Wordless Wednesday : Halal Saigon

on Wednesday, 19 September 2012


Onlajer:  Siapa lah yang nak ajak aku kesini lagi ya



Ranking: 5

27 comments :

  1. Macam best jer dapat lepak kat situ ek? :D

    ReplyDelete
  2. restoran ke?

    p/s : berkenan lah template ni..tempah ke guna thesis tu?

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. nak sedut-sedut lah selagi tak melangar akta tfb hehe

      Delete
  4. Kalau dapat gi sana mmg syiok jugak nih....teringin juga....:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh sahaja sekarangkan ada tambang murah

      Delete
  5. Sahabat aku hari tuh siap cakap.. sodap..
    mcm nak try jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. buleh sahaja lepastu nak sembahyang berjemaah pun buleh depan dia ada mesjid

      Delete
  6. kat mana ni? makan steamboat ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bandaraya ho chi mihh makanan lebih kurang sama macam kita ala2 thai

      Delete
  7. betul2 halal ker? kalau sodap dan halal, boleh test gak ni.. Tapi di mana ya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena yakin lagi satu dengar kata pemilik dia rakyat malaysia

      Delete
  8. okeylah tu, at least pernah jejak kat situ... kalau macam saya ni, hehe entahlah bila gamaknya boleh bercuti jenjalan luar negeri :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masa saya remaja pun terfikir macam tu juga., tapi skrg kan dah ada tambang murah.

      Delete
  9. aku belum pernah ke sana lagi ni
    selalu dengar cerita orang je

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ramai orang kita berkerja dan makan angin disana

      Delete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer