Cerita Katalog BUSBAR

on Monday, 30 September 2013

Encik Boss: Bro! Ada katalog Busbar tak ?

Bawah Encik Boss: Mana ada , Lu search lah dekat google pastu print apa susah..

Encik Boss: Bro tak boleh la macam ini kau kerja elektrik mesti kena simpan katalog maa... Nanti senang kalau client nak tengok.. Paling kurang pun dekat Tender boleh selit kalau dia orang nak...

Bawah Encik Boss: Bro wa nak tanya dalam berberapa tahun ini berapa banyak client kita minta katalog busbar, baru ini kan lagi satu busbar tu gamabr di satu je mana ada bentuk - bentuk dia kira saiz je apa , Kau nak 100(lebar) x 10(tebal) ke saiz apa ke bentuk tetap sama segi empat sama atau kalau nak yang tepat ada la . Jadi buat apa nak susah kau google busbar keluar gambar print masuk fail habis cerita.


Nah ini kau pergi dekat luvata taip busbar dekat search , Nah dah keluar pun gambar dia sekeping je. Dekat situ ada lah pautan tentang cerita dia.


Hehe cerita dekat atas tu macam pernah berlaku. Nampaknya lama sekali aku tak menulis dalam ruangan ini jadi untuk entri - entri yang akan datang kemunkinan nya aku akan lebih banyak berkongsi pautan - pautan tak kira lah dari katalog elektrik, Cerita kartun atau apa sahajalah yang aku rasa patut untuk dikongsi.



Ranking: 5

{ 0 comments ... read them below or add one }

Post a Comment

 
© onlajer,Net All Rights Reserved
OnLajer