Tolong komen Aku

on Tuesday, 24 July 2012

Assalamualaikum ini bukan entry Eyriqazz vs Denaihati cuma entry cuba -cuba testing Thesis blogger template version 2.  Walaupun susun atur yang tidak sesempurna lagi tapi memandangkan gian tahap ultra nak menaip dengan ayat sendiri membuat aku berhenti sebentar dahulu untuk mengodek - godek kod html dengan bantuan blog sembang cyber menjadi tapak rujukan untuk mengolah template ini.


Akhirnya terhasil lah muka baru diblog onlajer ini walau pun cadang aku hendak mengodek selepas selesainya terawih , tetapi biji mata ku yang seperti di gam memaksa aku melayan keranah nya dicampur badan ku yang bergitu lesu dek penagan air batu terpaksalah aku membiarkan blog ini bercelaru. 

Ayat bodek aku untuk brader yas terima kasih pasal aku cedok idea tukar template ini dari blog engkau. Dan juga ayat - ayat kipas untuk FORBLOGGER terima kasih kerana menghasilkan template ini untuk kegunaan kami semua.  Dan untuk rakan - rakan silalah  beri komen-komen yang membina walaupun pedas sehingga tahap mata aku tidak tahan melihatnya untuk memaksa aku memadamnya dengan hati yang terbuka.

onlajer: err sila-silakan membedal aku dengan kata - kata keramatmu supaya aku boleh menjadi nombor satu.


Ranking: 5

25 comments :

  1. salam
    lawa gak theme ni
    (ayat bodek)

    ReplyDelete
  2. Selagi di setup dengan baik dan kemas, memang template ni cukup bagus.

    ReplyDelete
  3. Ok sangat ni.. Apa lagi mau? :D

    ReplyDelete
  4. Hehehe....macam2 la ko bro...dh okey dah ni...pe laie...buh la plak denaihati punya widget...harapkan nuffnang tu mmg payah laa....taik idung masin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu mana satu widget dh yang mana satu nak ditampal

      Delete
  5. Cantik..jeles betul, macam nak pakai blogspot ja ekekeke..

    ReplyDelete
  6. aku tunggu tahun depan la pulak kot kalo nak tukar templet..hehehe

    theme thesis ni dah banyak sangat orang pakai jadi kekadang nampak macam termasuk blog yg sama je mata memandang..

    ko buat la lain sikit..bahagian widget tu tukar ke arah kiri ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benda bagus memang ramai yang guna. semua nampak lebih kurang sama jer. sebab kebanyakkan yg guna template ni malas nak ubah suai. Template ni bukan jer mesra SEO tapi ianya juga mudah didesign semula.

      Delete
  7. halo gan, bagaimana ya untuk membuat tombol reply seperti blog ini ..
    terima kasih agan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tombol reply ni adalah fungsi threaded comment dari blogger. anda boleh jer cari di Google. search with keyword "Threaded Comment for Blogger Custom Template".

      Delete
  8. hehehe baru la kemas bru...cam ni kena sll mai laa..:)

    ReplyDelete
  9. aku nak pakai templet ni.. tapi aku tak reti la nak letak gambar header, pastu, nak letak iklan bawah n atas header

    ReplyDelete
    Replies
    1. header tu just masukkan kat layout jer. just klik yg bahagian header tu choose image untuk header tu pastu upload.

      kalau still tak faham sila rujuk kat support blog template tu. iklan sebelah header pon just masukkan dari layout dengan menggunakan add widget html jer.

      iklan atas menu tu pon sama juga. just add widget html jer.

      Delete
  10. aku dah cuba theme ni = clean and clear
    tapi aku tukar balik.. so far sesuai juga
    dgn kau..

    ReplyDelete
  11. cantik..kemas dari dulu..tulisan nya pun.x perlu lg chii nak kecil kan mata kalau nak membaca..ehehhe

    ReplyDelete
  12. salam kenal mas, ditunggu kunjungan baliknya :) ..

    ReplyDelete
  13. ok. kemas theme nih. comei.

    ReplyDelete
  14. klu bedal dh sah2 suri nak makan lapor ni blh adap utk berbuka nti

    ReplyDelete
  15. suka sb ada warna putih..

    ReplyDelete
  16. aku tak tahu nak komen apa lagi
    semua nampak bagus je

    selamat menggodek theme

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer