1st Giveaways BudakFelda.Com -Blog baru Otai Lama

on Friday, 21 September 2012

Sementara aku tengah rajin dan belum lagi berhibernasi ini aku nak join 1st GA ini diharap dengan penyertaan yang agak lewat ini Budak Felda sudi menerimanya.  Dengan reputasi PR2 dalam masa dua bulan berbloging pasti kita semua ingin menerjah kedalam blog ini dan meneliti hasil karya - karya yang telah dihasilkanya. dan mencari apakah tips-tips kejayaan beliau. Menjadikan salah satu blog yang aku suka lawati   sambil mencari apakah inti-inti yang harus kita amati.





Syarat-syaratnya :
Review http://budakfelda.com on alexa.com
  1. Diwajibkan buatkan satu entri khas di blog. Tajuk mesti ada keyword ini “1ST Giveaways BudakFelda.Com” – contoh tajuk : 1ST Giveaways BudakFelda.Com : Bajet Macho.
  2. Diwajibkan buat review di alexa saya. Klik banner review alexa di atas. Bagi mewujudkan “win-win situation” saya akan kembali review blog anda di alexa.
  3. Tinggalkan link review dan entri penyertaan anda di ruangan komen.
  4. Tidak dibenarkan sama sekali mengunakan blog contest.
  5. Penaja yang terlibat dibenarkan turut serta dalam giveaways ini.
  6. Tarikh tutup adalah pada 11:59 malam 23hb September 2012.
  7. Di akhir entri masukkan
“Mari memeriahkan  1ST Giveaways BudakFelda.Com yang ditaja olehcahayacinta.compondokkecil.comawanpagi.comecadwinkyasha.com,elqashrinqaisara.blogspot.comdaddydee.net serta Fivio.com selaku penaja utama.”
Ranking: 5

31 comments :

  1. Wahh bro setelah BER-HIBERNSI yer... terus masuk GA??? ermm Gud Luck.. jap lgi nk baca review Alexa plak.. tks share

    ReplyDelete
  2. wah ikutan GA budakfelda semoga beruntung dan menjadi pemenang

    ReplyDelete
  3. makin meriah nampaknya
    selamat berjaya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cuma tak ada pasang lampu kelap klip jer dekat baner dia haha

      Delete
  4. ala macam dah tak sempat je kalau nak join. lagipun tak reti bab alexa ni. heheh gudluck brooo! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sy tak tahu hee tpi sekadar joint dn meriahkan jer..klu tak dpt gift sy tak kisah ;)

      Delete
  5. he awl joint sy joint last minute alahai..

    ReplyDelete
  6. ramai blogger joint dn bgi sokongan ternyata semua blogger2 cool

    ReplyDelete
  7. bagaimana dengan keputusan contest ni?

    ReplyDelete
  8. bro, ada tak tutorial link cara setup theme yang bro pakai sekarang ni, nampak smart la pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi ke Thesis bloger template yang ada dibawah blog ini, kalau tak cukup pergi ke http://www.sembangcyber.com/p/arkib.html

      Delete
  9. good luck bro untuk Giveaways BudakFelda.Com

    ReplyDelete
  10. chii nak join...x sempat da..apa pun..all the best ye

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer