Saya Nak Masuk Dalam Bloglist Fuh.My!

Dengan Purata Page View harian 50,000 sehari semua blog pasti hendak masuk senarai pada blog list Fuh.my aku pun tidak terkecuali. Lebih -lebih lagi dengan reputasi Google Page Rank 3 mana boleh hendak melepaskan peluang untuk berada di laman sesawang yang berkualiti ini. Alexa mak datuk bawah 50k tu Blog Dr.Fuh ini memang popular di Malaysia.

Dengan syarat yang cukup mudah seperti dibawah ini:-
Follow blog fuh.my ni (widget follower ada kat bawah sekali)
Masukkan blog fuh dalam bloglist blog Utama
Tekan g+1 
Masukkan banner di bawah
Dah siap semua, tinggalkan link ENTRI

Siap mudah bukan tapi tawaran ini hanya sah sehingga 30April tahu ini apa lagi brother dan sister terjah woi Home page PR3 tu sesuai sangat untuk onlajer.net yang baru berpindah ni.



Cis nak sangat masuk dalam bloglist Dr.Fuh entry dah macam tungang langang.

{ 11 comments.. read them below or add one }

aku eryati aku eryati 26 April 2013 at 13:31
salam..singgah dr segmen yg sama...http://eryati.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html
Budu Bilis Budu Bilis 26 April 2013 at 17:13
Assalamualaikum^^. Budu singgah melawat dr segmen yang sama. jom ke blog budu plak :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html
paripariputih paripariputih 26 April 2013 at 17:57
done follow your blog and bw from the same segment :)

http://www.paripariputih.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html
Nur Atika Alia M Anuar Nur Atika Alia M Anuar 26 April 2013 at 21:56
singgah segmen yg sama.. follow me.. tq !!

http://allea177.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html
Nao Mei Nao Mei 26 April 2013 at 23:47
datang melangkah sampaikan tertinggal jejak

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html
uMair uMair 27 April 2013 at 02:18
terjah sini !

manfaatkan dunia blogging sebaiknya !


http://nurmaira95.blogspot.com/2013/04/saya-nak-masuk-dalam-bloglist-fuhmy.html
teh ramuan teh ramuan 28 April 2013 at 01:21
moga2 berjaya masuk senarai, bro
Kisah Si Dairy Kisah Si Dairy 29 April 2013 at 17:01
buat lawatan dari segmen yang sama
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/04/jom-masuk-dalam-blog-list-fuhmy.html
good luck ye...jom singgah di blog saya