Super Duper Demm!!!

on Monday, 4 February 2013

Super Duper Demm!!!

Kepercayaan gua tehadap mangapanda telah tercalar akibat google chrome telah mengeluarkan amaran warna rasmi Tahun Baru Cina, tanpa sedikit rasa belas kasihan terhadap blogspot gua yang baru nak meningkat ini.

Sejujurnya disebabkan projek muka depan one piece, blogspot ini telah diberi tanda merah, dengan pantasnya gua buang semua gambar - gambar dari sumber url mangapanda untuk mebolehkan blogspot dimasuki oleh kamu,kamu semua yang gua angap sebagai Blogger Terbaik Malaysia melalui pintu masuk google chrome." walaupun tidak tersenarai Disini".

Dan untuk projek One Piece edisi caribou nampaknya kalau gua ada masa terpaksalah gua edit kembali mengunakan kaedah copy,paste dan upload kembali supaya tidak mendatangkan masalah Malware ini.


Nota untuk pembaca : 
Onlajer tetap sokong contest -


Ranking: 5

13 comments :

  1. Replies
    1. rasanya laman mangapanda ini kurang selamat kot.

      Delete
  2. inilah hebatnya chrome bisa mendeteksi malware dengan cepat

    ReplyDelete
  3. chrome pilihan pertama aku
    memang terbaik

    ReplyDelete
  4. Seb bek cepat settle bro....aku klau terkena natang alah ni yg buat terasa lemah segala...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah nasib baik gua cepat perasan hehe

      Delete
  5. Harap masalah gangguan virus malware ni sudahpun di selesaikan. tadi masuk ok je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. time kena tu gua tengah edit post gua tu yang terus perasan, terpaksa juga buka blog guna mozzila untuk buang link yang mengandungi url manga panda

      Delete
  6. mangapanda tu apa benda ye bro?? pelik2 je sekarang ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tempat baca manga, ade cerita naruto weh. suka baca kat sini.

      Delete
    2. boni kacak,dia orang lagi lama dari log ini, aku suka baca op jer dah malas nak layan yang lain - lain hehe

      Delete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer