Pagi Jumaat ini


Search Keywords

Entry
asas elektrik

cara menjadi kontraktor elektrik

fungsi soket kabel

gambar sambungan wire pada socket 3 pin

lintarpintas eletrik
memasang socket outlet

Terhangat untuk pagi Jumaat ini semuanya berkisar tentang elektrik, "laku juga rupanya artikel yang berkaitan dengan elektrk ini" , asalnya akupun tak pasti akan ada jari tangan orang yang menaip benda - benda yang berkaitan dengan ini, Mana tahu kata kunci sebergini menjadi terhangat pada blogspot onlajer.
Jadi untuk memberitahu terhadap semua yang mencari - cari artikel berkaitan elektrik apabila anda membaca atau menadaptasinya anda harus sedar bahawasanya . Maklumat tentang Elektrik ini dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja dan sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.



{ 15 comments.. read them below or add one }

Leeza dayasari [santai leeza] Leeza dayasari [santai leeza] 1 February 2013 at 11:28
wow... ada juga org cari pasal elektrik erk. heeee
Yas y Yas y 1 February 2013 at 11:53
Erkkkkkk....tetiba je aku rasa ada karan masuk nih....hehehe
tehr tehr 1 February 2013 at 12:13
yups, semuanya sebagai rujukan sahaja
perlu ada guru juga kalau mahu buat kat rumah
bahaya ni kalau tak hati2
suri suri 1 February 2013 at 12:16
sllu klu klr dari opis nak pi rehat mesti tutup kat punat yg ada kt monotor tu..bos suruh tutup kata jimat elektirk hee..

tpi hakikatnya bukan ke pc tu msh on lagi .bukan dah shutdown terus huu..

apa pendapat awk eh? thnks
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 14:15
nak siapkan asigment agaknya
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 14:16
tengok cikgu dah cakap, hehe
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 14:18
ok lah tu suri jimat sikit karen nak kasi supply dekat monitor, saya pun dah biasa buat macam itu lampu opis pun tutup sekali, kecuali acond pasal nak terus sejuk je apabila masuk bilik hehe
Khairul Asrol Khairul Asrol 1 February 2013 at 16:06
boleh jadi satu satunya blog bahasa melayu yang sediakan tips pasal elektrik ni. good niche bro!
Budak Felda Budak Felda 1 February 2013 at 16:10
ada der...:) buat pasal keropok lekor pun laku hehehe..:) skrg dunia Mr Google belaka :)
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:19
aku rasa ada lagi le der,hehe
onn Lajer onn Lajer 1 February 2013 at 16:19
ya betul tu cendol dengan karipap pun akan orang cari
fiezaradzi fiezaradzi 1 February 2013 at 17:26
mmg boleh jadi keyword ni.. hehe.. blogger karan..
Outdoor Furniture Outdoor Furniture 25 February 2016 at 11:27
tak ape la bahas tentang elektrik, setidaknye menambah wawasan ni