Umiyumi2 - 8th GiveAway (GA)

Assalamualaikum jalan - jalan ke sesawang rakan -rakan terjumpalah satu GA yang aku rasa macam best je hadiah dia, walaupun aku bary first time kesana dengan tanpa segan silu aku teringan juga join GA dia. Hadiah dia kuali Tefal bersaiz 28cm best woo, boleh buat bakar burger hehe. cuba rakan tengok gambar kuali tu best kan kalau dapat.


untuk sesiapa yang teringin join sila lah pergi  kesini

Tuan tanah akan tutup kedai  pada
Tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012.



{ 7 comments.. read them below or add one }

Azee Hana Azee Hana 13 September 2012 at 12:39
wah,,hadiah kuali...first time dengar..boelh la rajin masak lepas ni..hii..pape pon gud luck dear..=)
Nadot Nadot 13 September 2012 at 13:25
bestnye hadiah dpt kuali tefal... nak beli pun x murah tu...
good luck :)
tehr tehr 13 September 2012 at 22:41
ada giveaway lagi ni
selamat berjaya
irsah imihar irsah imihar 15 September 2012 at 08:50
wah tefal tuh... thks kongsikan info.. buleh try singgah tengok