iPhone 5 Gadget Impian

on Friday, 30 November 2012

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Denaihati tak suka pakai iphone 5 sorang-sorang? mungkin disebabkan asbab ini tuan DH membuat satu segmen yang membolehkan rakan blogger memenangi sebuah iPhone 5 baru berwarna hitam/putih 16GB tanpa kontrak hehe.

gambar aku celok dari google

Cerita iPhone 5 dalam blog denaihati:
Kenapa aku minat sangat dengan iphone 5 ini, Disebabakan rata-rata teman sekerja aku memiliki iphone 4 yang memudahkan meraka mengambil gambar kerja dengan kualiti yang baik disamping itu aku lihat kelasakan iphone yang sesuai untuk budak -budak engenering mengunakanya. Jadi oleh sebab yang demikian aku ingin juga memiliki iphone ku sendiri supaya aku tidak perlu membawa kamera untuk ke tempat kerja. Dan giveaway denaihati ini adalah salah satu cara untuk memiliki iphone 5 ini secara percuma InsyaAllah.

Dengan tidak segan dan silu aku mohon para pengunjung menekan punat G+ sekian terima kasih ehehe
Ranking: 5

56 comments :

  1. jom kita sama-sama pasang impian hehe aku pon join benda alah ni haha

    ReplyDelete
  2. Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.

    ReplyDelete
  3. kalau dapat iphone5 tuh jangan buat drop test pula ya. ehehehe :P

    ReplyDelete
  4. Wahhh.. ramai sudah join contest iPhone 5
    aku ni masih tgh cari masa nak join.. dah
    nak close date tuh. Gd luck brother

    ReplyDelete
  5. Salam kenal...dah join juga ni..good luck ya :)
    http://www.akmaomar.com/iphone-5-gadget-impian/

    ReplyDelete
  6. Semua orang suka iPhone 5... mmg cantik dan hebat rupanya.

    ReplyDelete
  7. Good Luck bro...

    Google Nexus 7 tak nak bro?

    dkt blog aku ada kalau nk?hehe..

    ReplyDelete
  8. Apapun selamatberjuang bro.....ramai dh yg masuk contest nih....termasuk la aku jugak...hehehe

    ReplyDelete
  9. salam good luck semoga berjaya ya... kita yg tak tahu nak tulis apa tgok org masuks emua gah2 belaka

    ReplyDelete
  10. wahhh sertai jugak ya
    selamat maju jaya ya
    amin

    ReplyDelete
  11. selamat berjaya, bro
    gadjet impian ramai ni
    hehe

    ReplyDelete
  12. Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)

    ReplyDelete
  13. semoga berjaya yer..hehe..ada masa klik la butang G+ dekat artikel contest sy jugak yer..hehe

    ReplyDelete
  14. Salam

    Saya dah G+ entri ni, nanti support balik

    Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

    1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

    2. Klik butang G+ (Google Plus)

    3. Jangan lupa follow blog Mummy!

    Mintak sangat jasa baik korang.

    Thanks

    ReplyDelete
  15. Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..

    ReplyDelete
  16. Sesi tugas kedua...
    ehhhh terklik pulak G+ :)

    jangan lupa klik G+ kita pulak yekk... terima kasih
    http://www.anakulucheka.com

    ReplyDelete
  17. Mmg smua pkat nak sambar iphone 5 ni. Maklumlah, brang cantik! hehe

    makanya ambe sumbang g+1 utk entri ni =)

    ReplyDelete
  18. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya.hehe thanks..

    http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html

    ReplyDelete
  19. Saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. thanks..

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..
    http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/11/iPhone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  21. saya dah g+...
    harap sudi support saya jugak...

    http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html

    ReplyDelete
  22. Salam perkenalan & ziarah,

    hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti

    ReplyDelete
  23. Dah datang, tapi datang lagi utk beri sokongan utk meriahkan lagi contest ini, Selamat berjaya buat anda. Dah Klk G+1, Harap anda berpuas hati.

    ReplyDelete
  24. aik??kenapa boleh hilang pulak klik sy tu..sy dah klik balik dan selamat maju jaya..hehe

    ReplyDelete
  25. semoga berjaya..satu klik +1 dari sy..

    ReplyDelete
  26. Singgah support sini dengan klik G+ :)

    Good luck ye, jgn lupa support MJ jugak ye :)

    ReplyDelete
  27. jadi merenung nih, kapan bisa kebeli iphone 5 ya...:)

    ReplyDelete
  28. okeh. gua sudah klik. semoga menang!

    ReplyDelete
  29. g+1 untuk kamu :)
    harap dapat membalasnya jugak sama ya :)

    http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  30. Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 25 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
    Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)

    ReplyDelete
  31. baru je selesai klik G+ dan undi blog ni utk tugasan ke 3

    jom kita tukar2 undi

    http://www.anakulucheka.com/

    ReplyDelete
  32. Dah Klik harap dapat klik kembali. tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://aziewan.com/iphone-5-gadget-impian/

      Delete
  33. Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat...
    Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan klik G+1 buat sahabat.
    Semoga berkenan memberikan sokongan balik pula buat saya. Terima kasih

    ReplyDelete
  34. G+1 ke 36 disokong oleh saya .. mbals knjungan .. salam perkenalan .. smga bjya!

    ReplyDelete
  35. salam ziarah. dah vote untuk hari ni. insyaAllah akan vote tiap2 hari ;)

    ReplyDelete
  36. dalam operasi vote semua 85 peserta gadget impian
    kini tiba giliran anda pulak
    1 vote hati ini dari auc

    jgn lupa kita pulak nanti

    http://www.anakulucheka.com/

    ReplyDelete
  37. salam. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan :)

    ReplyDelete
  38. dah singgah untuk G+1 dan Vote blog pilihan hari ini, datang balik ya...di blog saya untuk G+1 nya. terima kasih dan salam kenal

    ReplyDelete
  39. singgah sini juga lihat semua peserta iphone 5 kontes rasanya tak apa beri satu google plus

    ReplyDelete
  40. Satu lagi tambahan G+ dari saya untuk post entry nie....

    ReplyDelete
  41. Salam sejahtera....
    Semoga berjaya buat anda......dan selamat tahun baru 2013.

    ReplyDelete
  42. Salam sejahtera....
    Semoga berjaya buat anda......dan selamat tahun baru 2013.

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer