Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my

Anda seorang yang berbakat untuk menulis review?, Atau pun dengan seperengan ayat sahaja anda mampu memikat juri untuk menghadiahkan wang sebanyak RM50 untuk satu kategori yang dipertandingkan. jika ia, ini adalah peluang anda untuk merebutnya dengan menyertai contest Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my, Yang akan berlangsung selama 20 hari bermula 7 April hingga 26 April.

Contest yang cukup mudah ini terbahagi kepada dua kategori iaitu:-
i-Kategori Alexa Review
ii-Penghasilan entry Mengenai Giveaway ini

Dengan berbekalkan elektrik yang telah dibayar  bersama pc atau note book pastinya anda mampu menghasilkan sebuah entry yang seronok untuk dibaca dan mampu untuk menyenangkan hati pihak penganjur giveaway ini.

Credit to Hairulazni.my

Untuk Alexa Review anda haruslah melungsuri Review Alexa Hairulazni.my (Anda perlu login untuk melakukannya,sama ada melalui Facebook ataupun anda create akaun sendiri). Bukan bloggerpun boleh menyertai kategori review alexa ini selagi pancaran signal internet dapat dijankaui oleh peranti yang dimiliki.
Untuk ayat yang tak bestnya Review alexa yang telah lulus sebelum 26-4-2013, Review untuk selepas tarikh ini akan mendapat hadiah ucapan terima kasih.

Perkiraan untuk entry ini syarat wajibnya mesti ada blog, takde blog tulis saja di word tapi itu tak dikira dan dibaca oleh pelayar - pelayar sesawang.

Segala entry atau review yang telah dihasilkan boleh lah diletakan urlnya pada entry Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my bagi proses mengadilinya.

Sebelum terlupa syarat yang paling ketat untuk giveaway ini ialah calon mestilah berumur 15 tahun keatas yang kebawah tidak sama sekali dibenarkan.

Pemenang untuk contest ini akan diumumkan seminggu selepas selesai contest ini berakhir, jadinya silalah bangkit dari lamunan mu dan dengan sedaya upaya dapat menghasilkan suatu entry yang dapat memikat hati Hairulazni.my.


{ 8 comments.. read them below or add one }

Oneblogsocial Oneblogsocial 21 April 2013 at 08:02
Wo.... sayangnya saya ada banyak yang kena review dulu.
Hairul Azni Hairul Azni 22 April 2013 at 10:37
Thanks bro..saya akan buat penilaian nanti.. :-)
titan titan 22 April 2013 at 20:00
la..aku ingat ko menang tadi.
onlajer onlajer 23 April 2013 at 07:53
ayat tajuk tu salah ya bro haha
Wan Mohd Hafiz Wan Mohd Hafiz 24 April 2013 at 09:57
Tajuk tu buat saya teruja nak tau saper yang menang. Tapi hampa....hahaa.
Fendy Fendy 24 April 2013 at 20:31
wakaka...tajuk menarik...
Berita Kaki Berita Kaki 24 April 2013 at 20:58
tajuk tu penting ..kehkehkeh
hafizmd hafizmd 26 April 2013 at 16:22
Selamat brjaya bro!

Review alexa tu tak jugak lepas, sempat ke lepas sebelum midnight ni..hohoho