Ultraman Zero

on Tuesday, 11 September 2012

Edisi sedut menyedut kali ini adalah siri Ultramen Zero, yang telah melengahkan program ziarah hari raya aku. Rasa semacam dalam masa kita beraya dan  ziarah menziarahi pada awal hari raya yang lepas program - program TV seakan memancing dari golongan muda belia hingga ke anak-anak untuk melepak dan melekat terus pada kiblat duniawi . dan salah satu cerita yang membuatkan anak -anak kita melekat terus didepan TV.

Dengan aku yang tidak mempunyai akaun astro dan semacam first time anak-anak aku menonton siri ini terpaksa aku join sekaki. Lepas balik Jay Bee cari CD, Baru ulang tayang dua tiga kali dia dah sangkut - sangkut dan terhenti- henti bikin hati mula panas . Dah aku memang tak nak beli lagi . Baik cari dekat sesawang yang boleh bagi free.

Dan hasilnya aku mendapat siri yang lebih baru dan kesinabugan cerita yang disiar oleh astro ceria part two , pulak tu dengan rasa tak bersalahnya aku share jugalah dengan korang untuk dimuat turun dekat pendrive lepastu tengok dekat dvd player oh bestnya benda free ini.


Tengah tunngu Gangnam Style Ultraman hehe










Ranking: 5

32 comments :

  1. Err.. takkan masih layan Ultraman lagi? Hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak mengaku rasa malu, buat2 alasan dah anak2 yang nak

      Delete
    2. btul bro..sekali sekala layan ok hgak..hehe

      Delete
  2. KA pown kkdg terpaksa melekat tgk juga sebab anak2 hehe

    ReplyDelete
  3. hahahahahaha..nak layan kejap la.hakhakhakhakhak

    ReplyDelete
  4. hoho.. aku minat giler ultraman.. dulu2
    suka buat trademark Ultraman.. tangan keatas nak terbang.. har3

    ReplyDelete
  5. Haha. Saya pun layan juga ultraman zero ni:-P

    ReplyDelete
    Replies
    1. siap mengaku minat ultraman zero, masa kecik minat bapak dia hehe

      Delete
  6. kadang2 bila dah tak tau nak layan ape kat astro, layan jugak ultraman tu walaupun dah ulangan untuk kali ke berapa ratus kali aku pun tak tau la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pasal aku tak berapa suka langan astro suka dok ulang benda yang sama banyak kali dalam sebulan

      Delete
  7. Semasa kecil akan duduk didepan tv menanti rancangan Ultraman.

    ReplyDelete
    Replies
    1. layan guna tv kuasa bateri air ye tak

      Delete
  8. lama betul aku x menonton ultramen nih, hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila tonton ini siri yang terbaru hehe

      Delete
  9. dah lama tak tengok yang ni.

    ReplyDelete
  10. kartun masa sy kecik2 ni skrg tgok juga haaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. err ultraman kira ketegori kartun juga ya, sebenarnya aku pun tak tahu cerita lebih kurang macam ini termasuk kategori apa.

      Delete
  11. dah lama xtengok ultraman..hehe

    ReplyDelete
  12. kecik2 dulu layan la... skrng tak dah....

    My recent post : Kota Bercahaya - Wordless Wednesday #6

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebih best dari tengok cerita yang berbaur politik

      Delete
  13. kadang2 best jugak layan cite mcm ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang tak bestnya kalau ulang tayang sampai 10kali

      Delete
  14. bro betul ke anak-anak org bro sendiri yang beriya-iya nak tengok katun tu? miahaha. gurau bro, just nak berkenalan dengan lu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la rasanya nak mengaku malu tapi mahu hehe

      Delete
  15. tula dier penangan otromen nih... kita dah beso pun leh leka.. nih lagi budak2 heee

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer