)
Miss Yaty Miss Yaty 2 August 2012 at 09:52
hahaha...cm ne kantoi cik tom comel ni.. :P
Dikbi Kamaruddin Dikbi Kamaruddin 3 August 2012 at 11:58
Salam perkenalan, sy pun join segmen GA Cik Tom
onn Lajer onn Lajer 4 August 2012 at 09:12
salam kembali, tajuk jer yah gah hehe
onn Lajer onn Lajer 4 August 2012 at 09:16
salam terima kasih kerana join juga he