Ziarah kerumah Jemaah Masjid Jannatul Firdaus 1433HM

on Wednesday, 19 September 2012

Marhaban bermula nampak lagi bapak aku dari sini.

Brader aku yang semangat

Tazkiran Dari Pak Kiai Hj suhaili

Seluk wang untuk derma

Makan Berjemaah

Brader dengan anaknya

Iman tiga baca doa

Onlajer: Sengaja buat post macam ini pasal ada gambar bapak dengan  brader aku heh
Sumber:




Ranking: 5

19 comments :

  1. lama tak pergi majlis marhaban.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. acara wajib setiap kali aidilfitri

      Delete
    2. Dah ada keluarga sendiri kena rajin bro hehe

      Delete
  2. Ziarah menziarahi suatu amalan yang bagus dan patut diteruskan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah dengar menzirahi saudara memanjangkan umur dan yang diziarahi murah rezeki

      Delete
  3. Aktiviti ini perlu dikekalkan sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  4. majlis yang mengeratkan silaturrahim sesama kita

    ReplyDelete
  5. Bagus aktiviti keagamaan macam ni..dapat merapatkan silaturrahim..

    ReplyDelete
  6. Lepas tu nak tanya apa menda yang awak komen di blog saya? Orang jaybee makin apa eh? Takpaham Haha

    ReplyDelete
  7. join marhaban ni memang confirm best wooo :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tak best kebanyakan tuan rumah buat jamuan berat2,abang jem tolongggg heh

      Delete
  8. seronoknya ada lg amalan marhaban mcm ni...slalunya time raya atau kenduri2 je ada marhaban ni kan

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer