Ultraman Zero

Edisi sedut menyedut kali ini adalah siri Ultramen Zero, yang telah melengahkan program ziarah hari raya aku. Rasa semacam dalam masa kita beraya dan  ziarah menziarahi pada awal hari raya yang lepas program - program TV seakan memancing dari golongan muda belia hingga ke anak-anak untuk melepak dan melekat terus pada kiblat duniawi . dan salah satu cerita yang membuatkan anak -anak kita melekat terus didepan TV.

Dengan aku yang tidak mempunyai akaun astro dan semacam first time anak-anak aku menonton siri ini terpaksa aku join sekaki. Lepas balik Jay Bee cari CD, Baru ulang tayang dua tiga kali dia dah sangkut - sangkut dan terhenti- henti bikin hati mula panas . Dah aku memang tak nak beli lagi . Baik cari dekat sesawang yang boleh bagi free.

Dan hasilnya aku mendapat siri yang lebih baru dan kesinabugan cerita yang disiar oleh astro ceria part two , pulak tu dengan rasa tak bersalahnya aku share jugalah dengan korang untuk dimuat turun dekat pendrive lepastu tengok dekat dvd player oh bestnya benda free ini.


Tengah tunngu Gangnam Style Ultraman hehe










{ 32 comments.. read them below or add one }

Encik Anif Encik Anif 11 September 2012 at 13:22
Err.. takkan masih layan Ultraman lagi? Hehe..
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 11 September 2012 at 13:44
KA pown kkdg terpaksa melekat tgk juga sebab anak2 hehe
onn Lajer onn Lajer 11 September 2012 at 14:26
nak mengaku rasa malu, buat2 alasan dah anak2 yang nak
boni kacak boni kacak 11 September 2012 at 14:54
hahahahahaha..nak layan kejap la.hakhakhakhakhak
onn Lajer onn Lajer 11 September 2012 at 15:17
sila-sila jangan buat2 malu he
Nur Misnan Nur Misnan 11 September 2012 at 15:47
hoho.. aku minat giler ultraman.. dulu2
suka buat trademark Ultraman.. tangan keatas nak terbang.. har3
Amirez Amirez 11 September 2012 at 18:49
Haha. Saya pun layan juga ultraman zero ni:-P
JebengOtai™ JebengOtai™ 11 September 2012 at 20:22
btul bro..sekali sekala layan ok hgak..hehe
pipoq pipoq 11 September 2012 at 21:49
kadang2 bila dah tak tau nak layan ape kat astro, layan jugak ultraman tu walaupun dah ulangan untuk kali ke berapa ratus kali aku pun tak tau la..
akubiomed akubiomed 11 September 2012 at 22:21
Semasa kecil akan duduk didepan tv menanti rancangan Ultraman.
Juan Juan 11 September 2012 at 23:31
lama betul aku x menonton ultramen nih, hehehe
titan titan 11 September 2012 at 23:40
dah lama tak tengok yang ni.
suri suri 12 September 2012 at 06:24
kartun masa sy kecik2 ni skrg tgok juga haaa
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:26
ingat budak laki je yang minat
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:27
siap mengaku minat ultraman zero, masa kecik minat bapak dia hehe
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:29
itu pasal aku tak berapa suka langan astro suka dok ulang benda yang sama banyak kali dalam sebulan
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:29
layan guna tv kuasa bateri air ye tak
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:30
sila tonton ini siri yang terbaru hehe
onn Lajer onn Lajer 12 September 2012 at 12:31
err ultraman kira ketegori kartun juga ya, sebenarnya aku pun tak tahu cerita lebih kurang macam ini termasuk kategori apa.
CIK TOM CIK TOM 12 September 2012 at 13:25
dah lama xtengok ultraman..hehe
Manan Qayyim Manan Qayyim 12 September 2012 at 19:02
kecik2 dulu layan la... skrng tak dah....

My recent post : Kota Bercahaya - Wordless Wednesday #6
Shahrul Anuar Shahrul Anuar 12 September 2012 at 19:53
kadang2 best jugak layan cite mcm ni :)
Betul Ke Bohong Betul Ke Bohong 12 September 2012 at 22:10
bro betul ke anak-anak org bro sendiri yang beriya-iya nak tengok katun tu? miahaha. gurau bro, just nak berkenalan dengan lu :)
onn Lajer onn Lajer 13 September 2012 at 11:49
tengok le macam lagi ohsem hehe
onn Lajer onn Lajer 13 September 2012 at 11:51
lebih best dari tengok cerita yang berbaur politik
onn Lajer onn Lajer 13 September 2012 at 11:52
yang tak bestnya kalau ulang tayang sampai 10kali
onn Lajer onn Lajer 13 September 2012 at 11:52
itu la rasanya nak mengaku malu tapi mahu hehe
irsah irsah 15 September 2012 at 08:55
tula dier penangan otromen nih... kita dah beso pun leh leka.. nih lagi budak2 heee