GiveAway Contest Gila Buasir Otak: Entry Kegemaran

Salah satu 3 blog pilihan terbaik telah mengadakan contest kali yang kedua sempena 1 juta paparan dengan menawarkan hadiah yang boleh terus diguna pakai sebaik tiba ditangan kita 1x 16gb dan 5x 8gb thumb drive. dan dengan syarat yang cukup mudah dengan menampalkan entry kegemaran  dan kenapa anda suka itu sahaja. Jadi jika berminat boleh anda kesini .



Dan entry kegemaran ku ialah: http://buasirotak.blogspot.com/search?q=ganja . Dan kenapa aku suka? Entry ini cukup panas dengan hujah-hujah pendokong encik usin  yang tak nak kalah dengan kehebatan herba yang boleh menjahanamkan akal kewarasan pengunanya. 

Dan untuk entry ini aku memang setuju dengan kenyataan noob bahawasanya jika kita ternampak anak kita merokok memang sepatutnya kita hadiahkan pelempang.

{ 16 comments.. read them below or add one }

Nur Misnan Nur Misnan 28 November 2012 at 13:56
Gd luck...
pesan atok.. jgn hadiahkan lempang kalau nampak
anak merokok, tapi hadiahkan penerajang.. hik3..
ok2.. gurau2.. Jgn mara aaa
titan titan 28 November 2012 at 14:41
wahh..ada contest lagiiii..
Denaihati Denaihati 28 November 2012 at 18:22
good luck bro untuk Giveaway Contest Gila #2: Entry Kegemaran.
لين Si Pipi Merah لين Si Pipi Merah 28 November 2012 at 23:49
gud luck! entry best ni. ada harapan menang ni :D
Yas y Yas y 29 November 2012 at 00:43
Itu sis memang banyak ganas lorrrr....hahahaha
donnyien donnyien 29 November 2012 at 03:35
hai onlajer,

good luck! moga berjaya mendapatkan thumbdrive 16gb tu.
Nurmujahidah Ismail Nurmujahidah Ismail 13 December 2012 at 13:44
tahniah sebab menang giveaway ni. muja datang n follow sambil nak ajak tuan blog join benda kat bawah ni :)

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/jom-download-ebook-percuma-jangan.html

mujadafewa.blogspot.com/2012/12/giveaway-free-domain-for-all.html
Prince of Noob Prince of Noob 13 December 2012 at 15:17
TAHNIAH!!! Anda telah dipilih sebagai pemenang bagi GA Contest Gila #2: Entry Kegemaran.

Mohon memberikan Nama dan Alamat anda kepada email saya princeofnoob[at]gmail[dot]com untuk saya poskan hadiah dengan Pos Ekspress/Pos Laju. Sekiranya sampai hari Ahad, 23 Disember 2012 saya masih lagi tak dapat email dari anda, maka kami terpaksa memilih pemenang lain di kalangan peserta yang lain.
plain83 plain83 14 December 2012 at 20:08
cayalah ko onn, congrats XD