"SEGMEN ERAZ FADZLI : PENCARIAN BLOGLIST"

on Tuesday, 28 August 2012

Assalamualaikum  sekali - sekala nak ikut juga segmen orang , rasanya ikut segmen ini lebih senang dari join contest , jadi dengan rasa senang hatinya aku nak ikut jugalah harap tuan punya segmen sudi menerimanya.


Dan untuk rakan-rakan yang nak join boleh la juga kesini
Tuan tanah tulis sampai pukul 10 malam ini


Apa kata korang letak link front page dekat ruangan komen jadi dapat lah aku tengok isi-isi dalam blog korang sekian terima kasih

Ranking: 5

22 comments :

  1. camner cara nak joint ni...sy tak kenal bro ni tpi cam nak joint jer

    ReplyDelete
  2. ok cun wak kita dah joint hee...tu last minute

    ReplyDelete
  3. Wah mudah sahaja. Selamat berjaya. :-)

    ReplyDelete
  4. Senarai Perserta SEGMEN ERAZ FADLI : Pencarian BLOGLIST telah dikemaskini di entri : http://www.erazfadli.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    Terima kasih support.. Senarai bloglist telah dikemaskini.. Jom blogwalking..!

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari segmen yang sama.... ^_^

    http://www.mialiana.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  6. Singgah Blogwalking sini dari segmen yang sama. semoga sihat selalu..jom terjah blog saya!!! :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadlipencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  7. Jalan-jalan sini.
    Dari segmen yang sama :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. salam..singgah dari segmen yang sama..salam kenal.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  9. datang dari blog E'raz
    jemputlah ke blog :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Come from same segmen, bw here
    jom ke http://asmarpunyablog.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Salam..dtg dari segmen yg sama ..BW sambil Follow here :) kunjungi saya ehbloger.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. dtg sini plak..follow sini ya

    ReplyDelete
  13. dri sini juga sy joint heee

    ReplyDelete
  14. datang dari segemn same ..
    nak ajak join ni

    http://itsmetira.blogspot.com/2012/08/ga-syawal-giveaway_27.html

    hope dapat join :)

    ReplyDelete
  15. http://kumahuitu.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadzli-pencarian-bloglist.html

    dari segmen yg sama :)
    balas kunjungan.

    ReplyDelete
  16. Salam~ Zam singgah dr segmen yg sama :)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  17. hye!!:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/08/segmen-eraz-fadli-pencarian-bloglist.html

    ReplyDelete
  18. assalaamualaikum,, tq for visiting my blog,, visited and followed your blog,, happy blogging :D

    ReplyDelete
  19. kunjungan balas, tengs visit mine ~ datang follow sini =)

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer