GiveAway Contest Gila #3: Komen Terakhir

on Saturday, 26 January 2013

RM30 x 5 pemenang harian

Macam best jer , jadi aku dengan senang hati ingin mewar-warkan contest yang di anjur oleh En Noob dalam blog ini. Dengan bermodalkan air liur untuk mengeja  perkataan yang akan dikomen pada entry INI anda berpeluang memenagi RM30 sehari. 








Dengan syarat yang cukup mudah tidak memerlukan anda menjadi pengomen yang terbanyak atau membuat artikel, sehari anda berpeluang memenagi RM30, dan yang bestnya jika memang rezeki anda RM30 x 5 mungkin menjadi milik anda dengan sekadar memberi komen disini.







Ranking: 5

8 comments :

  1. wahhh ada yg join hahaha... sempoi XD

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya bro..aku nak join takut tak sempat nak ngomen je..hahaha..

    ReplyDelete
  3. contest mudah yang tak memerlukan anda memerah otak
    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen je apa yang patut, patu gua ngat takde sapa yang nak sekali ramai da

      Delete
  4. plain83,pipoq : sengaja support blog kawan2 he

    ReplyDelete
  5. merapu dekat sini plak

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer