Wordless Wednesday : Master Of Puppet?


Sumber : FB Khilafah

{ 27 comments.. read them below or add one }

onn Lajer onn Lajer 29 August 2012 at 08:04
Bukan lagu Metalica hu, cuma rasanya dah dekat masanya nak pilih boneka pilihan
Mummy Akmar Mummy Akmar 29 August 2012 at 09:38
Hahah...kesian yang jadi "puppet" sebab digelar sebagai puppet/boneka
onn Lajer onn Lajer 29 August 2012 at 11:09
ya kita semua ini adalah dalang bonekanya
shraqs shraqs 29 August 2012 at 16:00
Ada apa2 ke ni? Dlm isi tersirat & tersurat ni.
onn Lajer onn Lajer 29 August 2012 at 16:07
ya betul tu kena pandai2 tafsir
onn Lajer onn Lajer 29 August 2012 at 16:10
masih lagi keluar You may have disabled javascript. Please enable javascript before leaving a comment on this site. untuk aku komen di blog http://mobilityworlds.com/ apasal ya
suri suri 29 August 2012 at 16:38
tutup buka tutp mata jelah heee
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 29 August 2012 at 18:07
Master, master, master teringat lagu Metallica :)
apakah kita juga patung didunia ni?
pipoq pipoq 29 August 2012 at 20:00
who's gonna be my puppet ? hehehe
munir ardi munir ardi 29 August 2012 at 20:26
lihat judul pertama saya kira betul lagu metallica ternyata ada hal yang dalam tersirat pada entri ini
Beckhrooy Beckhrooy 29 August 2012 at 21:54
aku pilih yang kiri sbb aku kidal
onn Lajer onn Lajer 30 August 2012 at 09:56
betul tu tutup mata guna mata hati
onn Lajer onn Lajer 30 August 2012 at 09:57
AUC pun layan rock kapak juga ya hehe
onn Lajer onn Lajer 30 August 2012 at 09:59
tapi makan tak guna kidal kan
Lizz Lizz 30 August 2012 at 10:58
tak dapat tangkap message tersirat ni. mesti ade ape2 ni.hehehehe
akubiomed akubiomed 1 September 2012 at 15:16
Tak sanggup menjdi boneka kepada orang lain.