Komen 10 Blogger Terbaik Malaysia

on Wednesday, 13 February 2013

Edisi Yee Sang untuk tahun baru ini telah mengupah seorang wartawan yang memegang rekod kerakyatan PR1 untuk menemu bual 10 Blogger Terbaik Malaysia yang tengah hangat dipasaran baru - baru ini, jadi untuk tidak membuang masa  makan anda semua sila lah membaca apa yang telah dinyatakan oleh blogger terbaik tersebut untuk contest anjuran oh cikgu.


 Apakah pandangan Cik Tom untuk entry top10 onlajer ini?

Cuba anda liht senarai top 10 ini nampaknya anda tersenarai?

Semua orang sukakan Denaihati , minta sedikit  kata - kata sokongan terhadap onlajer,

Noob cuba kau tengok ini!
err saya tak berapa pasti lah tuan kalau kau nak join kau pergi je dekat sini!

Apa pandangan tuan tersenarai dalam list ini?
.
Sepatah dua kata untuk onlajer kerna telah menyenaraikan tempat puan,
Suka no 7?



Apa yang anda rasa apabila nama diseru - seru,


Penerangan no.9 ?


Apasal lu pilih diri sendiri?

haha untuk contest 10 Blogger Terbaik Malaysia tuan penganjur takde pun tulis tak boleh pilih sendiri , dia cuma tulis Malaysia punya jadi memandangkan gua ada IC wargenegara dan gua fikir ini adalah salah satu peluang untuk mencalonkan diri sebagai terbaik, mungkin dengan cara bergini, ada komen- komen yang dapat memajukan lagi tempat gua ini.










Ranking: 5

55 comments :

  1. Blog sendiri tentu antara yang terbaik kan? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, rasa macam gua masuk bakul tarik chain block sendiri la hehe

      Delete
  2. no 9 xboleh blah punyer jawapan heheh

    ReplyDelete
  3. On Lajer memang ketip betul.. wa suka cara lu
    Doa semoga lu berjaya masuk top 1.. hik3

    ReplyDelete
  4. semestinya blog sendiri yang terbaik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ustaz bahasa arab ayat terbaik macam mana ya, semalam gua dah terdengar tapi tak tulis jadi terlupa hehe

      Delete
  5. rasa lucky pun sebab kenal juga dengan blogger-blogger hebat itu

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasa rugi pulak tidak dapat besua dengan gan

      Delete
  6. hehe...terbaiklah bro...
    mmg cepatlah blog ni maju dgn entri best camni =)

    ReplyDelete
  7. salam.
    byk berfikir baik msti komen yg baik utk bg smgt kt admin layari contets

    ReplyDelete
  8. tanpa blogger khdupan akan suram...

    ReplyDelete
  9. semuanya terbaik bro! hope mereka semua tidak bangga diri dan tidak memilih blogger, seperti blogger A********* dan E******* yg mempunyai PR tinggi tetapi x approve comment dr blogger pr rendah nak jaga reputasi sangat katanya. Siapalah mereka tanpa blogger pr rendah, blogger cikai pr 0 tu lah dok support mereka dari belakang selama ini. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada macam tu ya bro? hampeh la macam ini,dunia blogger malaysia kecik jer pusing-pusing pasti jumpa balik

      Delete
    2. ada bro, dia kata pr dia naik sebab usaha dia seorang diri padahal selama ini di belakang tu punya ramai blogger yg pr rendah dok mention blog dia dan bagi backlink kat dia mau xnaik pr dia tu. Yg parah lagi dia xmau BW kat blog pr rendah.

      Delete
    3. apa kata kita siarkan untuk tatapan umum hehe, jadi primevil pulak gua rasa

      Delete
    4. kalau E****** itu adalah gua yang lu maksudkan. Semua komen gua luluskan kecuali yang menyepam. Dan berikan bukti secara teknikal untuk buktikan gua tak approve comment dari blogger pR rendah. Maksudnya, lu ada bukti tangkap gua padam komen lu kat mana-mana artikel gua. Kalau terpadam sebab masuk dalam spam comment, itu lain cerita. Memang kadang-kadang ada terpadam. Blog gua beratus-ratus gak hari-hari dapat spam comment. Tak larat nak semak semua. Itu satu blog. Gua ada berpuluh2 blog kena jaga. So, kalau kes masuk spam comment, itu gua mintak maaf. Tapi selain dari itu..gua tak pernah padam komen tanpa sebab.

      Itu kalau gua la yang lu maksudkan. Kalau orang lain, gua salah faham la. Haha..

      Dan kalau aku tak mahu BW blog PR rendah..itu memang silap besar. Sangat-sangat silap besar. Gua ada berpuluh nickname yang selalu gua komen kat blog-blog malaysia ni. Tak kira pr berapa. Gua komen kalau artikelnya menarik. Tapi kalau lu orang tak percaya, gua tak kesah. gua tak rugi apa-apa pun.

      Gua dah penat tolong orang kita. Serius. Penat sangat.

