Kekosongan jawatan di Malayan Flour Mills Berhad


Kepada Semua,

Syarikat kami kini dalam proses pembesaran pengilangan dan merupakan sebuah Syarikat
yang tersenarai di Bursa Saham Malaysia.
Kepada sesiapa yang mempunyai rakan -rakan atau saudara yang sedang mencari
pekerjaan dan berminat serta berkelayakan dipelawa untuk memenuhi kekosongan jawatan
yang ada pada lampiran yang disediakan. Kami menyediakan faedah-faedah yang istemewa
kepada mereka yang berkelayakan.

Sekian,


Thanks,
NURUL HUDAA
-:: HR Department ::-
MALAYAN FLOUR MILLS BERHAD
PASIR GUDANG PLANT
Lot 133, Jalan Pukal, Pasir Gudang Industrial Estate,
81700 Pasir Gudang, Johor Darul Takzim, Malaysia.
Tel: (607) 253 6888 (GL), Fax: (607) 251 8586
www.mfm.com.my<http://www.mfm.com.my/>

Onlajer: Ada Bapak budak yang suruh aku merwar - warkan kekosongan jawatan, jadi untuk sesiapa yang berminat bolehlah try-try hantar resume dekat kilang ini (sila minta gaji yang paling maksima untuk kesejahteraan anda he). 
Dan untuk MFM kalau piHak anda tidak suka dengan post ini tolong jangan dakwa aku hanya memanjangkan cerita dan dengan senang hatinya aku sendiri akan mendelete post ini.


{ 11 comments.. read them below or add one }

onn Lajer onn Lajer 30 August 2012 at 14:37
Agak2 ada tak faedah bekalan tepung gandum untuk setahun
Yas y Yas y 30 August 2012 at 14:56
Harap2 ada yg berkenan dgn jawatan kosong disana....juah gak eehh JB sanun...hehehe
daddydee daddydee 30 August 2012 at 17:00
Rebutlah peluang ini bagi yang berkelayakan...Timba pengalaman...
Nur Misnan Nur Misnan 30 August 2012 at 18:41
wahhhh... nak kerja sini boleh tak..
boleh beli tepung. Hari2 buat cekodok.. hik3
tehr tehr 31 August 2012 at 01:26
molek benar ni kepada yang sedang cari kerja
baguznet baguznet 31 August 2012 at 19:02
Xde yg sesuai plak, dah dkt dgn kampung dah nie... :-)
CIK TOM CIK TOM 3 September 2012 at 03:30
boleh try apply kerja ni..thanks...
hafizmd hafizmd 3 September 2012 at 17:45
Mmg molek bebenor utk mereka yg sedang mencari peluang kerja.

Syarikat ni besar dan stabil. Peluang besar utk mereka yg memerlukan =)