Lawak Kentang

on Tuesday, 22 January 2013

Hari selasa ini nak kasi hepi-hepi dekat blog ini, jadi entry ringkas ini nak ajak korang tengok iklan yang tidak akan ditayangkan dekat tv1 sampai tv 9, astro aku tak tahu kalau cahnel singapore atau indon sikit - sikit tua ku tahu ler. Jadi tanpa membuang masa aku tampal iklan dari you tube ini dekat sini.






Di akhir ceritanya semua berpakat makan kentang yang telah siap dibakar dalam oven. er agak - agak kentang ini ada tak ya dijual  di pasaraya sekitar rempat kita.





Ranking: 5

5 comments :

  1. tak pernah ternampak pulak lagi jenama ni kat pasaraya..

    p/s : jarang lalu kat tempat junkies sebab faham2 la bawak anak, abis semua dia nak masukkan dalam troli..hehehe

    ReplyDelete
  2. nanti balik rumah bole tengok video ni..saya memang suka yang kelakor kelakor..boleh riangkan hati..

    ReplyDelete
  3. ct xdpt nk tgk videonya...
    em xpernah plk tgk fries jenama ni...

    ReplyDelete
  4. hahahahahha.. macam siot lah iklan2 tu... yang first tu best.hahahaha

    ReplyDelete
  5. Kentanggg... Kentang... Kentang...

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer