Mula Dari Juta - Juta

Hari ini masuklah hari yang kelima blogspot ini berpindah ke custom domain.graf pada Alexa rank telah mula menunjukan data . Dengan angka juta onlajer.net telah cuba untuk menyusutkan angka keparas yang lebih baik. Trafik yang hadir kesini juga masih banyak dari search engine mungkin aku sudah kurang mempromosikan blog yang ini.


Screen shot pada hari jumaat menunjukan angka 20 juta untuk onlajer.net satu ukur tanda bagi permulaan cerita.


Alhamdulilah dari 20 juta telah menjadi 7 juta satu pencapaianyang agak mengembirakan bagi sebuah blog yang kurang mengeluarkan cerita - cerita hiburan haha.




6 comments.. read them below or add one

Adib Site Adib Site 20 April 2013 at 17:07
tahniah, smga angka alexa rank akan terus menyusut hehe..
Wan Mohd Hafiz Wan Mohd Hafiz 24 April 2013 at 09:55
Dah improve banyak sangat dah tu. Nanti ranking mesti lagi mantap.
saifudin abu izzudin saifudin abu izzudin 24 April 2013 at 11:49
nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/
Berita Kaki Berita Kaki 24 April 2013 at 20:57
lek laa bro, slow2 kan ..hehe..
bukan senang nak sampai ke 100k ..
kena banyak usaha lagi
akubiomed akubiomed 25 April 2013 at 22:55
Kalau rajin kemas kini blog cepat sahaja rangking turun.