Buat duit dari promosi Jom berniaga

Buat duit dengan blog huh rasanya  senang jer, bukan susah sangat pun korang taip - taip pastu selit sikitlah link afilliate korang dekat mana - mana ayat yang korang rasa berkaitan. Ya le dekat papan blogger ini mesti la buat secara manual pasal beluam ada lagi plug in yang sesuai untuk dimasukan pada dashboard kita. Lain lah kalau guna wordpress senang sikit ada satu plug in dari jom niaga yang sendiri cari perkataan yang sesuai untuk dimasukan link dia.

Mana saya tahu? kerana saya salah seorang yang mempunyai blog wp self hosting yang saya pasang plug in ini dengan membuat post seberapa kerap yang mungkin jom niaga akan meletakan link promosi mereka pada entry yang telah kita buat. Mudah bukan tidak perlu melakukan secara manual semua perkataan yang mempunyai pontesi untuk dimasukan link akan bertukar warna secara auto. mudah bukan!

Bonos untuk wordpress self host pula entry - entry yang dihasilkan akan di beri iklan tag yang lebih kurang berkaitan dengan entry yang telah kita hasilkan.
Daftar Buat Duit Dengan Jom Berniaga

Namun bergitu tidaklah penguna papan blogger susah hati kerana walaupun kita tidak mendapat link secara auto, kita juga masih mampu mempromosikan afiliate dari jom niaga hanya perlukan sedikit masa untuk memasukan secara manual.

Ok apa saya pernah terbaca jika kita ingin memasarkan sesuatu produk kita harus tahu sedikit sebanyak apa yang dijualnya, jadinya proses promosi dapat dijalankan dengan mudah tahu apa dia yang kita hendak promotekan .

Baner dibawah ini adalah satu link untuk anda mendaftar ke jom niaga secara percuma , Setelah mendaftar boleh lah anda mencari sesuatu produk yang rasanya boleh buat sale, Ingat promote benda yang anda rasa yakin boleh jual dan ukur kefahaman yang anda boleh membuat ayat ayat cinta kepada bakal - bakal pembeli anda.

Nak join sila lah yang ini pun anda boleh promote orang untuk menyertainya dengan komisen yang saya rasa agak berbaloi.


Apa lagi nak tunggu jom lah buat duit dari blog selain dari anda membuat post artikel setiap hari anda boleh juga menjana pendapatan, Insha Allah.