Jobdirumah Satu Perniagaan

lam sejahtera untuk pelawat onlajer sekelian, kini tiba giliran onlajer bercerita sedikit kaedah menjana pendapatan sampingan dari rumah yang banyak diperkatakan oleh kebanyakan Blogger terbaik Malaysia, dengan atas dorongan artikel blog - blog terbaik tersebut onlajer juga ingin mewar-war kan bahawasanya Jobdirumah adalah salah satu daripada cabang perniagaan yang menguntungkan.



Kenapa onlajer mengatakan Jobdirumah adalah sebuah perniagaan jika diamati Jobdirumah memerlukan supaya kita membida untuk suatu projek yang kita rasa berupaya untuk menyelesaikan dalam satu tempoh yang ditetapkan dengan hasil pulangan yang berbaloi dengan tugasan yang telah kita buat.

Dengan bermodalkan serendah RM50 dengan Syarat Kelayakan:

- Asas komputer & internet
- Microsoft Office (Words & Excel)
- Boleh menulis, membaca & faham B.Inggeris
- Komputer/Laptop
- Akses ke talian internet
- 18 tahun keatas
- Boleh bekerja tanpa pengawasan


Anda berpeluang menjana pendapatan sampingan untuk menampung kos bil-bil seisi rumah yang semangkin hari semangkin meningkat dengan usaha sampingan anda ini. Dan yang paling menarik tentang program ini anda dapat melaksanakan tugasan sambil mengawasi anak - anak di hadapan mata kita sendiri

Dengan ini Jobdirumah dari rumah merupakan satu platform kita menjual service kita terhadap majikan - majikan yang memerlukan perkhidmatan kita.

Dan jika anda berminat dengan Jobdirumah ini anda haruslah membaca sehingga habis arahan yang telah diberikan . Dan harus dingat jangan sesekali berurus langsung terhadap pihak yang menawarkan pekerjaan tanpa melalui Jobdirumah, takut - takut ada agen yang cuba mengambil kesempatan terhadap diri anda, seperti fraud project iaini meraka akan menghubungi anda terus melalui private massage tanpa melalui agensi perkara seperti ini perlu dielakan supaya kita tidak akan rugi.

JAWATAN KOSONG: Pekerja Dirumah Diperlukan

{ 21 comments.. read them below or add one }

tehr tehr 28 January 2013 at 23:54
bagus untuk mereka yang sedang mencari kerja sampingan
bagi aku ni memang tak sempat la
Nur Misnan Nur Misnan 29 January 2013 at 10:54
Kena hati2 dgn manusia fraud agen nih..

Khairul Asrol Khairul Asrol 29 January 2013 at 16:18
pernah dapat email daripada jobdirumah ni. cuma tak pasti dengan kemahiran yang ada. Oh My English pun tunggang langgangg. :)
nazray nazray 29 January 2013 at 23:58
kalau ade masa boleh la. walaupun aku banyak masa terluang, tapi hurm... takut tak sempat pula. ade job baru masuk nih! hehe
Yas y Yas y 30 January 2013 at 10:24
at least ada juga side income nih....tp aku smpai skg x pernah buat keje dgn JDR hehehe
nazray nazray 30 January 2013 at 15:47
Bro nak tanya, ade tak experience nak buat perniagaan di ebay? ade leh la kongsi. saya rasa nak try ebay la :D
onn Lajer onn Lajer 30 January 2013 at 15:51
takde pulak, tapi kalau nak wireing satu kilang besi ok ler hehe
Donny Ien Donny Ien 31 January 2013 at 02:54
satu lagi peluang menjana pendapatan sampingan online yang boleh dipercayai.. tengok sudah beberapa blogger yang berjaya dengan jobdirumah ni
nazray nazray 31 January 2013 at 09:12
ingatkan ade, leh la ajar, jom kita belajar guna ebay. semangat ni. nak tahu selok belok dia. :D
Aretikz Aretikz 1 February 2013 at 13:34
Dimana ada kemahuan.. disitu ada keinginan.. eh? hehe..
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 14:53
kawan tengah nak cuba yang ini manalah tahu
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:55
aku nak cuba sempatkan lah tehr
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:55
benda yang paling digeruni untuk semua orang
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:57
tapi dia tulis janji faham kan
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:58
itu la bro gua nak cuba sempatkan ni
jobdirumah review jobdirumah review 9 February 2013 at 18:42
jobdirumah memang terbukti berbayar. Saya suka jobdirumah. :)
Kesuma Angsana Kesuma Angsana 4 March 2013 at 14:11
side income pada yg punya masa terluanglah !
hafizmd hafizmd 26 April 2013 at 16:27
Itu yg ambe tunggu2 nak dengar. Sbb rata testimonial hanya dari agen.

Testimonial 'pekerja' dari rumah belum ambe jumpa (mungkin ambe terlepas pandang)...ermm