Ziarah kerumah Jemaah Masjid Jannatul Firdaus 1433HM

Marhaban bermula nampak lagi bapak aku dari sini.

Brader aku yang semangat

Tazkiran Dari Pak Kiai Hj suhaili

Seluk wang untuk derma

Makan Berjemaah

Brader dengan anaknya

Iman tiga baca doa

Onlajer: Sengaja buat post macam ini pasal ada gambar bapak dengan  brader aku heh
Sumber:




{ 19 comments.. read them below or add one }

boni kacak boni kacak 19 September 2012 at 17:58
lama tak pergi majlis marhaban.. :)
Hazmin Hamudin Hazmin Hamudin 19 September 2012 at 18:20
Ziarah menziarahi suatu amalan yang bagus dan patut diteruskan.
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 18:24
acara wajib setiap kali aidilfitri
onn Lajer onn Lajer 19 September 2012 at 18:25
Pernah dengar menzirahi saudara memanjangkan umur dan yang diziarahi murah rezeki
Encik Anif Encik Anif 19 September 2012 at 21:10
Aktiviti ini perlu dikekalkan sampai bila-bila..
tehr tehr 20 September 2012 at 00:17
majlis yang mengeratkan silaturrahim sesama kita
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 September 2012 at 11:17
Bagus aktiviti keagamaan macam ni..dapat merapatkan silaturrahim..
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 September 2012 at 11:17
Lepas tu nak tanya apa menda yang awak komen di blog saya? Orang jaybee makin apa eh? Takpaham Haha
onn Lajer onn Lajer 20 September 2012 at 11:30
sekejap ya aku pergi balik sana
hafidz hafidz 20 September 2012 at 15:45
join marhaban ni memang confirm best wooo :D
onn Lajer onn Lajer 21 September 2012 at 11:23
mana tak best kebanyakan tuan rumah buat jamuan berat2,abang jem tolongggg heh
onn Lajer onn Lajer 21 September 2012 at 11:24
Dah ada keluarga sendiri kena rajin bro hehe
chii chii 25 September 2012 at 22:11
seronoknya ada lg amalan marhaban mcm ni...slalunya time raya atau kenduri2 je ada marhaban ni kan