Komen 10 Blogger Terbaik Malaysia

Edisi Yee Sang untuk tahun baru ini telah mengupah seorang wartawan yang memegang rekod kerakyatan PR1 untuk menemu bual 10 Blogger Terbaik Malaysia yang tengah hangat dipasaran baru - baru ini, jadi untuk tidak membuang masa  makan anda semua sila lah membaca apa yang telah dinyatakan oleh blogger terbaik tersebut untuk contest anjuran oh cikgu.


 Apakah pandangan Cik Tom untuk entry top10 onlajer ini?

Cuba anda liht senarai top 10 ini nampaknya anda tersenarai?

Semua orang sukakan Denaihati , minta sedikit  kata - kata sokongan terhadap onlajer,

Noob cuba kau tengok ini!
err saya tak berapa pasti lah tuan kalau kau nak join kau pergi je dekat sini!

Apa pandangan tuan tersenarai dalam list ini?
.
Sepatah dua kata untuk onlajer kerna telah menyenaraikan tempat puan,
Suka no 7?



Apa yang anda rasa apabila nama diseru - seru,


Penerangan no.9 ?


Apasal lu pilih diri sendiri?

haha untuk contest 10 Blogger Terbaik Malaysia tuan penganjur takde pun tulis tak boleh pilih sendiri , dia cuma tulis Malaysia punya jadi memandangkan gua ada IC wargenegara dan gua fikir ini adalah salah satu peluang untuk mencalonkan diri sebagai terbaik, mungkin dengan cara bergini, ada komen- komen yang dapat memajukan lagi tempat gua ini.










{ 55 comments.. read them below or add one }

selipar putih selipar putih 13 February 2013 at 10:15
hahaa..kreatif betulla bro ni..
Encik Anif Encik Anif 13 February 2013 at 10:18
Blog sendiri tentu antara yang terbaik kan? :D
Budak Kampung Budak Kampung 13 February 2013 at 10:50
no 9 xboleh blah punyer jawapan heheh
Nur Misnan Nur Misnan 13 February 2013 at 12:04
On Lajer memang ketip betul.. wa suka cara lu
Doa semoga lu berjaya masuk top 1.. hik3
pipoq pipoq 13 February 2013 at 12:04
semestinya blog sendiri yang terbaik..
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 12:08
hehe, rasa macam gua masuk bakul tarik chain block sendiri la hehe
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 12:10
no.9 tu memang pandai buat DUIT hehe
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 12:11
kira di approve lah kisah INI hehe
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 12:15
ustaz bahasa arab ayat terbaik macam mana ya, semalam gua dah terdengar tapi tak tulis jadi terlupa hehe
metrolisa metrolisa 13 February 2013 at 12:53
rasa lucky pun sebab kenal juga dengan blogger-blogger hebat itu
hafizmd hafizmd 13 February 2013 at 12:58
hehe...terbaiklah bro...
mmg cepatlah blog ni maju dgn entri best camni =)
suri suri 13 February 2013 at 14:43
salam.
byk berfikir baik msti komen yg baik utk bg smgt kt admin layari contets
suri suri 13 February 2013 at 14:44
tanpa blogger khdupan akan suram...
djdanchef djdanchef 13 February 2013 at 15:17
semuanya terbaik bro! hope mereka semua tidak bangga diri dan tidak memilih blogger, seperti blogger A********* dan E******* yg mempunyai PR tinggi tetapi x approve comment dr blogger pr rendah nak jaga reputasi sangat katanya. Siapalah mereka tanpa blogger pr rendah, blogger cikai pr 0 tu lah dok support mereka dari belakang selama ini. :-)
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 15:34
rasa rugi pulak tidak dapat besua dengan gan
onn Lajer onn Lajer 13 February 2013 at 15:44
ada macam tu ya bro? hampeh la macam ini,dunia blogger malaysia kecik jer pusing-pusing pasti jumpa balik
ieta ieta 13 February 2013 at 16:41
hehe... kreatif giler buat ayat entri... sampai sy pun follow blog ni...Salam perkenalan blogger dari saya
zool zool 13 February 2013 at 16:50
terbaik ni... saya tak aktif kat sini.. lepas ni boleh aktif la
Hanif Idrus Hanif Idrus 13 February 2013 at 18:44
hahahahha..komen terbaik ..first time dengar...Cayalah!!
djdanchef djdanchef 13 February 2013 at 21:17
ada bro, dia kata pr dia naik sebab usaha dia seorang diri padahal selama ini di belakang tu punya ramai blogger yg pr rendah dok mention blog dia dan bagi backlink kat dia mau xnaik pr dia tu. Yg parah lagi dia xmau BW kat blog pr rendah.
akubiomed akubiomed 13 February 2013 at 22:55
Selamat berjaya. Asalkan hati bahagia. :-)
tehr tehr 13 February 2013 at 22:58
jawapan dah lama sampai
soalan datang kemudian
hahaha

