Solat

 Assalamualaikum Troling di FB jumpa gambar ini oleh kerna I like aku pun post disini

Dan kitab yang sesuai untuk mendalami ilmu solat aku tampal kitab Minyatul Musoli , Jika tidak terang boleh didapati di kedai-kedai kitab yang berhampiran ditempat anda.

Minyatul Musoli

Peringatan: Sila  berguru dangan ustaz-ustaz yang arif untuk memahami isi-isi kata kitab ini

{ 12 comments.. read them below or add one }

boni kacak boni kacak 7 September 2012 at 15:07
hahaha.. aku tertarik la dengan ayat2 tu.. terbaik..
Nur Misnan Nur Misnan 7 September 2012 at 15:21
Selagi kita hidup, masa ni lah kita menghargai masa menjalankan kewajiban kita.. Tiang hilang goyah ler
semua..
onn Lajer onn Lajer 7 September 2012 at 15:49
walaupun seberat mana sekalipun
Mama Murai Mama Murai 7 September 2012 at 18:49
kreatif si pembuat ilustrasi, ayat dia pun sempoi jer, sinis tapi penuh pengajaran...
pipoq pipoq 7 September 2012 at 20:07
pertama kali jumpa ayat tu masa pegi pejabat jabatan mufti perak..tapi tak dapat nak snap sebab tak de gejet berkamera waktu tu..

elok kalo buat copy ataupun jadikan poster besor2 pehtu tampal kat rumah, tmpt keje, tapi jalan..
JebengOtai™ JebengOtai™ 8 September 2012 at 00:53
btul bro..tiada alasan..tiada kompromi.. :)
onn Lajer onn Lajer 8 September 2012 at 09:31
budak umur 10tahun pun harus disebat ini pula bapak budak
onn Lajer onn Lajer 8 September 2012 at 09:32
oh asal usulnya dari jabatn mufti perak ya
pipoq pipoq 9 September 2012 at 04:41
asal usul dia tu tak pasti la pulak..tapi memang pertama kali ternampak ayat pasal solat tu kat pintu masuk jabatan mufti perak..
CIK TOM CIK TOM 12 September 2012 at 13:23
menarik betul ayatnya..

ps: makin cun la theme blog ni..jeles 1000x!!!! hihi :)