GiveAway Contest Gila #3: Komen Terakhir

RM30 x 5 pemenang harian

Macam best jer , jadi aku dengan senang hati ingin mewar-warkan contest yang di anjur oleh En Noob dalam blog ini. Dengan bermodalkan air liur untuk mengeja  perkataan yang akan dikomen pada entry INI anda berpeluang memenagi RM30 sehari. 








Dengan syarat yang cukup mudah tidak memerlukan anda menjadi pengomen yang terbanyak atau membuat artikel, sehari anda berpeluang memenagi RM30, dan yang bestnya jika memang rezeki anda RM30 x 5 mungkin menjadi milik anda dengan sekadar memberi komen disini.







{ 8 comments.. read them below or add one }

WRizuan WRizuan 26 January 2013 at 13:29
huh gila kentang nie hehehe
plain83 plain83 26 January 2013 at 21:59
wahhh ada yg join hahaha... sempoi XD
pipoq pipoq 26 January 2013 at 22:23
semoga berjaya bro..aku nak join takut tak sempat nak ngomen je..hahaha..
tehr tehr 27 January 2013 at 08:12
contest mudah yang tak memerlukan anda memerah otak
hehe
onn Lajer onn Lajer 29 January 2013 at 10:00
plain83,pipoq : sengaja support blog kawan2 he
onn Lajer onn Lajer 29 January 2013 at 10:01
komen je apa yang patut, patu gua ngat takde sapa yang nak sekali ramai da
Budak Kampung Budak Kampung 30 January 2013 at 22:23
merapu dekat sini plak

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/giveaway-contest-gila-buasir-otak-komen.html