Download Ninja Affiliate

on Wednesday, 1 May 2013

Maaf teknik Ninja Affiliate ini telah ditutup laman jualannya..

Yang ada hanyalah panduan atau pakej Niaga untuk mereka yang mahu bermula..

Pakej Niaga ini diedarkan dalam bentuk CD dan anda boleh edit sesuka hati anda...



Info lanjut layari - Pakej Niaga .com
Ranking: 5

19 comments :

  1. gudluck bro.xsempat lagi nak promosi ebook ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa lagi join la, kan kau yang war - war kan :)

      Delete
  2. macam-macam nama dah sekarang ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. macam - macam ada di Jom niaga, join sekali la bro

      Delete
  3. Rasa nak join jugak lah berapa pula bayaran bila mahu daftar nanti??

    ReplyDelete
    Replies
    1. bro dah join jom niaga ke belum?

      Delete
  4. Replies
    1. Tengah berperang untuk yang ini la bro haha

      Delete
  5. nak silat tahu nak buat kuak nija tak tahu heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu pasala ini nija mau kasi ajar ngeh3

      Delete
  6. macam2 cara ada
    yang penting kita sentiasa mahu belajar dan mencuba

    ReplyDelete
  7. check akaun public bank ko. aku dah transfer duit tadi.

    ReplyDelete
  8. Macam2 teknik dah ada sekarang ni yer?haha..semoga bro berjaya..

    ReplyDelete
  9. ASSALAMUALAIKUM , DENGAN SUKACITANYA SINI ADA G.A TERBESAR MEI, HADIAH TOP REFERRAL SEHINGGA RM150.++ . JOM JOM . ADA BANYAK LAGI HADIAH . ANDA DI TAG #102
    LINK TAGGING :
    http://www.officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/tagging3.html
    link G.A :
    http://officialsyafiqmuhammad.blogspot.com/2013/05/1st-biggest-giveaway-by-osm.html

    ReplyDelete
  10. menarik teknik ninja ni

    ReplyDelete

 
© onlajer.net All Rights Reserved
OnLajer