Mari Boikot Nicki Minaj

Mood troling dekat Fb aku telah ter on jadi scroll - scroll mouse terjumpa benda ini dekat post kawan - kawan. Dengan suka - suka hati aku aku kongsilah dekat anda semua . Tapi jangan tanya aku siap ini Nicki Minaj jujurnya aku memang tak kenal kalau keluar lagu dia dekat radio pun aku tak tahu atau terperasan.


Sumber : FB

Onlajer: aku rasa mesti dia ni genre pop. bukan kpop ya.  Dan seingat aku rasanya  zaman sekolah menegah aku dulu lah banyak lagu yang menyeleweng daripada genre trash metal.  Apa lagi boikot lah supaya dia tak kaya dengan hasil pembelian duit orang Islam.

6 comments.. read them below or add one

suri suri 3 August 2012 at 00:39
eh asal seksi plk pic ni sakit mata wohh...

awok..asal bawah perkataan Post a Comment kat situ ada abjad 't' tertinggal
suri suri 3 August 2012 at 00:40
sy kurg minat lagu2 bi ni hee nak2 penanyi yg terbaru hee lgi tak kenal..sy lebih mint kumpalm atau penyanyi singel tu..

skrg byk laju berbetuk mengutuk islam atau membawa pendegar dekat dg kristian,cam penyanyi laday gaga tu..uh benci deh
Norashiqin  Kamaruzaman Norashiqin Kamaruzaman 3 August 2012 at 13:19
suka part dia rapping sbb rasa mencabar minda...haha, cari penyakit betol...and tahu la makna dia...tp bila dah kuar sampai macam ni...sorry to say...boikot U NICKY WEKK!!
farahaznil farahaznil 6 August 2012 at 15:00
hahaha..tak kenal siapa dia..tpi nama mcm penah ku dgr....apa lgi..boikot la.kurang hajau punya manusia..kutuk agama org plak
irsah irsah 7 August 2012 at 04:44
dari dulu sampai sekarang tak abis2.. tapi tula... remaja kita ada juga mengagungkan depa.. adehhh
Mamat Mamat 10 August 2012 at 18:13
dah trlalu bnyak lagu2 luar negara yg mksud lgu dia mnghina islam.. tpi rmai anak muda xtahu..

Jom baca & komen -- Kembali manjadi blogger semula