POPEYE On la jer

on Thursday, 12 July 2012


Assalamualaikum dan apa khabar perawi - perawi  EYRIQAZZ VS DENAIHATI apa macam lebai google kasi port kat dalam page dia tak. Pada pendapat peribadi gua cabaran SEO ini memang semacam barangan yang dihanyutkan arus air laut sekejap kesana sekejap kesini, Ayat kasarnya bangkai berhanyut.  aku jangan ditanya terus terang aku masih belum dapat apa-apa title lagi. Jadi apperentice jauh sekali ingin juga aku hantar resume. kot ada siapa - siapa ingin menjadikan aku murid hehe.

Selepas rasa bengkek mengikuti contest seo, pergi menyelongkar apa aktiviti terbaru team fools syndicates. ooo buat giveaway gampang ya dengan rasa tak malu gua join juga. (he,he ada alasan nak promote Eyriqazz vs Denaihati). Bukan hadiah dimimpi cuma promosi dan backlink yang aku cari - cari. Tanggal 8 july contest dikunci tanggal 11july aku diundi. Rupanya tuah Watak POPEYE pilihan hati Tuan tanah ini.

Alhamdulilah dengan ini koleksi hadiah pertama aku berblogging pendrive 8GB tengah aku nanti buat aku suka hati tak payalah nak beli. Dengan rasa suka cita nya aku carikan kartun klasik ini untuk tontonan rakan - rakan sekelian. kalau mengikut perkiraan inilah kartun yang ditonton oleh golongan seumur aku pada waktu  - waktu silam.



p/s: Onlajer suka. dapat hadiah kali pertama sempena Onlajer one year

Ranking: 5

28 comments :

  1. aku pun nak menjadi murid.. sapa lah sudi agaknya ni.

    ReplyDelete
  2. inilah watak punca aku tak dapat pendrive tu.damn.haha

    ReplyDelete
  3. Waaaaa...menang pendrive yea yeop??

    ReplyDelete
  4. Popeye... suka3...
    nie zaman kanak2 dululah...

    Untunglah dpt pendrive...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tima kasih, zaman dulu cuma ada rtm1 dan rtm2 je, lebih2 sbc 5

      Delete
  5. Wah!!! lama tak tengok popeye!!

    ReplyDelete
  6. Tanniahlah dapat hadiah. Sebagai permulaan dan memberi motivasi untuk blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih, begitulah hendaknya

      Delete
  7. tahniah
    katon klasik ni
    peberet masa kecik2 dulu nih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih, auc adakah kita sebaya?

      Delete
  8. tahniah!!!
    lepas ni mungkin banyak lagi kemenangan..
    eheheee

    ReplyDelete
  9. ni kiranya tuah popeye la nii ye..ehehe..tahniah ye..8gb tu...sape nak kasi kan :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betull itu yang aku cakap bukan tak buleh beli cuma lagi suka kalau orang nak kasi

      Delete
  10. tahniah. kurang pasti budak sekarang biasa dgn poyeye sbb kurang tayangan n banyak kartun lain lagi

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer