10 Blogger Terbaik Malaysia - Popular Posts

on Tuesday, 15 January 2013

Masuk hari ini sudah genap seminggu SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia telah bermain - main di ruangan blogspot ku, dan tidak kusangka dengan teknik yang diberi oleh En Wazy catatan ini menjadi Popular Post di ruangan muka ini.


Suka juga tengok keadaan 10 Blogger Terbaik Malaysia menjadi popular post no.1. cuma agak terkilan sedikit kerana cara penerangan aku dalam contest ini agak melampau dan semacam melawak. kalau diikutkan memang  tidak sesuai langsung dengan peringkat umur ku . Di harap blogger yang tersenarai dalam 10 blogger terbaik tidak sakit hati dengan cara penyampaian onlajer. Tetapi jelasnya mesej yang ingin disampaikan adalah kamu semua adalah blogger yang terbaik pada fikiran aku. Dan kepada rakan -rakan yang lain anda memang hebat dan terbaik cuma contest cikgu ini nak sepuluh terpaksalah gua senaraikan sepuluh. Lain lah kalau cikgu ini nak empat puluh satu hehe.( sila tanya Tuan denai hati pintu 41 pintu yang mana satu)

P/S : Bercita-cita nak menjadikan bab Harta entry popular hehe.
Ranking: 5

19 comments :

  1. haaaaaa... sudah popular itu post yea...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dekat sini jer der yang popular dekat google belum lagi hehe

      Delete
  2. mmg popular dah ni hehehe. done clik2

    ReplyDelete
  3. kena bg itu guru belaja minum air coca-cola heee

    ReplyDelete
  4. klu dh ramai kenai byk ar yg dh mmbaca entri tu he... god job ar tu bro ;)

    ReplyDelete
  5. terbaik entri tu bro.. unik dan lain daripada yang lain.. :)

    ReplyDelete
  6. entry baik mesti popular punya, harap dapat jadi 10 terbaik untuk masa akan datang :D

    ReplyDelete
  7. nasihat aku, jaga elok-elok link tu. Hoho..

    ReplyDelete
  8. Bagus idea tuh.. lain dari yg lain

    ReplyDelete
  9. Secara tak langsung, blog pun dah popular..
    Sambil menyelam minum air

    ReplyDelete
  10. tahniah, dan good luck untuk contest ni =D

    ReplyDelete
  11. entri pertandingan aku dah kena tendang ke page belakang
    huhu

    ReplyDelete
  12. Semoga berjaya ehhh... Yg menang nanti patut masuk list blogger terbaik gak.

    ReplyDelete
  13. Semakin hari entri saya semakin ditendang jugak ke belakang, perlu lebih lagi strategi, apa strategi yang baik, ada sesiapa yg dpt berikan sedikit tip2nya?? he..he...

    ReplyDelete
  14. tahniah! smoga maintain 1st page..ciktom bertindak sbgi pemerhati je :)

    ReplyDelete
  15. semenjak guna v2, blog/entri anda semakin mesra SEO, tahniah masih kekal di page 1.

    ReplyDelete
  16. semenjak guna v2, blog/entri anda semakin mesra SEO, tahniah masih kekal di page 1.

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer