Pindah Untuk Tak Terkalah


Sudah berberapa minggu takde apa cerita diruangan ini disebabkan tumpuan di onlajer.com. dengan ini mood untuk menulis di blogspot agak merundum rata - rata pelawat yang hadir kebanyakan dari search engine. Sama sekali tidak menyalahkan rakan - rakan blogger pastinya mereka akan hadir jika ada update terbaru, atau ada entry yang berguna untuk dibuat rujukan.

Semalam selepas berbincang dengan blogger - blogger terhebat saya telah membuat keputusan untuk berpindah. ya berpindah dari blogspot.com ke onlajer.net.  Rasanya banyak sangat aku menghadam cerita karut dari en john supaya beralih la ke hosting dan domain sendiri. Tak kira lah anda ingin mengunakan flatform blogger atau wordpress cuma sebaiknya guna domain dan hosting sendiri.

Disini saya beruntung kerana admin oneblogsocial sudi membantu saya berpindah. dalam masa tak sampai satu hari sudah menjadi onlajer.net. I say lupa nak print screen alexa onlajer blogspot la sebagai tanda kenang - kenangan.

Saya berharap dengan perindahan ini akan dapat lagi semangat untuk saya merapu dan meraban.

Untuk hosting Rajawali terima kasih kerana telah menjadi syarikat yang menguruskan pertukaran ini.



{ 9 comments.. read them below or add one }

auc auc 16 April 2013 at 16:56
tahniah... onlajer.net pulak :)
onlajer onlajer 16 April 2013 at 17:00
ini pun setelah lama menyepi haha
MRie RNie MRie RNie 16 April 2013 at 17:09
alang2 tu grab la terus onlajer.my pula kan. hehehe
MRie RNie MRie RNie 16 April 2013 at 17:10
Jangan lupa ubah domain kat dashboard nuffnang tu sekali
Hafizul Hafizul 16 April 2013 at 17:13
Laaaa dua blog dah ke?hehe..sedap tajuk dia..hehe
Razil Tahir Razil Tahir 16 April 2013 at 18:39
.net ...
.com ...
smeua ada.. cool... :)
akubiomed akubiomed 25 April 2013 at 22:52
Tanniah sudah punya nama domain sendiri walaupun masih host di blogspot.
hafizmd hafizmd 7 May 2013 at 15:55
apa lagi, jom pakat meriahkan kontest titan yg tak terkalah tuh..hehe