GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

on Wednesday, 28 November 2012

Salah satu 3 blog pilihan terbaik telah mengadakan contest kali yang kedua sempena 1 juta paparan dengan menawarkan hadiah yang boleh terus diguna pakai sebaik tiba ditangan kita 1x 16gb dan 5x 8gb thumb drive. dan dengan syarat yang cukup mudah dengan menampalkan entry kegemaran  dan kenapa anda suka itu sahaja. Jadi jika berminat boleh anda kesini .



Dan entry kegemaran ku ialah: http://buasirotak.blogspot.com/search?q=ganja . Dan kenapa aku suka? Entry ini cukup panas dengan hujah-hujah pendokong encik usin  yang tak nak kalah dengan kehebatan herba yang boleh menjahanamkan akal kewarasan pengunanya. 

Dan untuk entry ini aku memang setuju dengan kenyataan noob bahawasanya jika kita ternampak anak kita merokok memang sepatutnya kita hadiahkan pelempang.
Ranking: 5

16 comments :

  1. Gd luck...
    pesan atok.. jgn hadiahkan lempang kalau nampak
    anak merokok, tapi hadiahkan penerajang.. hik3..
    ok2.. gurau2.. Jgn mara aaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu sis memang banyak ganas lorrrr....hahahaha

      Delete
  2. good luck bro untuk Giveaway Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

    ReplyDelete
  3. gud luck! entry best ni. ada harapan menang ni :D

    ReplyDelete
  4. hai onlajer,

    good luck! moga berjaya mendapatkan thumbdrive 16gb tu.

    ReplyDelete
  5. tahniah sebab menang giveaway ni. muja datang n follow sambil nak ajak tuan blog join benda kat bawah ni :)

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

    mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

    Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer