i Phone 5 Blogger Cari Jalan Memilikinya.

Assalamualaikum, Ramai rakan-rakan saya yang berwang tidak sabar menunggu detik kemunculan iphone 5 di Malaysia dengan harapan meraka memperolehi gadget yang terhebat masa ini. Dengan ura-ura yang menyatakan iphone 5 akan berada dipasaran pada jumaat hadapan memang kena sangatlah masanya, time-time dapat tiga empat bulan hehe.

Nak mengharapkan untuk aku membelinya lambat lagilah beb kena tunggu 10 ke 20ribu orang mengklik iklan yang ada di blog ini baru lah ada harapan untuk memilikinya. Dengan itu aku masih lagi mengharap untuk mendapatkan secara percuma walaupun peluang untuk memperolehi ada lah tipis senipis asap rokok yang dihembus oleh perokok tegar. Sekarang ini aku ingin mencuba sedaya upaya untuk menjalankan tugasan ketiga dengan merayu undi kesana sini Lebih kurang macam yang berpakat dan berbaris lakukan di hujung - hujung election.

Dibawah ini aku pastekan bukti tugasan ketiga yang perlu setiap peserta lakukan untuk ,mencapai cita-cita memiliki i Phone 5 gadget impian. Sebelum aku menutup bual bicara meraban aku ini, Mohon  para pengundi mendaftar  menjadi ahli denaihati melalui link yang disediakan. Ya perlu mendaftar jika hendak mengundi salah satu peserta cabaran ini.

(daftar jangan tak daftar)
Mungkin anda suka Baca Ini



Tugasan Ketiga
  • Peserta perlu menjemput rakan-rakan dan saudara mara yang dekat dan jauh untuk singgah blog Denaihati dan mengundi blog anda.
  • Pengundi boleh mengundi blog anda sehari sekali dan boleh diulang-ulang setiap hari sehingga tarikh akhir 24/12/12.
  • Pengundi boleh mengundi maksima 3 Blog pilihan setiap hari.
  • Pengundi MESTI menjadi ahli Denaihati Network kepada yang belum sila daftar/register di AHLI DENAIHATI NETWORK.
  • Tugas peserta adalah mengumpul undian terbanyak untuk blog anda.
Klik Button Di Bawah Untuk Mengundi
undian blog pilihan anda iPhone 5 Blogger Paling Hebat
Tarikh Tutup Cabaran
Dengan itu aku merayu undi pada setiap hari dari pada anda semua sebelum undian ditutup tepat jam 11.59 pm, 24/12/12.



Waduh kok payah banget mau miliki i Phone 5 secara gratis... 
Kepada semua peserta ingat lirik popular dari Maher Zain semuanya InsyaAllah akna it tariq (ada jalan).
Ya masih ada jalan untuk kita memiliki i phone 5.

p/s Dengan tak malunya aku mohon g+ pada  3 Blog Pilihan Terbaik 



{ 35 comments.. read them below or add one }

pipoq pipoq 5 December 2012 at 13:42
smlm dah vote utk blog onlajer..hari ni tgk kuota dulu..
onn Lajer onn Lajer 5 December 2012 at 13:52
Rahsianya baru hari ini aku undi kau pipoq hehe
Nur Misnan Nur Misnan 5 December 2012 at 14:17
aku dah vote untuk kau brother..
all d best n gd luck
onn Lajer onn Lajer 5 December 2012 at 14:26
tq sis sama dgn lah kita hari ini heh
Denaihati Denaihati 5 December 2012 at 22:09
jangan mengalah dan putus asa bro, ada banyak masa lagi.
Mohd Ilham Ishak Mohd Ilham Ishak 6 December 2012 at 01:40
Semoga berjaya bro...ingat jgn putus asa selagi belum tarikh tutup
onn Lajer onn Lajer 6 December 2012 at 09:16
terima kasih atas kata-kata semangat ini tuan hehe
tehr tehr 6 December 2012 at 22:33
InsyaAllah ada rezeki nanti
Yas y Yas y 7 December 2012 at 00:21
Semoga berjaya la bro...sama la kita merayu kesana kesini...hehehe
ohcikgu ohcikgu 7 December 2012 at 01:22
semoga berjaya dan menang iphone tu ye!
CIK TOM CIK TOM 9 December 2012 at 14:21
ok ciktom akan vote onlajer..goodluck ye!
smoga tercapai impian iphone 5..amin
baguznet baguznet 10 December 2012 at 08:33
Wah! Ini part yg hebat nie... semoga berjaya bro!
onn Lajer onn Lajer 10 December 2012 at 17:10
nsyaAllah akna it tariq (ada jalan).
Ladfe Amir Ladfe Amir 17 December 2012 at 13:00
pertandingan ada cabaran dan halangannya. sapa yg berjaya mengharungi akan jadi pemenang
CIK TOM CIK TOM 19 December 2012 at 10:18
ok ciktom akan undi onlajer utk 1 dr 3 kuota arini..hehe
weschairs weschairs 22 December 2012 at 10:48
ok dah vote...harap sudi vote saya jugak yer..(peluangtercipta) terima kasih..