      Delete
    5. uighh, tersentap gua dengan komen panjang lebar dari lu, tapi gua rasa bukan lu la titan pasal masa blog gua pr0 pun lu dah komen tempat gua, dan komen gua tempat lu pun gua tengok ada je.

      btw tolong gua pulak buleh hehe

      Delete
    6. better dia tulis terus siapa. takyah selindung. kalau gua, kata gua. kalau orang lain, tulis orang lain. Senang nak minta maaf kalau betul gua ada buat silap. Tapi kalau gua tak buat, tuduhan ni memang berat gak la..haha..

      Delete
    7. gua anguk tanda setuju,

      Cuma kita sebagai manusia pasti saja ada kesilapan dari itulah jika ada salah dan silap sama - sama lah kita bermaafan.

      so peace no war to all my blogger brother and sister

      Delete
    8. perghhhh meletop bro.....kalau aku paparazi dh lama aku ambl kes nie hehehe....:) bagi aku masing2 ada hak...sbb dunia blogging subjektif..

      Delete
    9. Perghh. Selamat titew tiba-tiba rasa dalam hati nak tengok balik entry ini. kalau tak reply balik memang naya la titew. tu my lover bro titan sayang. ok lah titew nak reply balik. Blogger yang titew maksudkan tu bukan awak bro. Blog awak kan memang auto approve comment. Titew ada tulis kat situ

      "blog yang

      tak APPROVE..

      tak APPROVE

      komen blog pr rendah".

      Titew maksudkan blog yg ada comment moderation, kemudian owner check dan memilih komen blogger yang pr tinggi, baru dia publish.

      (aikk djdanchef,awak tak ade pun mention tadi merujuk kepada blogger yang ada comment moderation pun. ke awak takut sampai terketar kena gempaQ? terus putaQ ayat?)

      Waktu nak komen bukan semua benda datang sekali gus kat kepala ni. Bila dah publish, nanti 3-4 jam lagi datang idea ayat baru nak tokok tambah kat komen tu. Nanti tak pasal-pasal penuh dgn komen titew sorang yang syok sendiri. Lainlah komen boleh di edit macam kat forum atau facebook,asal ada idea ayat baru saja boleh edit tokok tambah.

      Blog titan kan AUTO APPROVE. Lainlah kalau TITEW mention "blog yang

      DELETE

      DELETE

      komen blogger pr rendah selepas blogger pr rendah tu dah komen".

      Dan akhir sekali berapa

      BILANGAN simbol bintang (*)

      BILANGAN simbol bintang

      tu sejujurnya titew tak menunjukkan exactly

      "bilangan sebenar HURUF"

      disebalik simbol bintang tu. Blog E tu lebih daripada 7 huruf, titew tekan keypad simbol bintang * sekali lalu saja dan titew tak perasan dan tak sangka (dan mungkin tak ambil tahu) bilangan simbol bintang * yang titew tekan sekali lalu tu ada 7 yang mana memang cukup-cukup KOTAK RODA IMPIAN untuk diisi dengan perkataan EARNCENT.

      PERHATIAN: Untuk lebih ganas tukar perkataan TITEW kepada GUA, U kepada LU. Untuk lebih formal tukar TITEW kepada SAYA , U kepada ANDA. atau biarkan saja ia shumil dengan titew dan awak.. haha

      Satgi titan mesti dok komen push suruh aku bgtau nama blog tu.

      Delete
    10. suka sangat dengan staetment ni:
      PERHATIAN: Untuk lebih ganas tukar perkataan TITEW kepada GUA, U kepada LU. Untuk lebih formal tukar TITEW kepada SAYA , U kepada ANDA. atau biarkan saja ia shumil dengan titew dan awak.. haha

      Delete
  10. hehe... kreatif giler buat ayat entri... sampai sy pun follow blog ni...Salam perkenalan blogger dari saya

    ReplyDelete
  11. terbaik ni... saya tak aktif kat sini.. lepas ni boleh aktif la

    ReplyDelete
  12. hahahahha..komen terbaik ..first time dengar...Cayalah!!

    ReplyDelete
  13. Selamat berjaya. Asalkan hati bahagia. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiranya happy blogging tak gitu der

      Delete
  14. jawapan dah lama sampai
    soalan datang kemudian
    hahaha

    memang kreatif, bro
    haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. semuanya datang darinya tak gitu tehr

      Delete
  15. satu penemuan baru dalam penghasilan entri

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku pun baru first time buat macam nih, takut juga kalau blogger2 ini tak suka heh

      Delete
  16. ada komen panas jugak yer...he..he.
    pilih blog sendiri bermaksud sayang blog sendiri...boleh gitu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. first time gua rasa blog gua bikin panas jer heh

      Delete
  17. Tehnik yang baik membuat entri komen ini...

    ReplyDelete
  18. Cara yang bagus.. boleh tiru? :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dipersilakan jika cara bergini bermenefaat

      Delete
  19. Memang elok kalau pilih blog sendiri. yakin maknanya tu. semoga berjaya dalam kontest bro.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah tuan penaja menjenguk datang kesini,
      Terima kasih tuan

      Delete
  20. Hahaha...tersenyum lak aku baca entri ko kali nih....:)

    ReplyDelete
  21. Kreatif sunggu si olenja ni, patutlah sentiada di page 1 setiap masa.

    ReplyDelete
  22. hehe....pandai betul onlajer cari peluang..kali ni usaha smpi berjaya :)

    ReplyDelete
  23. good luck bro, kekalkan kedudukan 1st tu

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer