Tolong komen Aku

Assalamualaikum ini bukan entry Eyriqazz vs Denaihati cuma entry cuba -cuba testing Thesis blogger template version 2.  Walaupun susun atur yang tidak sesempurna lagi tapi memandangkan gian tahap ultra nak menaip dengan ayat sendiri membuat aku berhenti sebentar dahulu untuk mengodek - godek kod html dengan bantuan blog sembang cyber menjadi tapak rujukan untuk mengolah template ini.


Akhirnya terhasil lah muka baru diblog onlajer ini walau pun cadang aku hendak mengodek selepas selesainya terawih , tetapi biji mata ku yang seperti di gam memaksa aku melayan keranah nya dicampur badan ku yang bergitu lesu dek penagan air batu terpaksalah aku membiarkan blog ini bercelaru. 

Ayat bodek aku untuk brader yas terima kasih pasal aku cedok idea tukar template ini dari blog engkau. Dan juga ayat - ayat kipas untuk FORBLOGGER terima kasih kerana menghasilkan template ini untuk kegunaan kami semua.  Dan untuk rakan - rakan silalah  beri komen-komen yang membina walaupun pedas sehingga tahap mata aku tidak tahan melihatnya untuk memaksa aku memadamnya dengan hati yang terbuka.

onlajer: err sila-silakan membedal aku dengan kata - kata keramatmu supaya aku boleh menjadi nombor satu.


Tolong komen Aku

{ 25 comments.. read them below or add one }

MRie RNie MRie RNie 24 July 2012 at 14:29
Ha3..terima kasih onlajer
Taufik Taufik 24 July 2012 at 14:39
salam
lawa gak theme ni
(ayat bodek)
shraqs shraqs 24 July 2012 at 15:38
Selagi di setup dengan baik dan kemas, memang template ni cukup bagus.
Encik Anif Encik Anif 24 July 2012 at 16:06
Ok sangat ni.. Apa lagi mau? :D
Yas y Yas y 24 July 2012 at 16:40
Hehehe....macam2 la ko bro...dh okey dah ni...pe laie...buh la plak denaihati punya widget...harapkan nuffnang tu mmg payah laa....taik idung masin.
onlajer onlajer 24 July 2012 at 17:38
tak tahu mana satu widget dh yang mana satu nak ditampal
Blog Asyraf Blog Asyraf 24 July 2012 at 17:54
Cantik..jeles betul, macam nak pakai blogspot ja ekekeke..
pipoq pipoq 24 July 2012 at 18:35
aku tunggu tahun depan la pulak kot kalo nak tukar templet..hehehe

theme thesis ni dah banyak sangat orang pakai jadi kekadang nampak macam termasuk blog yg sama je mata memandang..

ko buat la lain sikit..bahagian widget tu tukar ke arah kiri ke..
JebengOtai™ JebengOtai™ 24 July 2012 at 18:47
rasanya dh ok dah ni bro.. :)
Unik Banget Unik Banget 24 July 2012 at 18:49
halo gan, bagaimana ya untuk membuat tombol reply seperti blog ini ..
terima kasih agan ^_^
budak felda budak felda 24 July 2012 at 23:18
hehehe baru la kemas bru...cam ni kena sll mai laa..:)
Boni Kacak Boni Kacak 25 July 2012 at 09:31
aku nak pakai templet ni.. tapi aku tak reti la nak letak gambar header, pastu, nak letak iklan bawah n atas header
Nur Misnan Nur Misnan 25 July 2012 at 12:04
aku dah cuba theme ni = clean and clear
tapi aku tukar balik.. so far sesuai juga
dgn kau..
MRie RNie MRie RNie 25 July 2012 at 13:05
Benda bagus memang ramai yang guna. semua nampak lebih kurang sama jer. sebab kebanyakkan yg guna template ni malas nak ubah suai. Template ni bukan jer mesra SEO tapi ianya juga mudah didesign semula.
MRie RNie MRie RNie 25 July 2012 at 13:07
Tombol reply ni adalah fungsi threaded comment dari blogger. anda boleh jer cari di Google. search with keyword "Threaded Comment for Blogger Custom Template".
MRie RNie MRie RNie 25 July 2012 at 13:13
header tu just masukkan kat layout jer. just klik yg bahagian header tu choose image untuk header tu pastu upload.

kalau still tak faham sila rujuk kat support blog template tu. iklan sebelah header pon just masukkan dari layout dengan menggunakan add widget html jer.

iklan atas menu tu pon sama juga. just add widget html jer.
chii chii 25 July 2012 at 13:21
cantik..kemas dari dulu..tulisan nya pun.x perlu lg chii nak kecil kan mata kalau nak membaca..ehehhe
motor matic injeksi irit harga murah motor matic injeksi irit harga murah 25 July 2012 at 19:07
salam kenal mas, ditunggu kunjungan baliknya :) ..
titan titan 26 July 2012 at 02:04
ok. kemas theme nih. comei.
suri suri 26 July 2012 at 16:43
klu bedal dh sah2 suri nak makan lapor ni blh adap utk berbuka nti
suri suri 26 July 2012 at 16:44
suka sb ada warna putih..
tehr tehr 26 July 2012 at 20:04
aku tak tahu nak komen apa lagi
semua nampak bagus je

selamat menggodek theme