memang kreatif, bro
haha
hanafi abdullah hanafi abdullah 14 February 2013 at 07:59
satu penemuan baru dalam penghasilan entri
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 10:07
apa kata kita siarkan untuk tatapan umum hehe, jadi primevil pulak gua rasa
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 10:07
dengan hormatnya dipersilakan
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 10:08
kiranya happy blogging tak gitu der
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 10:09
semuanya datang darinya tak gitu tehr
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 10:23
aku pun baru first time buat macam nih, takut juga kalau blogger2 ini tak suka heh
titan titan 14 February 2013 at 16:32
kalau E****** itu adalah gua yang lu maksudkan. Semua komen gua luluskan kecuali yang menyepam. Dan berikan bukti secara teknikal untuk buktikan gua tak approve comment dari blogger pR rendah. Maksudnya, lu ada bukti tangkap gua padam komen lu kat mana-mana artikel gua. Kalau terpadam sebab masuk dalam spam comment, itu lain cerita. Memang kadang-kadang ada terpadam. Blog gua beratus-ratus gak hari-hari dapat spam comment. Tak larat nak semak semua. Itu satu blog. Gua ada berpuluh2 blog kena jaga. So, kalau kes masuk spam comment, itu gua mintak maaf. Tapi selain dari itu..gua tak pernah padam komen tanpa sebab.

Itu kalau gua la yang lu maksudkan. Kalau orang lain, gua salah faham la. Haha..

Dan kalau aku tak mahu BW blog PR rendah..itu memang silap besar. Sangat-sangat silap besar. Gua ada berpuluh nickname yang selalu gua komen kat blog-blog malaysia ni. Tak kira pr berapa. Gua komen kalau artikelnya menarik. Tapi kalau lu orang tak percaya, gua tak kesah. gua tak rugi apa-apa pun.

Gua dah penat tolong orang kita. Serius. Penat sangat.
onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 16:43
uighh, tersentap gua dengan komen panjang lebar dari lu, tapi gua rasa bukan lu la titan pasal masa blog gua pr0 pun lu dah komen tempat gua, dan komen gua tempat lu pun gua tengok ada je.

btw tolong gua pulak buleh hehe
titan titan 14 February 2013 at 17:12
better dia tulis terus siapa. takyah selindung. kalau gua, kata gua. kalau orang lain, tulis orang lain. Senang nak minta maaf kalau betul gua ada buat silap. Tapi kalau gua tak buat, tuduhan ni memang berat gak la..haha..

onn Lajer onn Lajer 14 February 2013 at 17:23
gua anguk tanda setuju,

Cuma kita sebagai manusia pasti saja ada kesilapan dari itulah jika ada salah dan silap sama - sama lah kita bermaafan.

