Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my

on Sunday, 21 April 2013

Anda seorang yang berbakat untuk menulis review?, Atau pun dengan seperengan ayat sahaja anda mampu memikat juri untuk menghadiahkan wang sebanyak RM50 untuk satu kategori yang dipertandingkan. jika ia, ini adalah peluang anda untuk merebutnya dengan menyertai contest Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my, Yang akan berlangsung selama 20 hari bermula 7 April hingga 26 April.

Contest yang cukup mudah ini terbahagi kepada dua kategori iaitu:-
i-Kategori Alexa Review
ii-Penghasilan entry Mengenai Giveaway ini

Dengan berbekalkan elektrik yang telah dibayar  bersama pc atau note book pastinya anda mampu menghasilkan sebuah entry yang seronok untuk dibaca dan mampu untuk menyenangkan hati pihak penganjur giveaway ini.

Credit to Hairulazni.my

Untuk Alexa Review anda haruslah melungsuri Review Alexa Hairulazni.my (Anda perlu login untuk melakukannya,sama ada melalui Facebook ataupun anda create akaun sendiri). Bukan bloggerpun boleh menyertai kategori review alexa ini selagi pancaran signal internet dapat dijankaui oleh peranti yang dimiliki.
Untuk ayat yang tak bestnya Review alexa yang telah lulus sebelum 26-4-2013, Review untuk selepas tarikh ini akan mendapat hadiah ucapan terima kasih.

Perkiraan untuk entry ini syarat wajibnya mesti ada blog, takde blog tulis saja di word tapi itu tak dikira dan dibaca oleh pelayar - pelayar sesawang.

Segala entry atau review yang telah dihasilkan boleh lah diletakan urlnya pada entry Menang RM 100.00 Dari Giveaway Hairulazni.my bagi proses mengadilinya.

Sebelum terlupa syarat yang paling ketat untuk giveaway ini ialah calon mestilah berumur 15 tahun keatas yang kebawah tidak sama sekali dibenarkan.

Pemenang untuk contest ini akan diumumkan seminggu selepas selesai contest ini berakhir, jadinya silalah bangkit dari lamunan mu dan dengan sedaya upaya dapat menghasilkan suatu entry yang dapat memikat hati Hairulazni.my.


Ranking: 5

8 comments :

  1. Wo.... sayangnya saya ada banyak yang kena review dulu.

    ReplyDelete
  2. Thanks bro..saya akan buat penilaian nanti.. :-)

    ReplyDelete
  3. la..aku ingat ko menang tadi.

    ReplyDelete
  4. Tajuk tu buat saya teruja nak tau saper yang menang. Tapi hampa....hahaa.

    ReplyDelete
  5. Selamat brjaya bro!

    Review alexa tu tak jugak lepas, sempat ke lepas sebelum midnight ni..hohoho

    ReplyDelete

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer