2012 Tahunku Yang Kacak

Alhamdulilah syukur terhadapnya kita telah dipanjangkan usia jika di izinkan Allah melangkah jua kita ketahun 2013 Masihi. Di kesempatan hujung tahun ini juga ramailah antara kita yang bermuhasabah tentang kejayaan atau azam yang telah dicapai tidak kiralah kejayaan naik pangkat, kejayaan dapat membeli rumah idaman,kereta,bas atau lori, kejayaan mengorat anak dara bapak menteri mahupun kejayaan blog atau laman sesawang anda sendiri.


Disini bermulalah bicara yang akan mengaitkan aku dengan 2012 Tahunku yang kacak, kacak pada pandangan mata kepala ku sendiri, walaupun tidak dimata orang yang iri hehe. 

Apa yang Kacak?.Alhamdulilah Blogspot onlajer telah merasai kekacaknya apabila buat pertama kali nya dapat memenangi hadiah dari pada noob, pada awal-awal aktifnya onlajer berbloging, sedikit sebanyak dapat juga mengurangi kekecewaan seo eyriqazz denaihati yang langsung tidak diberi muka oleh sang google yahudi. Dan seterusnya untuk kali yang kedua tanpa segan silunya buasir otak telah mengiktiraf kekacakan aku dengan menyumbang benda yang sama untuk kegunaan mp3 . woha 2biji thumb drive untuk dijaga supaya tidak beralih tuan empunya.





edisi pertama

edisi kedua

Google telah memberi kerakyatan penduduk tetap kepada onlajer blogspot pada November rain yang lalu dengan status PR1. 




ok lah tu... time tu aku tak seaktif selalu, PR1 layaknya aku yang kekadang buat post sambil lalu cakap-cakap pun merapu macam kutu.
Pencapaian Alexa???, walaupun tidak konsisten tapi aku tahu alexa sedar dan sayang akan kewujudan onlajer  itu, Yang terbaik pernah aku kecapi sewaktu seo eyriqazz denaihati. sila lihat print screen dibawah ini.



Dan ini pencapaian pada masa post ini dibuat.



ok,ok lah tu

Dekat sini aku tepek link kepada contest yang pernah disertai oleh onlajer pada suatu masa dahulu, http://onlajer.blogspot.com/search/label/Contest dekat situ ada dapat juga baju M7 yang menyerlahkan lagi kekacakan diriku. sila juga layari muka buku ku ini. 

Cukuplah disini aku bakar - bakar ikan kerapu takut pembaca aku jadi jemu dan dengan itu tandanya aku setuju ikut serta SEO "2012 Tahunku Yang Kacak" peace no war. 
Contest ini dianjurkan oleh Syaifuddin Alias 
Ditaja oleh:CikTomMkSyahirFauziBluesEizil Network,Lepakk.comNurMisnanpenmerah[dot]comLadfeamir.com danMy Arrazi


{ 25 comments.. read them below or add one }

onn Lajer onn Lajer 18 December 2012 at 17:52
siap juga karangan budak darjah satu mohon tuan syaifuddin beri sepatah dua kata ok lah tu
Cik Syida Cik Syida 18 December 2012 at 17:56
cyda tak tahu main SEO tu.. macam best dan mcm susah -_-"
siti rokiah siti rokiah 18 December 2012 at 18:18
moga terus kacak di tahun2 akan datang
tehr tehr 19 December 2012 at 00:48
kadang2 kekacakan ni memang menurun juga
tapi jangan risau, akan naik balik nanti
hehe
Syaifuddin Alias Syaifuddin Alias 19 December 2012 at 10:20
moga2 bro terus dgn kekacakan .. bukan sekarang tapi terus terbang tinggi akan datang .. aku akan support bro terus menerus .. :D
CIK TOM CIK TOM 19 December 2012 at 11:25
byk tue menang contest..eh rsnya onlajer pn pernah pernah contest mini kt blog ciktom aritu kan??alhamdulilah murah rezeki..smoga 2013 makin sukses :)
onn Lajer onn Lajer 19 December 2012 at 11:30
bantai je, janji ada bunyi hehe
onn Lajer onn Lajer 19 December 2012 at 11:31
betul tu kekadang orang berusia lagi kacak, tak percaya tanya datu k haha
onn Lajer onn Lajer 19 December 2012 at 11:33
i say lupa pulak cik tom ada bagi hadiah sorry ya, dan terima kasih diucap kembali
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 19 December 2012 at 11:57
tahaniah moga blog terus maju jaya ye
Amirez Amirez 19 December 2012 at 17:29
good luck dengan contest ni. pencapaian yang sangat memberangsangkan untun tahun 2012.
CIK TOM CIK TOM 22 December 2012 at 12:42
Nak jemput onlajer dan semua pelawat blog ni join contest terbaru cik tom ye: Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes
Nadot Nadot 24 December 2012 at 12:35
kacak betul tuuu.. smoge terus kacak untuk tahun 2013 dan seterusnye :)
akubiomed akubiomed 27 December 2012 at 15:50
Selamat berjaya dengan penyertaan conttest ini.
Budak Felda Budak Felda 27 December 2012 at 16:04
huh kacak bro menang contest...:) good luck bro....:) insyallah tahun la akan dapt lebeh kacak lagi...
Yas y Yas y 27 December 2012 at 16:35
iskk....ko ada dua blog ke bro??? satu lagi wp kan...kan...hehehe
onn Lajer onn Lajer 27 December 2012 at 16:45
buat cari makan la bro, sebenarnya aku jua yang dah tersilap beli domain ingat main beli je rupanya flatform lain-lain dari aku tak buat apa2 baik aku tibai apa2 sahaja hehe
Ferry Nurse Ferry Nurse 28 December 2012 at 07:25
Semoga berjaya sahabat...
Dan semoga tahun 2013 akan semakin baik lagi dalam segala hal aamiin
syarih syarih 28 December 2012 at 22:29
teruskan perjuangan...tentu akan berjaya
afifudinsohaini afifudinsohaini 31 December 2012 at 08:56
peh pandai main seo..
aku baru nak belajar..