Kekosongan jawatan di Malayan Flour Mills Berhad

on Thursday, 30 August 2012


Kepada Semua,

Syarikat kami kini dalam proses pembesaran pengilangan dan merupakan sebuah Syarikat
yang tersenarai di Bursa Saham Malaysia.
Kepada sesiapa yang mempunyai rakan -rakan atau saudara yang sedang mencari
pekerjaan dan berminat serta berkelayakan dipelawa untuk memenuhi kekosongan jawatan
yang ada pada lampiran yang disediakan. Kami menyediakan faedah-faedah yang istemewa
kepada mereka yang berkelayakan.

Sekian,


Thanks,
NURUL HUDAA
-:: HR Department ::-
MALAYAN FLOUR MILLS BERHAD
PASIR GUDANG PLANT
Lot 133, Jalan Pukal, Pasir Gudang Industrial Estate,
81700 Pasir Gudang, Johor Darul Takzim, Malaysia.
Tel: (607) 253 6888 (GL), Fax: (607) 251 8586
www.mfm.com.my<http://www.mfm.com.my/>

Onlajer: Ada Bapak budak yang suruh aku merwar - warkan kekosongan jawatan, jadi untuk sesiapa yang berminat bolehlah try-try hantar resume dekat kilang ini (sila minta gaji yang paling maksima untuk kesejahteraan anda he). 
Dan untuk MFM kalau piHak anda tidak suka dengan post ini tolong jangan dakwa aku hanya memanjangkan cerita dan dengan senang hatinya aku sendiri akan mendelete post ini.


Ranking: 5

11 comments :

  1. Agak2 ada tak faedah bekalan tepung gandum untuk setahun

    ReplyDelete
  2. Harap2 ada yg berkenan dgn jawatan kosong disana....juah gak eehh JB sanun...hehehe

    ReplyDelete
  3. Rebutlah peluang ini bagi yang berkelayakan...Timba pengalaman...

    ReplyDelete
  4. wahhhh... nak kerja sini boleh tak..
    boleh beli tepung. Hari2 buat cekodok.. hik3

    ReplyDelete
  5. molek benar ni kepada yang sedang cari kerja

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg molek bebenor utk mereka yg sedang mencari peluang kerja.

      Syarikat ni besar dan stabil. Peluang besar utk mereka yg memerlukan =)

      Delete
  6. Xde yg sesuai plak, dah dkt dgn kampung dah nie... :-)

    ReplyDelete
  7. boleh try apply kerja ni..thanks...

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer