Super Duper Demm!!!

Super Duper Demm!!!

Kepercayaan gua tehadap mangapanda telah tercalar akibat google chrome telah mengeluarkan amaran warna rasmi Tahun Baru Cina, tanpa sedikit rasa belas kasihan terhadap blogspot gua yang baru nak meningkat ini.

Sejujurnya disebabkan projek muka depan one piece, blogspot ini telah diberi tanda merah, dengan pantasnya gua buang semua gambar - gambar dari sumber url mangapanda untuk mebolehkan blogspot dimasuki oleh kamu,kamu semua yang gua angap sebagai Blogger Terbaik Malaysia melalui pintu masuk google chrome." walaupun tidak tersenarai Disini".

Dan untuk projek One Piece edisi caribou nampaknya kalau gua ada masa terpaksalah gua edit kembali mengunakan kaedah copy,paste dan upload kembali supaya tidak mendatangkan masalah Malware ini.


Nota untuk pembaca : 
Onlajer tetap sokong contest -


{ 13 comments.. read them below or add one }

onn Lajer onn Lajer 4 February 2013 at 16:02
rasanya laman mangapanda ini kurang selamat kot.
munir ardi munir ardi 4 February 2013 at 17:56
inilah hebatnya chrome bisa mendeteksi malware dengan cepat
tehr tehr 4 February 2013 at 21:55
chrome pilihan pertama aku
memang terbaik
Yas y Yas y 5 February 2013 at 12:51
Seb bek cepat settle bro....aku klau terkena natang alah ni yg buat terasa lemah segala...
onn Lajer onn Lajer 5 February 2013 at 13:55
ha ah nasib baik gua cepat perasan hehe
donny ien donny ien 5 February 2013 at 18:32
Harap masalah gangguan virus malware ni sudahpun di selesaikan. tadi masuk ok je.
boni kacak boni kacak 5 February 2013 at 19:15
mangapanda tu apa benda ye bro?? pelik2 je sekarang ni..
nazray nazray 5 February 2013 at 19:20
tempat baca manga, ade cerita naruto weh. suka baca kat sini.
onn Lajer onn Lajer 6 February 2013 at 10:19
time kena tu gua tengah edit post gua tu yang terus perasan, terpaksa juga buka blog guna mozzila untuk buang link yang mengandungi url manga panda
onn Lajer onn Lajer 6 February 2013 at 10:20
boni kacak,dia orang lagi lama dari log ini, aku suka baca op jer dah malas nak layan yang lain - lain hehe