so peace no war to all my blogger brother and sister
Denaihati Denaihati 14 February 2013 at 18:50
ada komen panas jugak yer...he..he.
pilih blog sendiri bermaksud sayang blog sendiri...boleh gitu.
Blog Keperawatan Blog Keperawatan 14 February 2013 at 22:19
Tehnik yang baik membuat entri komen ini...
Budak Felda Budak Felda 15 February 2013 at 22:45
perghhhh meletop bro.....kalau aku paparazi dh lama aku ambl kes nie hehehe....:) bagi aku masing2 ada hak...sbb dunia blogging subjektif..
noehas noehas 16 February 2013 at 00:08
Cara yang bagus.. boleh tiru? :-)
djdanchef djdanchef 16 February 2013 at 04:29
Perghh. Selamat titew tiba-tiba rasa dalam hati nak tengok balik entry ini. kalau tak reply balik memang naya la titew. tu my lover bro titan sayang. ok lah titew nak reply balik. Blogger yang titew maksudkan tu bukan awak bro. Blog awak kan memang auto approve comment. Titew ada tulis kat situ

"blog yang

tak APPROVE..

tak APPROVE

komen blog pr rendah".

Titew maksudkan blog yg ada comment moderation, kemudian owner check dan memilih komen blogger yang pr tinggi, baru dia publish.

(aikk djdanchef,awak tak ade pun mention tadi merujuk kepada blogger yang ada comment moderation pun. ke awak takut sampai terketar kena gempaQ? terus putaQ ayat?)

Waktu nak komen bukan semua benda datang sekali gus kat kepala ni. Bila dah publish, nanti 3-4 jam lagi datang idea ayat baru nak tokok tambah kat komen tu. Nanti tak pasal-pasal penuh dgn komen titew sorang yang syok sendiri. Lainlah komen boleh di edit macam kat forum atau facebook,asal ada idea ayat baru saja boleh edit tokok tambah.

Blog titan kan AUTO APPROVE. Lainlah kalau TITEW mention "blog yang

DELETE

DELETE

komen blogger pr rendah selepas blogger pr rendah tu dah komen".

Dan akhir sekali berapa

BILANGAN simbol bintang (*)

BILANGAN simbol bintang

tu sejujurnya titew tak menunjukkan exactly

"bilangan sebenar HURUF"

disebalik simbol bintang tu. Blog E tu lebih daripada 7 huruf, titew tekan keypad simbol bintang * sekali lalu saja dan titew tak perasan dan tak sangka (dan mungkin tak ambil tahu) bilangan simbol bintang * yang titew tekan sekali lalu tu ada 7 yang mana memang cukup-cukup KOTAK RODA IMPIAN untuk diisi dengan perkataan EARNCENT.

PERHATIAN: Untuk lebih ganas tukar perkataan TITEW kepada GUA, U kepada LU. Untuk lebih formal tukar TITEW kepada SAYA , U kepada ANDA. atau biarkan saja ia shumil dengan titew dan awak.. haha

Satgi titan mesti dok komen push suruh aku bgtau nama blog tu.
Potia CasadelaroSsa Potia CasadelaroSsa 16 February 2013 at 04:47
suka sangat dengan staetment ni:
PERHATIAN: Untuk lebih ganas tukar perkataan TITEW kepada GUA, U kepada LU. Untuk lebih formal tukar TITEW kepada SAYA , U kepada ANDA. atau biarkan saja ia shumil dengan titew dan awak.. haha
hatiputera hatiputera 16 February 2013 at 09:20
Memang elok kalau pilih blog sendiri. yakin maknanya tu. semoga berjaya dalam kontest bro.
onn Lajer onn Lajer 16 February 2013 at 10:58
first time gua rasa blog gua bikin panas jer heh
onn Lajer onn Lajer 16 February 2013 at 10:59
Dipersilakan jika cara bergini bermenefaat
onn Lajer onn Lajer 16 February 2013 at 11:01
yeah tuan penaja menjenguk datang kesini,
Terima kasih tuan
Yas y Yas y 17 February 2013 at 09:40
Hahaha...tersenyum lak aku baca entri ko kali nih....:)
kamil salleh kamil salleh 18 February 2013 at 01:28
Kreatif sunggu si olenja ni, patutlah sentiada di page 1 setiap masa.
CIK TOM CIK TOM 18 February 2013 at 13:28
hehe....pandai betul onlajer cari peluang..kali ni usaha smpi berjaya :)
beckhrooy beckhrooy 19 February 2013 at 00:23
good luck bro, kekalkan kedudukan 1st tu