1st Giveaways BudakFelda.Com -Blog baru Otai Lama

Sementara aku tengah rajin dan belum lagi berhibernasi ini aku nak join 1st GA ini diharap dengan penyertaan yang agak lewat ini Budak Felda sudi menerimanya.  Dengan reputasi PR2 dalam masa dua bulan berbloging pasti kita semua ingin menerjah kedalam blog ini dan meneliti hasil karya - karya yang telah dihasilkanya. dan mencari apakah tips-tips kejayaan beliau. Menjadikan salah satu blog yang aku suka lawati   sambil mencari apakah inti-inti yang harus kita amati.





Syarat-syaratnya :
Review http://budakfelda.com on alexa.com
  1. Diwajibkan buatkan satu entri khas di blog. Tajuk mesti ada keyword ini “1ST Giveaways BudakFelda.Com” – contoh tajuk : 1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho.
  2. Diwajibkan buat review di alexa saya. Klik banner review alexa di atas. Bagi mewujudkan “win-win situation” saya akan kembali review blog anda di alexa.
  3. Tinggalkan link review dan entri penyertaan anda di ruangan komen.
  4. Tidak dibenarkan sama sekali mengunakan blog contest.
  5. Penaja yang terlibat dibenarkan turut serta dalam giveaways ini.
  6. Tarikh tutup adalah pada 11:59 malam 23hb September 2012.
  7. Di akhir entri masukkan
“Mari memeriahkan  1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja olehcahayacinta.compondokkecil.comawanpagi.comecadwinkyasha.com,elqashrinqaisara.blogspot.comdaddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.”

{ 31 comments.. read them below or add one }

irsah irsah 21 September 2012 at 17:05
Wahh bro setelah BER-HIBERNSI yer... terus masuk GA??? ermm Gud Luck.. jap lgi nk baca review Alexa plak.. tks share
munir ardi munir ardi 21 September 2012 at 18:39
wah ikutan GA budakfelda semoga beruntung dan menjadi pemenang
tehr tehr 21 September 2012 at 23:41
makin meriah nampaknya
selamat berjaya
Zida Zida 22 September 2012 at 01:26
ala macam dah tak sempat je kalau nak join. lagipun tak reti bab alexa ni. heheh gudluck brooo! :D
suri suri 23 September 2012 at 16:28
he awl joint sy joint last minute alahai..
suri suri 23 September 2012 at 16:29
sy tak tahu hee tpi sekadar joint dn meriahkan jer..klu tak dpt gift sy tak kisah ;)
suri suri 23 September 2012 at 16:31
ramai blogger joint dn bgi sokongan ternyata semua blogger2 cool
Donny Ien Donny Ien 23 September 2012 at 23:07
bagaimana dengan keputusan contest ni?
Donny Ien Donny Ien 23 September 2012 at 23:08
bro, ada tak tutorial link cara setup theme yang bro pakai sekarang ni, nampak smart la pula..
onn Lajer onn Lajer 24 September 2012 at 07:40
Pergi ke Thesis bloger template yang ada dibawah blog ini, kalau tak cukup pergi ke http://www.sembangcyber.com/p/arkib.html
onn Lajer onn Lajer 24 September 2012 at 07:41
Ya kita orang memang cool hehe
onn Lajer onn Lajer 24 September 2012 at 07:41
Dah hampir last minute juga lah
onn Lajer onn Lajer 24 September 2012 at 07:43
Cuma tak ada pasang lampu kelap klip jer dekat baner dia haha
My Legoland My Legoland 24 September 2012 at 10:20
Kalau hadiah lego best gak....
Denaihati Denaihati 24 September 2012 at 11:25
good luck bro untuk Giveaways BudakFelda.Com
chii chii 25 September 2012 at 22:05
chii nak join...x sempat da..apa pun..all the best ye