Resident Evil DamNation

on Tuesday, 2 October 2012

Hello friend... hehe ayat itu popular betul pada lewat tahun 90an dan awal 2000 ayat yang selalu digunakan oleh warga africa untuk menjual barang - barang purba yang berjenama hehe.  Rakan - rakan ada yang sudah menonton kesinambungan Resident Evil yang tengah rancak di pangung-pangung. Macam mana ya kesinambungan cerita selanjutnya adakah filem kali ini memberi kepuasan dan tidak tergantung. Bagaimana pula watak Leon S Kenedy adakah semantap seperti dipermainan ataupun versi filem cgi

Selepas Degeneration  Capcom telah menghasilkan sebuah lagi filem kesinambungan untuk Resident Evil dan watak utama Leon S Kenedy sekali lagi muncul dengan penampilan yang lebih berusia. Cerita ini berlatarkan negara eropah yang berhampiran dengan Rusia.

Dan oleh kerana aku telah jumpa cerita ini di atas talian dengan sengajanya aku berkongsilah dengan anda semua fail ini. Gambar rasanya ok lah kalau aku save dekat pendrive lepastu aku cucuk dekat DVD player kira terang lah juga heh.

ResidentEvil Damnation

Onlajer:  Kena hati - hati walaupun free




Ranking: 5

6 comments :

  1. aku pakai broadband ni
    memang tak boleh nak muat turun apa2 pun
    huhu

    ReplyDelete
  2. adoi.. tapi filem sebelum ni tak layan lagi.. takpe lah..rezeki jangan ditolak.hahahaha

    ReplyDelete
  3. Adehh. beso3.. kena tunggu land line... tks links tersebut :-)

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer