POPEYE On la jer


Assalamualaikum dan apa khabar perawi - perawi  EYRIQAZZ VS DENAIHATI apa macam lebai google kasi port kat dalam page dia tak. Pada pendapat peribadi gua cabaran SEO ini memang semacam barangan yang dihanyutkan arus air laut sekejap kesana sekejap kesini, Ayat kasarnya bangkai berhanyut.  aku jangan ditanya terus terang aku masih belum dapat apa-apa title lagi. Jadi apperentice jauh sekali ingin juga aku hantar resume. kot ada siapa - siapa ingin menjadikan aku murid hehe.

Selepas rasa bengkek mengikuti contest seo, pergi menyelongkar apa aktiviti terbaru team fools syndicates. ooo buat giveaway gampang ya dengan rasa tak malu gua join juga. (he,he ada alasan nak promote Eyriqazz vs Denaihati). Bukan hadiah dimimpi cuma promosi dan backlink yang aku cari - cari. Tanggal 8 july contest dikunci tanggal 11july aku diundi. Rupanya tuah Watak POPEYE pilihan hati Tuan tanah ini.

Alhamdulilah dengan ini koleksi hadiah pertama aku berblogging pendrive 8GB tengah aku nanti buat aku suka hati tak payalah nak beli. Dengan rasa suka cita nya aku carikan kartun klasik ini untuk tontonan rakan - rakan sekelian. kalau mengikut perkiraan inilah kartun yang ditonton oleh golongan seumur aku pada waktu  - waktu silam.



p/s: Onlajer suka. dapat hadiah kali pertama sempena Onlajer one year

POPEYE On la jer

{ 28 comments.. read them below or add one }

Boni JLL3 Boni JLL3 12 July 2012 at 12:56
aku pun nak menjadi murid.. sapa lah sudi agaknya ni.
skulluv skulluv 12 July 2012 at 13:47
inilah watak punca aku tak dapat pendrive tu.damn.haha
Mak Lagenda Mak Lagenda 12 July 2012 at 15:15
Waaaaa...menang pendrive yea yeop??
cik lala cik lala 12 July 2012 at 15:38
Popeye... suka3...
nie zaman kanak2 dululah...

Untunglah dpt pendrive...
Nurul Husna Mohd Hassan Nurul Husna Mohd Hassan 12 July 2012 at 16:35
popeye the sailor man, suka jugak :)
Hanif Hanif 12 July 2012 at 19:04
Wah!!! lama tak tengok popeye!!
jebengotai jebengotai 12 July 2012 at 21:29
mmg klasik popeye ni..hehe
akubiomed akubiomed 12 July 2012 at 23:18
Tanniahlah dapat hadiah. Sebagai permulaan dan memberi motivasi untuk blogging.
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 12 July 2012 at 23:28
tahniah
katon klasik ni
peberet masa kecik2 dulu nih :)
mie mie 13 July 2012 at 00:11
tahniah!!!
lepas ni mungkin banyak lagi kemenangan..
eheheee
chii chii 13 July 2012 at 00:23
ni kiranya tuah popeye la nii ye..ehehe..tahniah ye..8gb tu...sape nak kasi kan :p
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:26
jom panjat oxford cari guru he
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:28
tima kasih, zaman dulu cuma ada rtm1 dan rtm2 je, lebih2 sbc 5
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:29
onlajer suka ,gaya ella hehe
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:29
you tube der boleh tengok
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:30
terima kasih, begitulah hendaknya
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:31
mekasih, auc adakah kita sebaya?
onlajer onlajer 13 July 2012 at 00:33
ya betull itu yang aku cakap bukan tak buleh beli cuma lagi suka kalau orang nak kasi
Denaihati Denaihati 13 July 2012 at 17:10
tahniah. kurang pasti budak sekarang biasa dgn poyeye sbb kurang tayangan n banyak kartun lain lagi