Jobdirumah Satu Perniagaan

on Friday, 1 February 2013

lam sejahtera untuk pelawat onlajer sekelian, kini tiba giliran onlajer bercerita sedikit kaedah menjana pendapatan sampingan dari rumah yang banyak diperkatakan oleh kebanyakan Blogger terbaik Malaysia, dengan atas dorongan artikel blog - blog terbaik tersebut onlajer juga ingin mewar-war kan bahawasanya Jobdirumah adalah salah satu daripada cabang perniagaan yang menguntungkan.



Kenapa onlajer mengatakan Jobdirumah adalah sebuah perniagaan jika diamati Jobdirumah memerlukan supaya kita membida untuk suatu projek yang kita rasa berupaya untuk menyelesaikan dalam satu tempoh yang ditetapkan dengan hasil pulangan yang berbaloi dengan tugasan yang telah kita buat.

Dengan bermodalkan serendah RM50 dengan Syarat Kelayakan:

- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan


Anda berpeluang menjana pendapatan sampingan untuk menampung kos bil-bil seisi rumah yang semangkin hari semangkin meningkat dengan usaha sampingan anda ini. Dan yang paling menarik tentang program ini anda dapat melaksanakan tugasan sambil mengawasi anak - anak di hadapan mata kita sendiri

Dengan ini Jobdirumah dari rumah merupakan satu platform kita menjual service kita terhadap majikan - majikan yang memerlukan perkhidmatan kita.

Dan jika anda berminat dengan Jobdirumah ini anda haruslah membaca sehingga habis arahan yang telah diberikan . Dan harus dingat jangan sesekali berurus langsung terhadap pihak yang menawarkan pekerjaan tanpa melalui Jobdirumah, takut - takut ada agen yang cuba mengambil kesempatan terhadap diri anda, seperti fraud project iaini meraka akan menghubungi anda terus melalui private massage tanpa melalui agensi perkara seperti ini perlu dielakan supaya kita tidak akan rugi.

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan
Ranking: 5

21 comments :

  1. bagus untuk mereka yang sedang mencari kerja sampingan
    bagi aku ni memang tak sempat la

    ReplyDelete
  2. Kena hati2 dgn manusia fraud agen nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. benda yang paling digeruni untuk semua orang

      Delete
  3. pernah dapat email daripada jobdirumah ni. cuma tak pasti dengan kemahiran yang ada. Oh My English pun tunggang langgangg. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi dia tulis janji faham kan

      Delete
    2. Itu yg ambe tunggu2 nak dengar. Sbb rata testimonial hanya dari agen.

      Testimonial 'pekerja' dari rumah belum ambe jumpa (mungkin ambe terlepas pandang)...ermm

      Delete
  4. kalau ade masa boleh la. walaupun aku banyak masa terluang, tapi hurm... takut tak sempat pula. ade job baru masuk nih! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu la bro gua nak cuba sempatkan ni

      Delete
  5. at least ada juga side income nih....tp aku smpai skg x pernah buat keje dgn JDR hehehe

    ReplyDelete
  6. Bro nak tanya, ade tak experience nak buat perniagaan di ebay? ade leh la kongsi. saya rasa nak try ebay la :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. takde pulak, tapi kalau nak wireing satu kilang besi ok ler hehe

      Delete
    2. ingatkan ade, leh la ajar, jom kita belajar guna ebay. semangat ni. nak tahu selok belok dia. :D

      Delete
  7. satu lagi peluang menjana pendapatan sampingan online yang boleh dipercayai.. tengok sudah beberapa blogger yang berjaya dengan jobdirumah ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kawan tengah nak cuba yang ini manalah tahu

      Delete
  8. Dimana ada kemahuan.. disitu ada keinginan.. eh? hehe..

    ReplyDelete
  9. jobdirumah memang terbukti berbayar. Saya suka jobdirumah. :)

    ReplyDelete
  10. side income pada yg punya masa terluanglah !

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer