Wordless Wednesday : Master Of Puppet?

on Wednesday, 29 August 2012


Sumber : FB Khilafah

Ranking: 5

27 comments :

  1. Bukan lagu Metalica hu, cuma rasanya dah dekat masanya nak pilih boneka pilihan

    ReplyDelete
  2. Hahah...kesian yang jadi "puppet" sebab digelar sebagai puppet/boneka

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya kita semua ini adalah dalang bonekanya

      Delete
  3. Ada apa2 ke ni? Dlm isi tersirat & tersurat ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu kena pandai2 tafsir

      Delete
    2. masih lagi keluar You may have disabled javascript. Please enable javascript before leaving a comment on this site. untuk aku komen di blog http://mobilityworlds.com/ apasal ya

      Delete
  4. tutup buka tutp mata jelah heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu tutup mata guna mata hati

      Delete
  5. Master, master, master teringat lagu Metallica :)
    apakah kita juga patung didunia ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. AUC pun layan rock kapak juga ya hehe

      Delete
  6. who's gonna be my puppet ? hehehe

    ReplyDelete
  7. lihat judul pertama saya kira betul lagu metallica ternyata ada hal yang dalam tersirat pada entri ini

    ReplyDelete
  8. aku pilih yang kiri sbb aku kidal

    ReplyDelete
  9. tak dapat tangkap message tersirat ni. mesti ade ape2 ni.hehehehe

    ReplyDelete
  10. Tak sanggup menjdi boneka kepada orang lain.

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer