10 Blogger Terbaik Malaysia - Popular Posts

Masuk hari ini sudah genap seminggu SEO 10 Blogger Terbaik Malaysia telah bermain - main di ruangan blogspot ku, dan tidak kusangka dengan teknik yang diberi oleh En Wazy catatan ini menjadi Popular Post di ruangan muka ini.


Suka juga tengok keadaan 10 Blogger Terbaik Malaysia menjadi popular post no.1. cuma agak terkilan sedikit kerana cara penerangan aku dalam contest ini agak melampau dan semacam melawak. kalau diikutkan memang  tidak sesuai langsung dengan peringkat umur ku . Di harap blogger yang tersenarai dalam 10 blogger terbaik tidak sakit hati dengan cara penyampaian onlajer. Tetapi jelasnya mesej yang ingin disampaikan adalah kamu semua adalah blogger yang terbaik pada fikiran aku. Dan kepada rakan -rakan yang lain anda memang hebat dan terbaik cuma contest cikgu ini nak sepuluh terpaksalah gua senaraikan sepuluh. Lain lah kalau cikgu ini nak empat puluh satu hehe.( sila tanya Tuan denai hati pintu 41 pintu yang mana satu)

P/S : Bercita-cita nak menjadikan bab Harta entry popular hehe.

{ 19 comments.. read them below or add one }

KiD KiD 15 January 2013 at 10:19
haaaaaa... sudah popular itu post yea...
onn Lajer onn Lajer 15 January 2013 at 12:11
dekat sini jer der yang popular dekat google belum lagi hehe
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 15 January 2013 at 13:26
mmg popular dah ni hehehe. done clik2
suri suri 15 January 2013 at 14:17
kena bg itu guru belaja minum air coca-cola heee
suri suri 15 January 2013 at 14:17
klu dh ramai kenai byk ar yg dh mmbaca entri tu he... god job ar tu bro ;)
boni kacak boni kacak 15 January 2013 at 17:17
terbaik entri tu bro.. unik dan lain daripada yang lain.. :)
nazray nazray 15 January 2013 at 18:09
entry baik mesti popular punya, harap dapat jadi 10 terbaik untuk masa akan datang :D
titan titan 15 January 2013 at 20:37
nasihat aku, jaga elok-elok link tu. Hoho..
Nur Misnan Nur Misnan 15 January 2013 at 20:54
Bagus idea tuh.. lain dari yg lain
Joe Joe 15 January 2013 at 21:54
Secara tak langsung, blog pun dah popular..
Sambil menyelam minum air
Donny Ien Donny Ien 15 January 2013 at 22:25
tahniah, dan good luck untuk contest ni =D
tehr tehr 15 January 2013 at 23:55
entri pertandingan aku dah kena tendang ke page belakang
huhu
Dulu Lain Sekarang Lain Dulu Lain Sekarang Lain 16 January 2013 at 05:47
Semoga berjaya ehhh... Yg menang nanti patut masuk list blogger terbaik gak.
kamil salleh kamil salleh 16 January 2013 at 18:50
Semakin hari entri saya semakin ditendang jugak ke belakang, perlu lebih lagi strategi, apa strategi yang baik, ada sesiapa yg dpt berikan sedikit tip2nya?? he..he...
CIK TOM CIK TOM 22 January 2013 at 18:26
tahniah! smoga maintain 1st page..ciktom bertindak sbgi pemerhati je :)
onn Lajer onn Lajer 22 January 2013 at 18:27
tak join ke kali ni cik tom?
kamil salleh kamil salleh 26 January 2013 at 02:25
semenjak guna v2, blog/entri anda semakin mesra SEO, tahniah masih kekal di page 1.
kamil salleh kamil salleh 26 January 2013 at 02:27
semenjak guna v2, blog/entri anda semakin mesra SEO, tahniah masih kekal di page 1.