"SEGMEN ERAZ FADZLI : PENCARIAN BLOGLIST"

Assalamualaikum  sekali - sekala nak ikut juga segmen orang , rasanya ikut segmen ini lebih senang dari join contest , jadi dengan rasa senang hatinya aku nak ikut jugalah harap tuan punya segmen sudi menerimanya.


Dan untuk rakan-rakan yang nak join boleh la juga kesini
Tuan tanah tulis sampai pukul 10 malam ini


Apa kata korang letak link front page dekat ruangan komen jadi dapat lah aku tengok isi-isi dalam blog korang sekian terima kasih

{ 22 comments.. read them below or add one }

suri suri 28 August 2012 at 21:33
camner cara nak joint ni...sy tak kenal bro ni tpi cam nak joint jer
suri suri 28 August 2012 at 21:51
ok cun wak kita dah joint hee...tu last minute
akubiomed akubiomed 28 August 2012 at 21:53
Wah mudah sahaja. Selamat berjaya. :-)
Mr. E'raz Fadli Mr. E'raz Fadli 29 August 2012 at 09:39
Senarai Perserta SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah dikemaskini di entri : http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

Terima kasih support.. Senarai bloglist telah dikemaskini.. Jom blogwalking..!
Mia Liana Mia Liana 29 August 2012 at 10:13
singgah sini dari segmen yang sama.... ^_^

http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html
Mrs.BuduBilis Mrs.BuduBilis 29 August 2012 at 10:23
Singgah Blogwalking sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu..jom terjah blog saya!!! :D

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html
sukagelak sukagelak 29 August 2012 at 10:28
Jalan-jalan sini.
Dari segmen yang sama :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html
iznawzi iznawzi 29 August 2012 at 10:59
salam..singgah dari segmen yang sama..salam kenal.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html
MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH 29 August 2012 at 11:55
datang dari blog E'raz
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/
AsmarArafad AsmarArafad 29 August 2012 at 13:09
Come from same segmen, bw here
jom ke http://asmarpunyablog.blogspot.com
Dracula Romance Dracula Romance 29 August 2012 at 15:09
Salam..dtg dari segmen yg sama ..BW sambil Follow here :) kunjungi saya ehbloger.blogspot.com
Phat Phat 29 August 2012 at 16:12
dtg sini plak..follow sini ya
suri suri 29 August 2012 at 16:49
dri sini juga sy joint heee
Nur Atirah Nur Atirah 29 August 2012 at 20:51
datang dari segemn same ..
nak ajak join ni

http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

hope dapat join :)
Zaidalifah Hussin Zaidalifah Hussin 29 August 2012 at 22:47
http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html

dari segmen yg sama :)
balas kunjungan.
Zamani Zamani 30 August 2012 at 03:02
Salam~ Zam singgah dr segmen yg sama :)

http://zamani84.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html
Momo Momo 30 August 2012 at 11:22
hye!!:)

http://sukatykupown.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 30 August 2012 at 20:46
assalaamualaikum,, tq for visiting my blog,, visited and followed your blog,, happy blogging :D
cikmisi leen cikmisi leen 31 August 2012 at 11:06
kunjungan balas, tengs visit mine ~ datang follow sini =)