Melayu Boleh Meniaga

Alhamdulilah sebelum menjelangnya Ramadhan suatu projek untuk membersihkan laman sesawang yang tidak sepatutnya telah bermula dan anda semua telah dijemput untuk mengikuti contest Melayu Boleh ini Anda boleh mengarang apa sahaja yang terlintas dari minda anda tetapi tajuk hanya dibenarkan dengan dua perkataan iaitu Melayu Boleh.

Anda semua mungkin sudah maklum dengan kuasa ekonomi yang telah dikuasai oleh masyarakat tionghwa dan anda juga pasti ingin memulakan perniagaan anda secepat yang mungkin. Tetapi masalah utama orang kita ialah kekurangan modal dan ada segelintir yang suka mengikuti program MLM yang perlu juga modal yang agak tinggi bagi memaksimumkan pendapatan anda .

Kini Jom Niaga telah memberi peluang kepada anda supaya mengikuti program affiliate yang sangat mudah hanya berbekalkan linie internet dan komputer peribadi anda , semua boleh melakukannya dengan haya berfacebook dan juga berblog. Sambil anda bersosial anda bolehlah mempromosikan apa juga produk yang telah ditawarkan

Anda boleh menjadi ahli dengan bayaran RMo ya RM o samadengan percuma dengan mengklik pautan JomNiaga ini atau banner Jom Niaga. Syarat mudahnya hanyalah memuat naik Kad Pengenalan anda bagi tujuan proses pengesahan anda warga Malaysia.

Jadi Marilah kita semua menyertai Jom Niaga banyak produk yang anda boleh promosikan kepada kenalan sosial anda.


Jom sertai InSha Allah anda tidak akan Rugi!

3 comments.. read them below or add one

Fauzi Blues Fauzi Blues 16 June 2013 at 09:09
skang ni byk cara utk mula meniaga...antara nak brlajar atau x je..alhamdulillah aku sendri dah mula berniaga online...guna medium facebook..target tahun ni nak fulltime biz
Unknown Unknown 17 June 2013 at 01:19
perghh pakai thesis blogspot yea hehehe
Hafizul Hafizul 17 June 2013 at 15:35
Hehe..memang mengamcam betul lah artikel ni...