Salasilah Nabi/Rasul

on Thursday, 2 August 2012

Assalamualikum , Salasilah Nabi dan Rasul ini pasti sudah ramai yang menatapi. Tapi suka hatinya aku nak juga keluarkan disini aku ambil dari JKKK Fan club dia orang cakap "
SALASILAH KETURUNAN SECARA KASAR..
ambik lah...buat save dalam komputer.
untuk kepastian boleh rujuk pada alim.. ulama.


Onlajer : Rasanya lebih baik menkaji salasilah Nabi daripada membaca salasilah orang seni..

Ranking: 5

5 comments :

  1. btul jgak bro..kalo x knal nabi sendiri mmg rugi..org seni x kenal pon x per..huhu

    ReplyDelete
  2. setuju dgn kata2 admin kaji lebih islam tak per klu kita blh kaji benda lain dg baik npe tidak islam tu sendri kita lebihkan perhatiannya

    ReplyDelete
  3. sy suka bab2 sirah nabi dan kenali isteri2 rasulullah sy ada buku ttg nya hee best baca

    ReplyDelete
  4. nak tunggu rakyat Johor buat laporan polis pasal guru tuisyen yang buat karikatur menghina para sahabat nabi sebagai bahan mengajar yang hanya dikenakan amaran je tu..

    ReplyDelete
  5. ok. download. downloadddd...

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer