iPhone 5 Gadget Impian

Assalamualaikum dan salam sejahtera, Denaihati tak suka pakai iphone 5 sorang-sorang? mungkin disebabkan asbab ini tuan DH membuat satu segmen yang membolehkan rakan blogger memenangi sebuah iPhone 5 baru berwarna hitam/putih 16GB tanpa kontrak hehe.

gambar aku celok dari google

Cerita iPhone 5 dalam blog denaihati:
Kenapa aku minat sangat dengan iphone 5 ini, Disebabakan rata-rata teman sekerja aku memiliki iphone 4 yang memudahkan meraka mengambil gambar kerja dengan kualiti yang baik disamping itu aku lihat kelasakan iphone yang sesuai untuk budak -budak engenering mengunakanya. Jadi oleh sebab yang demikian aku ingin juga memiliki iphone ku sendiri supaya aku tidak perlu membawa kamera untuk ke tempat kerja. Dan giveaway denaihati ini adalah salah satu cara untuk memiliki iphone 5 ini secara percuma InsyaAllah.

Dengan tidak segan dan silu aku mohon para pengunjung menekan punat G+ sekian terima kasih ehehe

{ 56 comments.. read them below or add one }

Azam Rashid Azam Rashid 5 November 2012 at 09:54
jom kita sama-sama pasang impian hehe aku pon join benda alah ni haha
Denaihati Denaihati 5 November 2012 at 10:39
Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gadget impian" dan semoga berjaya. Sentiasalah melawat Denaihati untuk mengetahui update terkini dari masa kesemasa.
hafidz hafidz 5 November 2012 at 12:35
kalau dapat iphone5 tuh jangan buat drop test pula ya. ehehehe :P
Nur Misnan Nur Misnan 5 November 2012 at 21:57
Wahhh.. ramai sudah join contest iPhone 5
aku ni masih tgh cari masa nak join.. dah
nak close date tuh. Gd luck brother
Akma Omar Akma Omar 6 November 2012 at 17:43
Salam kenal...dah join juga ni..good luck ya :)
http://www.akmaomar.com/iphone-5-gadget-impian/
DuluLainSekarangLain DuluLainSekarangLain 7 November 2012 at 11:44
Semua orang suka iPhone 5... mmg cantik dan hebat rupanya.
W.HabibuRahman W.HabibuRahman 10 November 2012 at 07:41
Good Luck bro...

Google Nexus 7 tak nak bro?

dkt blog aku ada kalau nk?hehe..
Yas y Yas y 11 November 2012 at 01:44
Apapun selamatberjuang bro.....ramai dh yg masuk contest nih....termasuk la aku jugak...hehehe
suri suri 14 November 2012 at 02:38
salam good luck semoga berjaya ya... kita yg tak tahu nak tulis apa tgok org masuks emua gah2 belaka
siti rokiah siti rokiah 16 November 2012 at 10:51
wahhh sertai jugak ya
selamat maju jaya ya
amin
tehr tehr 18 November 2012 at 11:19
selamat berjaya, bro
gadjet impian ramai ni
hehe
UpProfits UpProfits 19 November 2012 at 20:14
Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-)
Hafizul Hafizul 20 November 2012 at 01:55
semoga berjaya yer..hehe..ada masa klik la butang G+ dekat artikel contest sy jugak yer..hehe
Mummy Akmar Mummy Akmar 20 November 2012 at 09:02
Salam

Saya dah G+ entri ni, nanti support balik

Nak mintak tolong semua dan reader yang lain tolong support Mummy menang hadiah iPhone 5 Gadget Impian

1. Klik Entri Contest iPhone 5 Gadget Impian

2. Klik butang G+ (Google Plus)

3. Jangan lupa follow blog Mummy!

Mintak sangat jasa baik korang.

Thanks
BloggerNote BloggerNote 20 November 2012 at 20:48
Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! Support saya juga ya..
Anak Ulu Cheka Anak Ulu Cheka 21 November 2012 at 12:26
Sesi tugas kedua...
ehhhh terklik pulak G+ :)

jangan lupa klik G+ kita pulak yekk... terima kasih
http://www.anakulucheka.com
hafizmd hafizmd 22 November 2012 at 13:43
Mmg smua pkat nak sambar iphone 5 ni. Maklumlah, brang cantik! hehe

makanya ambe sumbang g+1 utk entri ni =)
Bahrain Ramlan Bahrain Ramlan 22 November 2012 at 17:45
Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya.hehe thanks..

http://bahrain-info.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_2.html
Syafiqah Screamo Syafiqah Screamo 22 November 2012 at 21:01
Saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe. thanks..
Amirul Hakim Amirul Hakim 23 November 2012 at 15:25
Salam ziarah dan perkenalan, saya dah G+, harap dapat membalasnya..hehe.. thanks..
http://amirulhakim1996.blogspot.com/2012/11/iPhone-5-gadget-impian.html
miri4ever.net miri4ever.net 24 November 2012 at 16:10
saya dah g+...
harap sudi support saya jugak...

http://miri4evernet.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_6.html
cheeze maz cheeze maz 24 November 2012 at 19:16
Salam perkenalan & ziarah,

hadir bersama2 G +1, Harap dusi mengunjung balas ke blog cheezemaz.blogspot dgn G +1 juga nanti
sensasi2020.com sensasi2020.com 26 November 2012 at 21:12
Dah datang, tapi datang lagi utk beri sokongan utk meriahkan lagi contest ini, Selamat berjaya buat anda. Dah Klk G+1, Harap anda berpuas hati.
Hafizul Hafizul 27 November 2012 at 00:39
aik??kenapa boleh hilang pulak klik sy tu..sy dah klik balik dan selamat maju jaya..hehe
pipoq pipoq 27 November 2012 at 14:34
semoga berjaya..satu klik +1 dari sy..
Myra Jay Myra Jay 27 November 2012 at 21:38
Singgah support sini dengan klik G+ :)

Good luck ye, jgn lupa support MJ jugak ye :)
grosir jilbab grosir jilbab 28 November 2012 at 18:37
jadi merenung nih, kapan bisa kebeli iphone 5 ya...:)
titan titan 28 November 2012 at 20:20
okeh. gua sudah klik. semoga menang!
Puan Gojes Puan Gojes 29 November 2012 at 12:32
g+1 untuk kamu :)
harap dapat membalasnya jugak sama ya :)

http://www.puangojes.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

terima kasih :)
Dawaihati Dadan Dawaihati Dadan 30 November 2012 at 14:21
Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ ke 25 sebagai tanda sokongan, semoga berjaya...
Mohon balasannya pada entri iPhone 5 Gadget Impian saya juga ya :)
Tok Puteh Tok Puteh 3 December 2012 at 19:09
baru je selesai klik G+ dan undi blog ni utk tugasan ke 3

jom kita tukar2 undi

http://www.anakulucheka.com/
aziewan aziewan 4 December 2012 at 13:47
Dah Klik harap dapat klik kembali. tq
aziewan aziewan 4 December 2012 at 13:47
http://aziewan.com/iphone-5-gadget-impian/
Ferry Nurse Ferry Nurse 6 December 2012 at 09:48
Semoga sukses dan berjaya kontesnya sahabat...
Bersilaturahmi dan memberikan sokongan dengan klik G+1 buat sahabat.
Semoga berkenan memberikan sokongan balik pula buat saya. Terima kasih
Are_Rull Are_Rull 7 December 2012 at 09:27
G+1 ke 36 disokong oleh saya .. mbals knjungan .. salam perkenalan .. smga bjya!
Amirez Amirez 10 December 2012 at 23:10
salam ziarah. dah vote untuk hari ni. insyaAllah akan vote tiap2 hari ;)
Tok Puteh Tok Puteh 11 December 2012 at 18:42
dalam operasi vote semua 85 peserta gadget impian
kini tiba giliran anda pulak
1 vote hati ini dari auc

jgn lupa kita pulak nanti

http://www.anakulucheka.com/
Amirez Amirez 12 December 2012 at 00:27
salam. good luck. satu klik G+1 daripada saya. kalau tak keberatan silalah klik G+1 entri blog saya pula ye. kalau dah, terima kasih diucapkan :)
eyriqazz eyriqazz 12 December 2012 at 20:55
gudluck... G+ ke 38 for you
latif latif 13 December 2012 at 09:52
salam G+1 ke 39 lapor diri
blog pendidikan blog pendidikan 17 December 2012 at 14:13
dah singgah untuk G+1 dan Vote blog pilihan hari ini, datang balik ya...di blog saya untuk G+1 nya. terima kasih dan salam kenal
munir ardi munir ardi 25 December 2012 at 08:45
singgah sini juga lihat semua peserta iphone 5 kontes rasanya tak apa beri satu google plus
hazman aka species1980 hazman aka species1980 27 December 2012 at 12:06
Satu lagi tambahan G+ dari saya untuk post entry nie....
sensasi2020 sensasi2020 1 January 2013 at 02:54
Salam sejahtera....
Semoga berjaya buat anda......dan selamat tahun baru 2013.
sensasi2020 sensasi2020 1 January 2013 at 02:56
Salam sejahtera....
Semoga berjaya buat anda......dan selamat tahun baru 2013.