Wordless Wednesday : Halal Saigon


Onlajer:  Siapa lah yang nak ajak aku kesini lagi ya



{ 27 comments.. read them below or add one }

Encik Anif Encik Anif 19 September 2012 at 09:11
Macam best jer dapat lepak kat situ ek? :D
cikgu Naman cikgu Naman 19 September 2012 at 09:20
restoran ke?

p/s : berkenan lah template ni..tempah ke guna thesis tu?
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 09:28
nak sedut-sedut lah selagi tak melangar akta tfb hehe
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 13:56
ada yang open table mesti lah best
Yas y Yas y 19 September 2012 at 14:12
Kalau dapat gi sana mmg syiok jugak nih....teringin juga....:D
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 15:02
boleh sahaja sekarangkan ada tambang murah
Nur Misnan Nur Misnan 19 September 2012 at 15:12
Sahabat aku hari tuh siap cakap.. sodap..
mcm nak try jer.
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 15:40
buleh sahaja lepastu nak sembahyang berjemaah pun buleh depan dia ada mesjid
Donny Ien Donny Ien 19 September 2012 at 19:09
kat mana ni? makan steamboat ke?
DuluLainSekarangLain DuluLainSekarangLain 19 September 2012 at 21:32
betul2 halal ker? kalau sodap dan halal, boleh test gak ni.. Tapi di mana ya?
Mama Murai Mama Murai 19 September 2012 at 22:10
okeylah tu, at least pernah jejak kat situ... kalau macam saya ni, hehe entahlah bila gamaknya boleh bercuti jenjalan luar negeri :)
tehr tehr 20 September 2012 at 00:19
aku belum pernah ke sana lagi ni
selalu dengar cerita orang je
onn Lajer onn Lajer 20 September 2012 at 10:47
bandaraya ho chi mihh makanan lebih kurang sama macam kita ala2 thai
onn Lajer onn Lajer 20 September 2012 at 10:48
Kena yakin lagi satu dengar kata pemilik dia rakyat malaysia
onn Lajer onn Lajer 20 September 2012 at 10:52
Masa saya remaja pun terfikir macam tu juga., tapi skrg kan dah ada tambang murah.
onn Lajer onn Lajer 20 September 2012 at 10:53
memang ramai orang kita berkerja dan makan angin disana