Pagi Jumaat ini

on Friday, 1 February 2013


Search Keywords

Entry
asas elektrik

cara menjadi kontraktor elektrik

fungsi soket kabel

gambar sambungan wire pada socket 3 pin

lintarpintas eletrik
memasang socket outlet

Terhangat untuk pagi Jumaat ini semuanya berkisar tentang elektrik, "laku juga rupanya artikel yang berkaitan dengan elektrk ini" , asalnya akupun tak pasti akan ada jari tangan orang yang menaip benda - benda yang berkaitan dengan ini, Mana tahu kata kunci sebergini menjadi terhangat pada blogspot onlajer.
Jadi untuk memberitahu terhadap semua yang mencari - cari artikel berkaitan elektrik apabila anda membaca atau menadaptasinya anda harus sedar bahawasanya . Maklumat tentang Elektrik ini dikumpulkan bagi tujuan rujukan sahaja dan sebarang penggunaan bahan dari blog ini adalah atas risiko pengunjung sepenuhnya.



Ranking: 5

15 comments :

  1. wow... ada juga org cari pasal elektrik erk. heeee

    ReplyDelete
  2. Erkkkkkk....tetiba je aku rasa ada karan masuk nih....hehehe

    ReplyDelete
  3. yups, semuanya sebagai rujukan sahaja
    perlu ada guru juga kalau mahu buat kat rumah
    bahaya ni kalau tak hati2

    ReplyDelete
  4. sllu klu klr dari opis nak pi rehat mesti tutup kat punat yg ada kt monotor tu..bos suruh tutup kata jimat elektirk hee..

    tpi hakikatnya bukan ke pc tu msh on lagi .bukan dah shutdown terus huu..

    apa pendapat awk eh? thnks

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok lah tu suri jimat sikit karen nak kasi supply dekat monitor, saya pun dah biasa buat macam itu lampu opis pun tutup sekali, kecuali acond pasal nak terus sejuk je apabila masuk bilik hehe

      Delete
  5. boleh jadi satu satunya blog bahasa melayu yang sediakan tips pasal elektrik ni. good niche bro!

    ReplyDelete
  6. ada der...:) buat pasal keropok lekor pun laku hehehe..:) skrg dunia Mr Google belaka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya betul tu cendol dengan karipap pun akan orang cari

      Delete
  7. mmg boleh jadi keyword ni.. hehe.. blogger karan..

    ReplyDelete
  8. tak ape la bahas tentang elektrik, setidaknye menambah wawasan ni

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer