Cable Gland Chart

on Wednesday, 26 December 2012



Alang - alang aku buat post PEMILIHAN KABEL aku tokok tambah lah sekali cable gland chart untuk kegunaan steall wire armoured (SWA) cable boleh buat rujukan untuk kontraktor yang tiada chart ini, ya le kekadang itu supplyer pun pilih bulu, nak bagi tahu atau tak itu kuasa dia . Kita kena bagi saiz cable sahaja baru dia bagi saiznya. Chart yang berada ditangan aku ini pun dah agak zaman silam punya,  Tapi apa-apa pun jadual ini boleh diguna pakai lagi. Cuma aku nak bagi tahu dua nombor yang awal itu adalah saiz  mm threads atau pun lubang yang perlu anda tebuk.

Promosi Entry:



Ranking: 5

7 comments :

  1. Asalnya nak jadikan wordless wednesday, tapi taku orang tak faham tulis la sikit apa yang patut.

    ReplyDelete
  2. Uish.. apa ni? Carta orang karan-karan ni! Orang biasa tak guna carta ni. :D

    ReplyDelete
  3. ni dalam buku teks kemahiran hidup tingkatan 3 pun tak pernah jumpa..hehehe

    ReplyDelete
  4. bab-bab kabel besar kecil ni, saya memang fail. hehe..

    ReplyDelete
  5. kebetulan besok baru nak oder cable gland yg sesuai...terima kasih chart tu dah membntu ku untuk besok....

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer