Mari Boikot Nicki Minaj

on Thursday, 2 August 2012

Mood troling dekat Fb aku telah ter on jadi scroll - scroll mouse terjumpa benda ini dekat post kawan - kawan. Dengan suka - suka hati aku aku kongsilah dekat anda semua . Tapi jangan tanya aku siap ini Nicki Minaj jujurnya aku memang tak kenal kalau keluar lagu dia dekat radio pun aku tak tahu atau terperasan.


Sumber : FB

Onlajer: aku rasa mesti dia ni genre pop. bukan kpop ya.  Dan seingat aku rasanya  zaman sekolah menegah aku dulu lah banyak lagu yang menyeleweng daripada genre trash metal.  Apa lagi boikot lah supaya dia tak kaya dengan hasil pembelian duit orang Islam.

Ranking: 5

6 comments :

  1. eh asal seksi plk pic ni sakit mata wohh...

    awok..asal bawah perkataan Post a Comment kat situ ada abjad 't' tertinggal

    ReplyDelete
  2. sy kurg minat lagu2 bi ni hee nak2 penanyi yg terbaru hee lgi tak kenal..sy lebih mint kumpalm atau penyanyi singel tu..

    skrg byk laju berbetuk mengutuk islam atau membawa pendegar dekat dg kristian,cam penyanyi laday gaga tu..uh benci deh

    ReplyDelete
  3. suka part dia rapping sbb rasa mencabar minda...haha, cari penyakit betol...and tahu la makna dia...tp bila dah kuar sampai macam ni...sorry to say...boikot U NICKY WEKK!!

    ReplyDelete
  4. hahaha..tak kenal siapa dia..tpi nama mcm penah ku dgr....apa lgi..boikot la.kurang hajau punya manusia..kutuk agama org plak

    ReplyDelete
  5. dari dulu sampai sekarang tak abis2.. tapi tula... remaja kita ada juga mengagungkan depa.. adehhh

    ReplyDelete
  6. dah trlalu bnyak lagu2 luar negara yg mksud lgu dia mnghina islam.. tpi rmai anak muda xtahu..

    Jom baca & komen -- Kembali manjadi blogger semula

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer